גע גע גע התגעגעתי

../images/Emo7.gifגע גע גע התגעגעתי

בעקבות השבוע המטורף שעבר עלי לא הצלחתי אפילו להיכנס לכאן וממש התגעגעתי הבונבון שלי בשעה טובה הבריא ואפילו קיבל חיסון ונהיה נודניק 3 ימים ברציפות וואוו היה כאן ממש שמח בהעדרי , עשיתם לי חשק לחזור לסרוג אולי אסרוג לבונבון שלי סוודר יש למשהי/ו א רעיונות לדוגמאות?

IAM20072007

New member
ה צברית, אני שמחה שהבונבון

מרגיש טוב. אני השבוע התחלתי ללמוד לסרוג , מאוד נחמדי.

IAM20072007

New member
היי צברית, הולך לי לא רגע בכלל.

אני לומדת במסרגה אחת. ומחר אני יתחיל לסרוג תיק. עד מחר אני רק מתאמנת בעיניים ועמודים. את סורגת?

Purple Mushroom

New member
ברוכה החוזרת ../images/Emo13.gif ברוך רופא חולים../images/Emo101.gif.מקווה

...שיעזרו לך עם הסריגות

תודה אלון, אתה עוד לא התחלת לסרוג?

מיד קח מסרגות והחל לסרוג צעיף(בהתחלה נתחיל מצעיף כי זה הכי קל) שלא תתקרר כי החורף כבר מגיע

Purple Mushroom

New member
../images/Emo6.gif אני לא יודע לסרוג , סורי ../images/Emo9.gif .

אמא שלי אני חושב ניסתה ללמד אותי ללא הצלחה שהייתי קטן סריגה . לא ממש הצליח . החורף עוד מעט מגיע , זאת בעיה . אני לא מוצא את בגדי החורף שלי . מקווה שיעזרו לי בזה :0) לילה טוב
.

יפעת*

New member
טוב שבאת ../images/Emo13.gif

לפני שנה שנתיים סרגתי כמה צעיפים, מעבר לזה לא הצלחתי. אבל את יכולה לנסות את זה

וואוו יפעת תודה../images/Emo140.gif

עכשיו אני אוכל לסרוג לו גם נעליים , כל הזמן חיפשתי הוראות לנעליים והנה הבאת לי , המון תודה

IAM20072007

New member
התחלתי הבוקר לסרוג את התיק

הולך לי לא רע , למרות שההתחלה היתה קשה. וחברה שלי לא יכלה לעזור לי כי אני שמאלית ואז זה יוצא הפוך. אבל התגברתי על העניין ואני כבר בשורה 4 .

לצערי אף פעם לא הסתדרתי עם מסרגה אחת

אני סורגת עם 2 מסרגות , למרות שבנערותי הייתי סורגת מפיות במסרגה אחת אבל קשה לי נורא עם כל העמודים ונורא קטן לי העיינים ועשיתי מלאה טעיות
נו איך מתקדמת הסריגה? אני מחר הולכת לקנות צמר לבונבון שלי , מתכננת לסרוג לו אפודה עם גרביים תואמות

גם אני סרגן ותיק!!

אם תרצי אוכל לייעץ לך בענייני סריגות ומסרגות. אני אישית משתמש במסרגות ASBN מוזהבות עם ראשי טיטניום. ואפילו זכיתי מקום ריאשון באירופה בתחרות "מסרגות הזהב". כרגע אני מסיים לסרוג כיסוי לאוטו במגוון צבעים. והפרוייקט הבא שלי הוא לסרוג לעצמי חותלות.

וואלה? סרגן מקצועי? פששששש

אני צריכה הוראות כיצד לסרוג כיסוי לבית , שלא יתקרר לי חלילה, בטח המכונית שלך ישנה טוב עם הכיסוי שסרגת לה, המכונית שלי מתחננת לכזה כיסוי, אפשר להשאיל ממך את הכיסוי בלילות קרים במיוחד? או אולי להשאיל את המסרגות שלך?

למעלה