דחוף עזרה!!

shosa1234

New member
../images/Emo7.gifדחוף עזרה!!

תפסתי את ההורים שלי.. אתם כבר תבינו במה.. וזה מעמבן אותי מגעיל אותי ומעציב ואתי בואותו משפט מצד אחד זה מעצבן אותי כי מה? הם לא חושבים שילדה בת 13 שישנה עד 12 וחצי תילך לישון ב0:30 בלילה?? ואני רגילה ללכת לישון מקסימום ב4 לפנות בוקר..עכשוי אני שומעת ואני נגעלת מזה כאילו פאקיג תפסיקו אני ערה וערנית לגמרי!! דייי ועצבוה כי זה לא יוצא לי מהראש לא משנה מה אני עושה.. אני חייבת עזרה.. עכשוי אני מפחדת ללכת לישון מאוחר כי אולי אני יתפוס אותם שוב.. ולא אני יודעת שיגידו לי אולי תדברי איתם?? לא!! אני לא יכולה לדבר איתם!! כי אם אני ידבר איתם אני ישאר יגעל ואני ידמין את זה וזה לא הפעם הראושנה אבל בפעמים הכודמות הייתי בכיתה ה' או ו' אבל עכשוי אני עולה לח!! ואני יודעת הכל!! מה זה איך עושים את זה וכל החרא הזה.. ואני ידועת גם הם בני אדם וגם הם יכולים.. אבל כל הקטע שאבא שלי כזה אומר לי לפני שהם הלכו לישון אולי תסגרי את הדלת{שלהם} ואני לא לא צריך אני במילא הולכת לשיון והוא מתעקש עד שנאמם לי ועזבתי ואל סגרתי את הדלת.. ולא הייתי צריכה לדעת? שאמא אמרה שהוא הולך לאיס וכשהוא חזר לא הייתה שקית לר במטבח ולא בחדר שלהם.. הייתי צריכה לדעת שהוא הלך לקנות ק....... אני חייבת עזרה!! איך לשכוח מזה!! איך לא יודעת מה !! זה פשוט מעיק אלי בטרוף1! באמת עזרה..

וואי גם לי זה קרה עוד עים אמא והחבר

עוד בבית שלי! איככ ובכול זאת אני ילדה גדולה אני יודעת הכול וזה היה הדבר הכי מגעיל שיכולתי לשמוע ! אבל רק תדעי שזה מראה על אהבה בין ההורים שלך

Black Jane

New member
אבל לדעתי צריך לכבד את הבת שלהם,

ושיהיו יותר שקטים לפחות...

Black Jane

New member
אני חושבת שהפתרון הוא לדבר,

בצורה זו או אחרת. הרי להם אין מושג ככל הנראה ששמעת, הם חשבו שישנת... את יכולה לדבר עם אמא שלך על זה, אני בטוחה שהיא תבין...

למעלה