../images/Emo7.gif האם זה הפרצוף האמיתי של מאיה???
הי כולם, אני מתה על מאיה היפיופה כבר המון המון זמן, ואני חייבת להגיד לכם שאני ממש מתביישת איך שהיא מתנהגת באח הגדול, אני כל הזמן צופה בלייב ויש שם קטעים שהיא מדברת מלוכלך- על מנחם ועל פנינה ועל דודי, וכל הזמן אומרת "אני כזו תמימה, לי יש כזה לב רחב, אני מאד רוחנית" שזה כאילו- מה נסגר איתך? איך את יכולה להיות תמימה כשאת מכריזה על עצמך ככזו??? זה נראה לי שהיא ממש משחקת אותה לפני המצלמות וזה כואב לי כל כך
כי אני חשבתי שהיא מדהימה ופתאום היא ככה יוצא פרצופה האמיתי. הדבר היחיד שאני שמחה הוא שההפקה חברים שלה ולכן בפרקים המשודרים לקהל לא מראים את כל הקטעים המלוכלכים שלה, שלא ידעו. היא בטוח תגיע לגמר ולדעתי גם תיקח כי יש לה הכי הרבה מעריצים וזה מה שקובע ואני מקווה שהיא תתאפס על עצמה כי אני מתחילה להתאכזב ולהפסיק לאהוב אותה. אגב, אני כותבת כאן ולא בשום מקום אחר כי אני לא רוצה שאנשים שלא קשורים יראו את זה אלא רק אתם שאתם בטח מבינים אותי.
הי כולם, אני מתה על מאיה היפיופה כבר המון המון זמן, ואני חייבת להגיד לכם שאני ממש מתביישת איך שהיא מתנהגת באח הגדול, אני כל הזמן צופה בלייב ויש שם קטעים שהיא מדברת מלוכלך- על מנחם ועל פנינה ועל דודי, וכל הזמן אומרת "אני כזו תמימה, לי יש כזה לב רחב, אני מאד רוחנית" שזה כאילו- מה נסגר איתך? איך את יכולה להיות תמימה כשאת מכריזה על עצמך ככזו??? זה נראה לי שהיא ממש משחקת אותה לפני המצלמות וזה כואב לי כל כך
![](https://timg.co.il/f/Emo7.gif)