היום הוא היום האחרון שלי

רותי ע

New member
../images/Emo7.gif היום הוא היום האחרון שלי

בעבודה.. בפעם הראשונה בחיי הבוגרים אשב בבית (חוץ מטירונות הלידה
). האמת, אני ברגשות מעורבים. הלוואי וזה היה מבחירה. הייתי נהנית מכל רגע. אבל במצב עכשיו זה ממש לא במקום
ועדיין צריך להפיק מהמצב את המיטב.. עקרות הבית-אני מצטרפת למועדון. יש לכן טיפים בשבילי?

אם מותר לשאול - למה את מפסיקה?

חשבתי שאת מחפשת להחליף מקום עבודה, לא ידעתי שאת עוזבת בכל מקרה. בכל אופן, תהני מכל שניה - אין לי טיפים פרודוקטיביים (כי אני עובדת משרה מלאה) אבל אם אני הייתי בבית, הייתי בטח עושה ספונג´ה כל יום.....אני נורא פדנטית.... ומטפחת עציצים... ועושה המון דברים שאני מתכננת לעשות כבר המון זמן (שנה בערך...) ולא יוצא לי! אז בהצלחה!

רותי ע

New member
הפסיקו אותי ../images/Emo3.gif

ובקטע של הנקיון אין מה לדאוג..
לא יהיה לי שום חשק מיוחד לקרצף..

jole

New member
רותי, ברוכה הבאה למועדון../images/Emo24.gif

גם אני בבית (עכשיו מסיימת את חופשת הלידה) ולפני שבוע קיבלתי את "ההודעה" שמכתב הפיטורין שלי בדואר. בהחלט במצב היום - כמו שאמרת- הלוואי שזה היה מבחירה. אישית אני מהחולות שאוהבות לנקות והטיפ הכי גדול שאני יכולה לתת לך זה לא ליפול לפח הזה ולא להסתכל יותר מידי על כל דבר בבית כי בכל פינה מחכה משהו ש"צריך" לנקות או "צריך" לסדר ואז תמצאי את עצמך משועבדת לבית. קחי אויר, צאי החוצה, תחייכי, ובעיקר קחי את הזמן One day at a time. ואז כשתחזירי לעצמך את האנרגיות תתחילי לחפש את העבודה הבאה ואני מאמינה כמו בשיר של גילברט אוסליבן- Good things come for those who wait. אני לא אומרת חלילה לא לעשות כלום הכוונה שלי היא לא בלחץ, ואז הדברים יסתדרו כמו בפאזל, חתיכה אחר חתיכה. איתך ז´אנה

רותי ע

New member
../images/Emo13.gif

בטוח יהיה טוב. צריך רק להתרגל. אז ניפגש בצ´אט בבוקר גם..

jole

New member
תיקון טעות למען הסדר הטוב

השורה שציינתי היא משיר אחר, גילברט אוסליבן שר: Nothing comes for those who can´t afford to wait

כן גורו

New member
פיטורין בהריון או אחרי חופשת לידה

אם הבנתי נכון,JOLE,אז פיטרו אותך עוד לפני שחזרת לעבוד מחופשת הלידה. עד כמה שאני יודעת אסור להם לפטר במשך 45 יום לאחר החזרה לעבודה. אני מצרפת קובץ של שירות ייעוץ לאזרח ששייך למשרד העבודה- לגבי זכויות אישה בהריון ואחרי הריון.

jole

New member
זה נכון, אלא שעקב פוליטיקה פנימית

הם משלמים לי את ה- 45 יום + 30 יום הודעה מוקדמת כך שאין לי עילה לתבוע אותם. תודה אבל על תשומת הלב.

אורית ג.

New member
יש לי כמה טיפים ../images/Emo13.gif

1. בואי לשתות קפה בתל אביב
2. לא לפטר את עוזר/עוזרת הבית 3. למחוק להם את כל הקבצים לפני שאת עוזבת 4. לא להתייאש - בסוף תמצאי משהו חדש ברוכה הבאה למועדון ובברכת עזיבה מהירה לקריירה חדשה אורית ג. עקרת בית מבחירה ומיואשת ממצב המשק והמדינה

רותי ע

New member
מתכוונת לישם 3 מתוך 4 ../images/Emo13.gif

לא אמחק קבצים אבל את השאר. משימה ראשונה-מפגש אמהות ל
באיזה בית קפה טוב.

zimes

New member
אולי תנהלי פורום באינטרנט? ../images/Emo3.gif

אני אספר לך עוד כמה דברים בהמשך היום. אבל בגדול - תנצלי כל דקה להנות!

zimes

New member
כן, כן. זה ממש כיף ../images/Emo13.gif

לדעתי - פשוט תכייפי. תתחילי מתהעביר כמה ימים עם כלום כלום כלום - לקום מאוחר, לשפשף את העיניים כשהשמש שכחה מה זה בוקר, ולשתות קפה תוך התמתחות איטית. (אל תשכחי, כמובן, שכבר לא חייבים להגיע לגן פונקט ב 7:30) אחר כך תתחילי להוציא את האף מהבית - חברות, קפה, ארוחת בוקר. וחבל שאת גרה כל כך כל כך רחוק.

נסי להנות מה"חופשה" המאולצת

בהתחלה זה בטח יהיה כיף ונחמד שיש לך קצת זמן לדברים אחרים. וחפשי עבודה במקביל. אגב, פיטרו אותך?

היי רותי ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה למועדון עקרות הבית (מבחירה או שלא) קראתי פעם שהמושג עקרת בית הגיע מעצם זה שהאישה היא "העיקר בבית" אז בינתיים תכייפי כמה שיותר, אולי הגיע הזמן לחוג מעניין , לראות סרטים בקולנוע בהצגות בוקר, לקרוא את כל הספרים שלא הספקת ועוד ועוד ועוד וכמובן מפגש בוקר בבית קפה (איזור המרכז אני מקווה) והעיקר - קחי את זה בקלות

אתיר

New member
פשוט אין מילים אבל בכל זאת

זאת ההזדמנות לסדר דברים בבית, כמו ניירות, תמונות באלבום, בקיצור לעשות פסח. להיות בקשר עם כמה שיותר אנשים שאת מכירה, אולי מהם דווקא תגיע משרה???? בכל מקרה, בהצלחה, עם המון תמיכה
אתי

דיאנה1

New member
הי רותי, ברוכה הבאה...

אני לא בטוחה שאני מתאימה להגדרה של "עקרת בית" כי אני חושבת שכדי לזכות בהגדרה הזו צריך לעשות בבית קצת יותר ממה שאני עושה... אז אני דווקא הייתי ממליצה לך לנצל את התקופה הזו לעשות כל מיני דברים שתמיד רצית אבל לא היה לך זמן כי עבדת (ולא, לא לנקות את הבית): להתחיל לעשות ספורט מסויים? ללכת לחדר כושר בשעות הבוקר, כשפנוי, ואחר כך להתפנק בג´אקוזי. או טיולי אופניים. או רולר בליידס. או לשפץ משהו בבית שתמיד רצית לעשות, אולי משהו שרצית לעשות בעצמך, לצייר על קירות או רהיטים, או לקנות משהו שדורש זמן שאף פעם לא היה לך. או ללמוד משהו, לקחת קורס קצר במשהו שתמיד רצית ללמוד - צילום אולי או משהו דומה. הייתי מציעה לך לעשות רשימה של כל הדברים שאת רוצה להספיק כשאת בבית, פשוט כדי שאם יתחשק לך לעשות משהו תהיה לך רשימה מוכנה, ואם יתחשק לך לנוח ולהתבטל - תוכלי להרגיש: איזה כיף, יש לי מה לעשות אבל אני יכולה גם לא לעשות את זה וסתם לנוח
וכמובן - שתמצאי במהירות עבודה אחרת, טובה לא פחות ואפילו יותר.

למעלה