היי..

../images/Emo7.gifהיי..

שמעו משו.. בזמן האחרון אני מרגישה ממש נורא עם עצמי..אני מרגישה שלא אוהבים אותי ושבקושי יש לי חברות..רובן ממש מעצבנות בזמן האחרון.. אני חייה רק בגלל אחותי הקטנה שהיא (כמו שאומרים) האור בחיי.. היא קטנה,בת שנתיים. כל הזמן אחי רב איתי וההורים שלי מתעצבנים עלי ואני מרגישה שאין סיבה לחיי. כל הזמן אני חושבת על האנורקסיה כי אני לא רזה אבל גם לא שמנה.. אני תמיד חושבת איך לרזות כי אני שונאת את עצמי. הרבה אנשים אומרים לי שרזיתי ושאני מאוד יפה אבל אני לא מאמינה לכך.. כל הזמן אני עייפה ואין לי חשק ללכת למקומות. אני עצובה מאוד..לא מזמן עברתי לגור בעיר חדשה ויש לי לפחות 10 חברות בתור התחלה.. אני חושבת שזאת הייתה טעות לעבור אבל לא הייתה לי בררה.. היו לי כמה חברים בעבר אבל כולם זרקו אותי וניצלו אותי..בגלל החזה שלי..הוא מאוד מפותח וזה מעצבן מאוד שאומרים לי דברים על כך..כל פעם אני מסתירה אותו בדרך אחרת.. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי..!!..אני חייבת עזרה נפשית דחוף..כל פעם בא לי להתאבד בדרך אחרת!..פליזזז...תעזרו לי!!! תודה..מור

מומושית...איך לא סיפרת../images/Emo168.gif../images/Emo118.gif

לי דבר כזה
מה זה צריך להיות
להתאבד
מה זאת השטות הזאת
איך את מעזה לדבר על עצמך ככה
את לא מבינה שאת פשוט מושלמת
את יודעת כמה נערות מלאות פי אלף ממך יש בעולם הזה, בעיר הזאת, שלא שמות
על אף אחד
הולכות עם חצאיות מיני וחולצות חשופות
משוויצות בשומן שלהן
ואת לא צריכה לעשות את זה כי אין לך שומן להשוויץ בו
היית מעדיפה להיות כמוני
רזה כמו מקל שכל הים אומרים לה שהיא אנורקסית
וכל החברות שהכרתי לך אמרו שאת מה זה חמודה
מה גורם לך לחשוב שאף אחד לא אוהב אותך
אני חולה שרופה קבורה מאושפזת גזורה שרוטה קרועה סדוקה מתה עלייך(אל תבינו לא נכון כן
...)
ואח שלך-זה אח שלך
את מצפה שהוא לא יריב איתך
אני ואחי רבים מאז שאינ זוכרת את עצמי
וההורים שלך עושים הכל מאהבה
אני ראיתי
ואת מהממת
את כן יפה
ושלא תעיזי לחשוב אפילו על רעיונות מטומטמים כמו "אנורקסיה"(חק טפוו
) ו"התאבדות"(חק טפוו2X)
בתור "אחותך הגדולה" אני אוסרת עלייך לדבר ככה
ואיך תאהבי את החיים כאן אם אפילו לא התחלת אותם כאן
במשך השנה את תהיי מלכת השכבה
יהיו לך מיליון חברים
וכ=ו=ל=ם==י=א=ה=ב=ו==א=ו=ת=ך
חבל להם על הזמן אם לא...
מומו...בבקשה.תקשיבי לי.אמא שלי היא הפסיכולוגית הכי טובה בעסק.בואי לכאן.תשבי איתה, והיא תפתור לך את הבעיה בשתי שניות.אני יכולה להבטיח לך....חוץ מזה אל תשכחי: את חברה נ=ה=ד=ר=ת, את נדיבה, את י=פ=ה, את חכמה, את מקסימה, את מגניבה, בקיצור את מ=ו=ש=ל=מ=ת=!=!=!ברגע שאת קוראת את ההודעה הזאת את:
או באה לכאן אפילו בלי להתקשר.או שאת מתקשרת.אחד מהם את חייבת.ולא אני לא אסיים לקשט לך את היומן
...
אני מקווה שאת לא נעלבת מאיך\מה שאמרתי...אני פשוט מודאגת.זה מאוד לא כיף לחזור סוף סוף לגן יבנה ולגלות שהחברה הכי טובה שלי חושבת להתאבד או להתאנרקס...
לאב יההההה
מאוד
אחותך הגדולה

תראי

אני לא סיפרתי את זה לאף אחד..רק עכשיו היה לי את האומץ כי זה כבר עיצבן אותי ממש!!!...ותראי אני לא רוצה ללכת לפסיכולוגית..ראית לאיזה מצב הגעתי??... אני ממש לא רוצה ללכת..כי אז היא תספר לאמא שלי!..ואני לא רוצה לדעת מה התגובה שלה תיהיי.. אני מקווה שאת מבינה אותי.. לאב יהה.. מומושית

לא לא לא לא לא../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif../images/Emo118.gif

לא הבנת אותי...הצעתי שתבואי אל אמא שלי
עכשוי, אמא שלי היא לא פסיכולוגית מוסמכת...היא...היא מין מנהיגה רוחנית כזאת...לא יודעת איך להסביר את זה... בקיצור...אמא שלי, יש לה כוחות טבעיים.ואני מצטערת שעשיתי את זה בלי אישור, פשוט הרגשתי שאני חייבת לספר למישו ולחברות שלי חס וחלילה לא הייתי אבל סיפרתי לה...ו...היא אמרה ש_______.וש_______
.תדברי איתי ואני אגיד לך...
מתה עליך

AP16

New member
עוד משהו קטן

פסיכולוגית לא תגיד כלום לאמא שלך אסור לה רק אם היא באמת באמת תחשוב שאיך את יוצאת מהמשרד שלה היא תירה בך ... אני לא מאמין בללכת לפסיכולוג לא סומך על אנשים כאלה ... הדבר היחיד שלדעתי הכי טוב לעשות כדי לפתור מצבים כאלה הוא לדבר עם מישהו קרוב אלייך ... לא הייתי אומר אמא או אבא כי אני לא קרוב אליהם אלא חברים ... אני מדבר כל הזמן ( וגם הם ) איתם כשאני בתקופות דיכאון שלי עזבי פסיכולוגים וכל זה לדעתי הכי טוב זה ללכת לדבר עם חבר\ה שלך אחד שמכיר אותך טוב כמה שנים אחד שמבין אותך ... זה הכי טוב לדעתי

תודה..

תשמע גם אני לא חושבת שכדאי ללכת לפסיכולוג..ועכשיו עברתי דירה ופה אין לי ממש חברות הכי הכי טובות..רק עכשיו הכרתי אנשים ואני לא ממש סומכת עליהן...הכרתי רק אחת שהיא באמת חמודה ומותקה...ואני לא מאמינה שהיא תספר משו כזה למישו...בגלל זה בחרתי לספר זאת כאן שהיא גם נמצאת בפורום... אז...אני לא ממש סומכת על החברות כאן והחברות השניונת שלי מהעיר הקודמת...הן..אני לא בקשר איתן!...וזה מאוד חבל לי וגם החברות הכי טובות שלי (בעיר הקודמת) אני כל יום מפסיקה ומפסיקה לשמוך עליהן!... בכל זאת תודה על העצה.. ממני מור'וש

AP16

New member
--->

תראי את לא מכירה פה אף אחד אני מניח חוץ מהאחת שאת אמרת אם את רוצה לדבר עם מישהו על כל החרא שיש לך בחיים אני אשמח לשמוע הכל ברצינות - אני גם לא מכיר אותך אז אני לא יכול לספר למישהו ( כאילו הייתי עושה את זה אם הייתי מכיר אותך ) בת כמה את ? ככל שאתה יותר מבוגר לדעתי יותר קשה לעבור ולהכיר אנשים חדשים גם אני לא מזמן עבריתי דירה אבל למזלי אני בבית ספר הקודם שלי עם חברים שלי אצלך המצב לא ככה אבל אולי תוכלי לשנות אותו ע''י כניסה לכל מיני פעילויות או שהידידה שלך שהכרת תכיר לך את ידידות שלה והלאה

קנזו

New member
אל תגרמי סבל נפש לעצמך!

גם עליי עוברת תקופה כזאת חברים שהייתי איתם שנתיים נהיים זבלים כול העולם ניראה לי רע יש לי איזה 7חברים בשכווה שלי בקושי ואני רוב הזמן לבד הדרך הטובה להישתקם לדעתי היא למצוא עיסוק וחברים חדשים אבל חברים טובים לא מתוך רחמים שרוצים באמת לעזור ולא אנשים רעים אני יודע שאת בן אדם טוב כי לפעמים צריך להודות באמת הרע לפעמים מנצח אבל צריך להמשיך בחיים תכירי אנשים חדשים ואל תרזי זה רע אל תזיקי לעצמך!!!!!!!!!!!! נסי להנות מי מה שיש לך!

AP16

New member
אין לך מושג כמה אנחנו דומים

אהלן ... קראתי את הסיפור שלך והוא די דומה לשלי ... ה''אור בחיי'' הוא אחי הקטן ... אני כל הזמן רב עם ההורים שלי ועם אחותי רק בגלל אחי אני חיי אם הוא לא היה קיים אני יכול להגיד עכשיו ברצינות שכבר מזמן הייתי חושב ברצינות ואפילו מנסה להתאבד ... לצערי אני גם רב איתו ... וזה כל כך מכאיב לי ... הקטע של הלא שמנה \ לא רזה גם אני מרגיש ככה בזמן האחרון ... אני יודע שהעלתי משקל כי כל החופש לא עשיתי כלום חוץ מסתם לשבת ולהשתעמם בבית ואני כזה שואל את חברים \ משפחה אם השמנתי והם ''לא אתה לא מה פתאום'' ואפילו אם הם חושבים ככה אני ממש לא חושב ככה ... לא יודע אם הם רק רוצים להיות נחמדים ... אני שונא את עצמי גם איך שאני נראה וגם הבן אדם שאני אני שונא את החיים שלי בתחילת החופש עברתי גם דירה אומנם אני עדיין בעיר שלי אבל רחוק מאוד מחברים שלי ... ואני כל הזמן בבית כי אין לי תמיד איך להגיע לחברים ואני מבואס מזה ... אני כל הזמן לבד כי אני לא מסוגל לסבול כבר את המשפחה שלי ... הקטעים עם ההתאבדות ... אני כל יום מדבר על זה עם חברים ... כאילו ברצינות נמאס כבר ... אני מבין אותך ... הייתי אומר לך ''שיהיה טוב'' אבל אמרו לי את זה כל כך הרבה פעמים שאני כבר לא מאמין בחרא הזה ... אני רק יכול להגיד לך מה שאני מנסה לעשות אצלי - פשוט תתרחקי מאלה שאת רבה איתם תהיי אצל חברות או כל מקום אחר , תתטפלי בעצמך אם את לא אוהבת את עצמך אבל תקשיבי לאחרים כדי שלא תגיעי למצב של אנורקסיה ( למרות שאני לא מאמין להם תמיד אבל יש גבול שאת צריכה לדעת אותו ) ... תנסי להינות עם החברות שלך כמה שיותר לצחוק זה הרגעים המעטים שעושים לי את היום ... הקטע עם החברים אני ממש לא יכול להגיד משהו על זה ... חוץ מזה שיש פשוט בני אדם מזדיינים ומפגרים בעולם צריך להיזהר מהם לצערי ידידה קרובה שלי גם נפלה קורבן למשהו דומה את פשוט צריכה להיזהר להכיר ת'אנשים קודם ככה תדעי אני מקווה שיהיה לך יותר טוב ... באמת אני מקווה שאנשים לא יהיו במצב שלנו ואני מקווה שתצאי מזה

למעלה