היתה אהבה וכל היום הזה אחרי שודאי שהיא לא תוכל להתקיים אני יושבת לי ונחנקת מ"אצלך בעולם".
O odery New member 25/5/10 #1 ../images/Emo7.gifהיתה אהבה וכל היום הזה אחרי שודאי שהיא לא תוכל להתקיים אני יושבת לי ונחנקת מ"אצלך בעולם".
../images/Emo7.gifהיתה אהבה וכל היום הזה אחרי שודאי שהיא לא תוכל להתקיים אני יושבת לי ונחנקת מ"אצלך בעולם".
א איף New member 26/5/10 #2 ../images/Emo201.gif היי, אני לא יודעת מה קרה, אבל אני מבינה שזה משהו שמעציב אותך מאד. מקווה שהכאב יעבור מהר ודברים יסתדרו.
../images/Emo201.gif היי, אני לא יודעת מה קרה, אבל אני מבינה שזה משהו שמעציב אותך מאד. מקווה שהכאב יעבור מהר ודברים יסתדרו.
א איף New member 27/5/10 #5 בהחלט ועדיין יש זוג כרטיסים להופעה ברחובות ב-30.5 .... נשמח לתת לך אותם!!! או כמו ששל"ג אמרה - לכל הופעה אחרת.
בהחלט ועדיין יש זוג כרטיסים להופעה ברחובות ב-30.5 .... נשמח לתת לך אותם!!! או כמו ששל"ג אמרה - לכל הופעה אחרת.
ח חמדמדת1 New member 27/5/10 #4 ../images/Emo201.gif מצטערת לשמוע ... אבל היי דלת חדשה תיפתח - יותר טובה יותר מוארת..
G Growler New member 30/5/10 #9 אפשר להצטרף? אל תדאגי, אין דבר שאי אפשר להתגבר עליו, גם אם זה לוקח זמן וכפ שאת יכולה לראות, פה תמצאי את כל התמיכה שתצטרכי
אפשר להצטרף? אל תדאגי, אין דבר שאי אפשר להתגבר עליו, גם אם זה לוקח זמן וכפ שאת יכולה לראות, פה תמצאי את כל התמיכה שתצטרכי