הי לכולם
...

הילית111

New member
../images/Emo7.gifהי לכולם../images/Emo24.gif...

היי חברים רק רציתי לומר היי לכולם ושהייתם חסרים גם בחול (בטח אני לא הייתי חסרה עם כל השאלות קיטבג שלי...) אנחנו חזרנו אתמול בלילה והיה קשה.. עוד לא הספקתי לפרוק כלום.. ביום האחרון של הטיול ממש לפני שדה התעופה גנבו לנו הטיולון...גיפיאס שאיכזב הרבה פעמים ... הבייבי עם קשיי הסתגלות לארץ... בקיצור שישו ושמחו ועוד כמה קשיים למשל שבחול בכל המלונות הבייבי לא הסכים לישון במיטת תינוק שהיתה בדרכ גם קטנה למידותיו וישנו איתו במיטה שלנו ואיך גוליה רוברטס אמרה ביג מיסטייק ..הוא רוצה רק במיטה שלנו . ברור לי שנגמול אותו מזה בסהכ עשרה ימים ישן איתנו אבל לא היום היום אני גמורה אז הוא במיטה שלנו. אבל אני רק יכולה לכתוב לכם בינתיים שהיה מדהים היינו בגארדה אזור מאגורה וגם לשוויץ הגענו היה קשה אני מודה עם הבייבי בחול פעם ראשונה אבל שווה תמונות במסרים אני יעביר כשאני אגיע לזה כי בינתיים יש לי המון עבודה בבית ...... שולחת חיבוקים לכולכם ושוב רוצה להודות לכם הטיפים שלכם עזרו המון המון אוהבת את כולכם מקווה להתאפס על עצמי עד שבוע הבא מוסיפה שוב שווה את כל המאמץ וטיול ראשון שלנו כמשפחה היה מדהים נשיקות וביי בינתיים

hag70

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כמו שאת רואה הגעת בזמן לא מולצח. מאד עמוס פה
שמח שנהנתים, למרות הקשיים. ואם התגעגת אלינו, זה כבר אומר שהצלחנו במשהו
. הסתגלות מהירה וקלה לחיי היומיום.

למעלה