גם לי היה מולי שמת.. יש מליון ואחת סיבות, סטרס, מחלות, מים מזוהמים... לפעמים פשוט לא ניתן לדעת. רצוי לא להתעסק יותר מידי עם המים, להכניס ידיים,להבהיל את הדגים וכד' מקווה ששאר הדגים יהיו בסדר.
איזה גודל האקווריום?האם יש שם את כל הציוד הדרוש??איזה עוד דגים יש באקווריום??האם הבחנת בהתנהגות מוזרה של הדג בתקופה האחרונה??האם יש להם חימום באקווריום??האם את מאכילה אותם כמו שצריך?? חסרים לך המון פרטים בשאלה ...האם יש עליו סימני נשיכות?? האם הוא חיוור??
האקווריום בגודל של רוחב 35 ס"מ עובי 25 ס"מ וגובה 40 ס"מ הוא לא גדול. יש שם 3 כרישים וגופים ויש גם גורמי(ככה אני חושב קוראים לו) ולא אין להם חימום(אולי בגלל זה) ואני מאכיל אותם כל יום בערב האקווריום אצלי בערך שבועיים וחצי
קודם כל רשמת בנושא "קודם כל אני בן....והנה הפרטים" אז אם התכוונת להודעה שלי אז אין שם שום התייחסות למין מסויום... ונעבור לעיניינו למיטב ידעתי הכרישים הם יכולים לנשוך את הדגים זה קרה לי מס' פעמים אבל קשה לי להאמין שזה מה שקרה אני חושב שזה יותר בגלל החימום הם צריכים טמפ' של בין 23-26 מעלות צלזיוס,אם זה אכן מהטמפ' של המים כל שעליך לעשות הוא לקנות גוף חימום למים הוא צריך לעלות בסביבות ה60 ש"ח אך אם הסיבה למוות הוא מחלה אז זה כבר יותר בעייתי אתה תיצטרך להחליף מים ולנקות את האקווריום יש גם כל מיני תרופות למחלות האלה איך תדע שיש מחלה?? תבדוק אם יש עוד דגים שמתנהגים מוזר כתמים וכל מיני כאלה ואולי נסה להיזכר איך ניראה הדג יום ליפני מותו שיהיה לך בהצלחה...
הנה ההודעה שהתייחסת למין--->>"האם את מאכילה אותם כמו שצריך??" אבל לא משנה.. יש לי מד חום והוא מראה 24-25 מעלות ושאני מדליק להם את האור אז כנראה האור מחמם אותם אז יש 26 מעלות אתה מבין אז אני לא יודע אם כדי לקנות חימום...