הסעות לכל הקופה..

בהביבו

New member
../images/Emo7.gif הסעות לכל הקופה..

אתם מוזמנים בשירשור מי שאין לו הסעות לברר כאן עם שאר הגולשים. ואת שלי אנצל .. מי מגיע מחיפה ו כן יש לו מקום באוטו ?
יום נורא עבר עליי..[ מישהו יינחם אותי בכך שיש לו מקום?

בהביבו

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif מישהו../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif

בהביבו

New member
זה בסדר... נפל עליי היום

יום הכי גרוע!!! תודה נופר יש עוד מישהו\שהי ????

סיונול

New member
סורי...:/

תנסה בפורום של שבק מיוזיק.. יש שם הרבה אנשים מחיפה

סיונול

New member
וכשע לך:) (אנלא ילדה יפה!)

אל תבכה!!! מקסימום רכבת.. זה אחלה דבר..!! ונורא כייף לנסוע ברכבת..! באמת! :)

ילדה יפה !!!!

רק שתידעי שנפגעתי ממך !! " לא הבנתי מה זה הדבר שצורח ורץ אליי " ?! מה זה יכול להיות חוץ ממני ?! נהנת בקטיף בוסים ?? ( אני צופיפניקת ! איזה ריגוש !) קטפת אחד בשבילי ?? שיהיה לכם יום מלאאאא בבוסים !! ( את גאה בי ?)

סיונול

New member
חחחחחח לא...!

חחחחחחח חמודה.. שצרחת ורצת אליי גם הנהג נבהל קצת..:) וכן נהנתתי לקטוף בוסים כל הלילה ולחזור ב12 אחרי שכולם הזיעו כמו סוסים באוטובוס בלי מזגן וחנוק... חחחחחח וכן אני גאה בך מאוד מאוד!!!

זאת הייתה השאגה...

הנילית שלי...נכון מאיים ?! והנהג בהחלט נבהל !! אבל הכי מבהיל זה היה אור...הוא בחור מבהיל !! ואני שמחה שאת גאה בי !! זה לא היה קל...

סיונול

New member
מבהילה בהחלט!!!

מסכנה מיכל...בטח תעשי כאלו גם באיחוד שתראי אותה.. מה היה מבהיל באור?... ואני גאה בך! מאוד! אין לך מושג את כמה... אני כל כך גאה שהתחלתי לפנטז עלייך באה לצופים לובשת חאקי..:) חחחחחחחח

בונה , גם לי היתה פנטזיה דומה !!

את במכנס שחור עם חולצה ורודה זוהרת צורחת את חיי המין שלך באמצע האוטובוס...!! ואני יהיה עדינה עם מיכל !!! איתך אני יכולה להיות ברברית ! ומה מבהיל באור ?! " אור יש לה חבר , די ! נו ! אור ! מספיק יש לה חבר !! אור !!! לך לסיון !!!"

סיונול

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חיי המין שלך דווקא עניינו הרבה מאוד... חחחחח כולם עשו את עצמם לא מקשיבים.. אבל זה הכי מצחיק שכשמישו אומר משו מצחיק אז הם מחייכים.. דחקות!!! חחחחח ברברית??? סליחה.. אנלא מוכנה לסבול את הצד הזה שלך..:) חחחחחחחחחחחחחחחח אבא שלו בידיוק כאן..:) חחחחחחחחחח לך לסיון??? מה אני תחליף זול?? גררררררררררר

חלילה תחליף זול !!!

את תחליף נטול חבר...ואת מחפשת קוף...אז בבקשה ! יש לך את אור !! ( ומה אבא שלו עושה אצלך !? את מתעסקת גם עם האבא וגם עם הבן ?! שובבה +) ובעיה שלך !! תתחילי להתמודד עם זה שאני ברברית !! מממ...ולא הייתי קוראת לזה חיי מין...זה רק ניסיון לזכות בחיי מין... מה נעשה שאת אוהבת יותר מידי ת'פלאפון שלך ויש לך צורך להתקשר אליי פעם בשנה בתיזמון הכי גרוע?!?!

סיונול

New member
חחחחח דוגרי...

חחחחחח אני לא מתעסקת עם האבא.. יא גועל. הוא בא לעור להזיז את הארון החדש שלי.. חחחחח כל הרחוב ב:) טוב נו.. הברבריות שלך... תתמן לה עם הזמן.. מחר אני יעשה לך קורסים איך להיות מתורבתת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שולטת!!! וסתומה בטירוף... ומה אני יעשה שאת סתומה ועונה לפלאפונים???

האם את מנסה לעשות את...

הבלתי אפשרי להאלף נילית ?!? יש לך ביצים !! אני לא סתומה !!! ועוד הפלאפון היה בצד השני של החדר !!! הייתי צריכה לקום בשבילך מהמיטה !!! מה קרה ?! לא נאה לך להתקשר חצי שעה לפני כן ?!

סיונול

New member
בטח שאפשרי!!!אני יצליח...

ויש לי ביציות..:) חחחחחחח אם זה היה בצד השני של החדר למה קמת?? חחחחחחחחחח חצי שעה לפני זה זה לא היה הזמן המתאים..:)

ממ...לא אפשרי....

הייתי בטוחה שזאת אמא...אז הייתי חייבת לראות לפחות שזאת לא היא... ותתחילי להתאים את הזמן!!

סיונול

New member
אפשרי וזהו!!!

חמודה.. ואז ראית שזו אני וענית בכל זאת... אויייייייי כבוד:) אני ינסה להתאים בפעם הבאה..

למעלה