העבודות לשנקר נהרסו

../images/Emo7.gifהעבודות לשנקר נהרסו ../images/Emo7.gif

הגעתי לשנקר לאסוף את עבודת המקל ועבודת התנועה לעיצוב תעשייתי וגיליתי שהרסו לי אותן. המקל רוסק לחתיכות קטנות. והתנועה?... כבר אין תנועה כי המנגנון נפגע אנושות. אני מאד לא רוצה לחשוב שזה משהו מכוון ... אבל איך אני יכולה להיות בטוחה שהם ראו את זה כשזה עוד היה שלם??

תגובה

גם אני הגשתי עבודות לשנקר. חשבתי על זה שהעבודות עלולות לההרס(בכוונה או לא..) ולכן צילמתי אותן והדבקתי על אותו פורמט של הטקסט על העבודות. למזלי הן לא נהרסו אבל במידה וצילמת אותן אז אני בטוחה שהבוחנים בחנו על פי התצלום ולא על פי העבודות ההרוסות. באיזה שעה הגשת אותן? היתה אפשרות להגיש עד 13:00 אם הגשת סמוך לדד ליין אז אולי הן נהרסו יום אחרי על ידי כאלו שבאו לאסוף אותן, משמע-הבוחנים ראו את העבודות בשלמותן. בכל מקרה מקווה שיסתדר.. בהצלחה!

הייתי שם ממש בבוקר ../images/Emo65.gif

בסביבות השעה 10:00. הגשתי גם צילומים של העבודות על רקע ההסבר, אלא שאי אפשר להשוות בין העבודות השלמות לצילום... אני מאד מקווה שמה שקרה קרה אחרי הבדיקה.... נקווה לטוה בכל אופן תודה על העידוד. בהצלחה

zazza

New member
../images/Emo207.gif

אני שכחתי בטפשותי הרבה לאסוף את העבודות שלי מעיצוב תעשייתי, אני דואגת לגורלן ושנקר סגור. מישהו יודע מתי שנקר יהיה פתוח? ומה עולה בגורל העבודות הנשכחות (זורקים אותן)?

השערה

נראה לי שבגלל שיש חופש באקדמיה אז לא זורקים אותם. כל מי שבא לאסוף את העבודות צריך לחתום . פשוט תתקשרי לשם ביום ...(שכחתי מתי יוצא החג..) אני בטוחה שאת לא היחידה ששכת אותן.. בהצלחה

razrazonnnnn

New member
גם אני שכחתי!!

אם את יודעת מתי אפשר לאסוף אותם אז בבקשה תרשמי כאן שגם אני אלך !

zazza

New member
השמועות אומרות ששנקר יהיה פתוח

רק ב-20 לחודש. ויש גם שמועות שאומרות שהם זורקים את העבודות...

למעלה