הפורום הזה ממש יבש!

../images/Emo7.gif הפורום הזה ממש יבש!

אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר הרבה זמן ועכשיו הוא ממש יבש. מה קרה לכם?

הוא גוסס כבר כמה שנים טובות

מעניין שהנוער של היום לא פעיל פה כמו שהיינו פעם.

havlaz

New member
בדיוק היום היתה לי שיחה עם

כמה אנשים (כל אחד בנפרד) על הנוער.. ידוע שכל מחזור חושב שהוא הטוב ביותר ושכל המחזורים אחריו, על הפנים.. ומצד שני יש את הטענה שהנוער מתדרדר בכללי.. אבל האם זה סתם אמרות או שבאמת יש לנו בעיה עם הנוער? כאמור במקרה היו לי כמה שיחות היום.. עם עורכת הנוער בערב ערב דיברנו על כך שאין כבר יוזמות נוער, אין נוער מתעניין וכותב ויש בעיות בלהביא תכנים למדור הנוער. איכשהו יותר מוקדם בבוקר היתה שיחה דומה על מועצת הנוער העירונית ואתמול ביחד עם ידידה ניסינו להבין לאן נעלמו כל להקות הנוער... מה אתם אומרים?

Shpritz

New member
הממ

העניין של הלהקות האילתיות באמת קצת תמוה.. כיאילו, עד לפני שנתיים-שלוש זה היה ה-דבר. בעניין הפורום, לדעתי זה עניין שיווקי גרידא. פעם הפורום היה מן דבר כזה שהיה מאוד "אין" וגם דאגתם בתור מנהלים ושדרנים ברדיו להפיץ אותו ברבים לאוכלוסיה שמקשיבה לרדיו. חוצמזה הייתם גם חברים באגודות נוער ומשם תפעלתם את הפורום בקטע השיווקי. כשאני אומר אתם אני מתכוון ל: אתה, שגיא, הנופריות, שירן, אדם, מרקו, שחף, עדי.. כמובן שהיו עוד מליון אנשים מסביב שכל הזמן היו והוסיפו.. אבל גם אין יותר את הקטע של חבר-מביא-חבר. היום אין את זה, בין אם זה בגלל שאתם הפסקתם ובין אם זה בגלל שאין אף אחד אחד שרוצה או מעוניין לעשות את זה, וזה כבר משהו אחר. לא יודע את הסיבה הזו. אבל כמו שאמרתי, לדעתי זה פשוט להפיץ את הבשורה.

havlaz

New member
עניין הפורום זה אישו אחר

קודם כל מהפרסום ברדיו, בקושי היו מגיעים אנשים.. כמו שאמרת - זה היה פרסום אישי ועצם היותו "להיט" בקרב העיר בגלל ה"חידוש" והייחודיות.. השמועה שיש לאילת פורום באתר ארצי כמו תפוז פרשה כנפיים לכל אחד והיתה התלהבות, מה שלאט לאט, התפוגג ואין מה לעשות. גם התחרות עם התכנים היותר רציניים למול הפורום של ערב ערב היא לא דבר קל ושוב, בעיית הנוער שמאוד קשורה לעניין. הקהילה הקודמת היתה די מגובשת סביב עצמה, היתה המשך ישיר של מועצת הנוער ולכן גם הושפעה ממנה לרעה ולטובה. לא סתם יש קצת תחלופת מנהלים, המטרה לנסות ולהביא שוב אנשים, מודה שזה לא הכי קל ורוב האוכלוסיה כיום די בוגרת ועסוקה בעיסוקיה וקשה לפנות לקהל היותר צעיר (שבהמשך להכל - פחות מתעניין בפורום "אילת"). אבל אנחנו עדין חיים, לא כמו פעם, אבל רחוק מלהיחשב כפורום מת (גם מבחינת תפוז, דרך אגב..).

לבקות נוער לא נעלמו בכלל להפך

הם רק הולכים וגודלים השנה היו שתי ערבי להקות מפוצצים עד אפס מקום... גם מבחינת קהל וגם מבחינת להקות שרצו להופיע. הסיבה שאתם כבר לא רואים אותם היא שאתם כבר לא חלק מהנוער ולא מעורבים במה שקורה בפעילות הנוער בעיר.. אפילו אני בקושי מעורבת ואם ידידים שלי לא היו מופיעים אז גם אני לא הייתי יודעת מה הולך שם~

AdamINC

New member
וזאת הבעיה מור

שאפילו את, בתור בת נוער, שלומדת בבית ספר עדיין, לא יודעת על הפעילות שיש לנוער. את אומרת שאם חברים שלך לא היו מופיעים, לא היית יודעת על זה.. אז זו הבעיה. תחשבי כמה בני נוער יש באילת שחברים שלהם לא מופיעים והם לא יודעים על זה...

הבעיה אולי שאין

באילת השקעה בנוער...למשל בקטע של הלהקות חוץ מערבי להקות אף אחד לא נותן במה לנוער וזה חבל כי יש לעיר הזו פוטנציאל מבחינת מוזיקה...

אני חושבת שהשאלה האמיתית

והמעניינת, היא למה לעזאזל, מכל הפורומים בעולם, אתה עוקב אחרי זה?

סתם שיעמום

אין שום סיבה אחרת. אני גולש ומגיע לכל מיני מקומות במקרה, ואם זה מעניין אז אני מגיע שוב.

למעלה