זהו אני לא יכולה יותר! לא רוצה

חושחושה

New member
../images/Emo7.gifזהו אני לא יכולה יותר! לא רוצה

להיות יותר אמא, רוצה לקחת את הדברים שלי וללכת, הבן הגדול שלי לא הלך היום לבית הספר, בפעם השנייה מזה שבועיים, הבן הקטן שלי פשוט צורח על כל דבר, לכל הוא מתנגד, הבעל שלי חוזר מותש מהעבודה, וכל הזמן יש ביננו מריבות מלאות בזעם וכעס, אני "לא עובדת" ולא עושה כלום כדברי בעלי! הבית הזה צריך ניעור מהיסוד, הבית הזה מתנהל כמו שדה קרב, כל הזמן כעס כעס כעס, נמאס לי, אני לא יכולה יותר, אין לנו שקל מיותר לטיפול, לא זוגי, לא לילדים, לא חשבתי שכך יראו חיי! הבן שלי עכשיו צועק לי מלמעלה שהוא רוצה לראות טלוויזיה, הפעם אני לא מוכנה לוותר לו, חולה? שישכב במיטה! כמובן שזה מעורר צעקות, אלוהים אני באמת לא יודעת כבר מה לעשות, אין שום איזון מצד הבעל שלי, כשיש כעס, כולם כועסים, אף אחד לא מצליח להרגיע את השני, וזה פשוט סיוט. כל היום אני פה מתמודדת עם הילדים, הבעל שלי כל הזמן מעיר לי על העצבים שלי, אבל כשהוא נשאר איתם חצי יום או טיפה יותר, הוא בעצמו הופך פקעת עצבים, כמובן שאני לא מעירה על כך, כי זה הרי לא מועיל לאף אחד, אבל הוא לא חוסך במילים כמו: בעבודה אני מפקח על 20 איש ועובד בתוך סיר לחץ, ובכל זאת רק כשאני מגיע הביתה אני חוטף עצבים! מה אתן אומרות על זה? מצידי, שיעבור לחיות בעבודה שלו עם כל אותם 20 עובדים מטומטמים שנתונים למרותו ומצייתים לו! אני ממש מרגישה על סף התקף לב! לא יכולה לשמוע את המילה "אמאאאאאאאאאאאאאא!

boringvered

New member
אויייי...

ולו היו לי תשובות חכמות לתת לך... (אין לי תשובות בשבילי). אני רואה הרבה הופ הורים וגם סדרות שעוסקות בנושאים כאלה בערוץ 8, לגבי התמודדות עם ילדים. בסך הכל הם עושים משהו מאוד טבעי, אבל זה שוחק, וחוסר התמיכה של הבעל לא תורמת, אבל אולי אם היו לך כלים להתמודדות, זה היה מקל על העסק. אם יש איזה מישהו שיכול להשאר עם הילדים כדי שאת או שניכם קצת תצאו, תדברו... נראה לי שאתם ממש זקוקים לזה. צריכים לעשות החלטות כלשהם לגבי מה הלאה, ואיך מתמודדים. עוד לא במצבך, בעיקר מייילללת על מר גורלי המקצועי .... אבל מודעת שיכול להיות לא קל כשהילדים גדלים... שולחת
ורד

daldan

New member
נשמע סיוט! ../images/Emo24.gif

יש בהחלט ימים כאלה. לי נראה שהכל מתחיל מזה שמצפים ממך, כוון שאת נשארת בבית, שהכל יפול עליך ואת תשתלטי על הכל ביד רמה. ואילו ציפיות גדולות וכבדות ובעיקר לא הוגנות. אולי הצעד הראשון יהיה לדאוג קודם כל לעצמך (כמו ביום ההוא שבו דאגת לקדם את האינטרסים שלך וקיבלת רק מחמאות מהסביבה הקרובה אליך). מוכנה לבא ולשבת ביחד ולחשוב על מקומות אפשריים לקדם את עניין חיפוש העבודה. ברגע שתצאי מהבית לעבודה גם הציפיות ממך יהיה סבירות יותר, וגם הלחץ ירד. ושוב שולחת חיבוק
חם לעידוד

niritcat

New member
וואו, נשמע שאת באמת זקוקה לשינוי.

והרעיון שהעלית של טיפול הוא רעיון טוב. טיפול לא בהכרח עולה כסף. את יכולה לנסות לפנות ללשכת הרווחה הקרובה, או למוסד להשכלה גבוהה (אם יש שם לימודי פסיכולוגיה) ולבקש פגישות ייעוץ. נסי, מה כבר יש לך להפסיד? בהצלחה לך
,

משוש30

New member
קודם כל חיבוק גדול גדול ../images/Emo24.gif

אני ממליצה לך לקרא את הספר "איך לדבר שילדים יקשיבו" אולי תמצאי בו כמה מיומניויות להחליף את הקרב והכעס בגישה אחרת. (יש למחברים הללו גם ספר על יריבות בין אחים, לא זוכרת את שמו בטח ידעו בחנות ספרים). אם יהיו לך פחות קרבות בבית הדברים יוכלו להתחיל להירגע. אולי גם לא צריך להילחם על כל דבר. אולי לראות טלוויזיה כשחולים זה לא כל כך נורא. (כמובן כל אחד בוחר את הגבולות שלו ואת מה שחשוב לו אבל אולי כדאי לא להילחם על הכל). חוץ מזה את חייבת לקחת יום חופש וקצת לצאת מהלחץ, להשקיע קצת בעצמך ולא רק בילדים. יש מי שיוכל לטפל בהם? ההורים שלך או של הבעל? לגבי יעוץ זוגי אני חושבת שיש גם יעוץ חינם או בכל מקרה לא יקר ושווה לנסות.

../images/Emo140.gif יקירתי

בטח עכשיו את כבר מרגישה יותר טוב. אולי תסכימי לדבר עם חברה שלי? אולי היא תוכל לעשות משהו בשביל שניכם - כמו שכבר אמרתי לך ללדעתי היא ממש יכולה לעזור לבן שלך. האם אני צודקת בזה שאני אומרת שהוא מוציא את "המיץ" ממך ואילו הקטן מוצי ממך דברים אחרים? אויל הגדול צריך זמן אמא לבד - אולי בגלל זה הוא לא הולך לבית ספר? נגיד יום אחד רק את והוא ברכבת לתל אביב לאזור הישן שלכם. בלי כעס, בלי עצבים. יום כייף - קצת ללכת על הטיילת, איזה תערוכה או משהו שלא עולה כסף (אפשר לברר על התערוכה של "הוט" זה גם חינם ונראה לו שהוא יהנה ממנה. בקיצור יום כייף שלא עולה כסף - שניכם ביחד. ועוד חיבוק אחד לסוף.

hagaram

New member
אפשר לשאול למה את לא עובדת?

נשמע שזה יכול לאושש אותך!

חושחושה

New member
../images/Emo10.gifלא מוצאת עבודה באיזור שבו אנו

גרים, לא עבדתי מאז שבני נולד, לפני שנתיים וחצי, ובעיקר חטפתי איזה שהוא חוסר ביטחון, אני בתוך מעגל כזה שרק סוגר עלי יותר ויותר, במיוחד שתחושת ההערכה העצמית שלי אחרי שנתיים וחצי של אמא במשרה מלאה.........שואפת לאפס.

hagaram

New member
אז פגעתי בנקודת הטורפה אם כך

וזה די מסביר את המצב בבית. כשמישהו מבני הזוג לא עובד ולא מסיבה "מוצדקת" זה תמיד גורם למתחים!!!! לדעתי, קחי את עצמך בידיים ותתחילי לחפש עבודה בקדחתנות ובלי פשרות, תראי איך חייך ישתנו!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נשמע כל-כך קשה. אני לא יודעת מה להציע פרט לזה שאולי תבואו אליי, זה חינם ויש הכל (בריכה למשל). נכון, תצטרכי לנסוע עד אליי. אבל זה אפשרי. צריך לשבור את המעגל הזה. שולחת הרבה

חושחושה

New member
../images/Emo42.gifטוב, אני הולכת ללשכת העבודה

היום, החלטתי להעזר בכל הגורמים האפשריים, לא שאני מצפה לניסים ונפלאות מהם, אבל אשב שם ואתייעץ איתם בנושא הסבת מקצוע, אין לי מושג מה זה לשכת עבודה, מעולם לא הייתי, אבל יש לי תחושה חזקה פתאום שמגיע לי סיוע מכל הגורמים והרשויות שמסביבי, תמיד הייתי עצמאית, מקווה שזה לא יהווה מכשול, אוף אני מה זה לחוצה מהסיטואציה.

hagaram

New member
שיהיה לך בהצצצלללללללחחחחחחההה!!

מציעה לך לפנות גם לחברות השמה ולאתי אינטרנט שעוסקים בתחום!

libi4

New member
אז תבקשי שיקרא לך בשמך!ואני לא|מדוז

מפגרת ...את עוברת-אתם עוברים תקופה קשה כפי שזה נשמע ואתם צריכים שינוי אבל מישהו צריך לעשות את הסיפתח....אז שבי לך תכיני קודם קפה ותשאלי את עצמך מה המצב האידיאלי אליו את שואפת,מה מעצבן אותך,מי יכול לעזור לך לפתור דברים ועוד.... מקווה שנתתי לך כיוון שבת שלום

יעל י

New member
../images/Emo24.gif

השקעה גם חיינו דורשים השקעה השקעה בילדים השקעה בזוגיות השקעה בבית וכו' וכו' וכו' ובחיינו ההשקעה צריכה להיות של כולם קשה ביום יום נסו בשבת צאו לבד או עם הילדים גם לבד זה חשוב דברו המון בחוץ אי אפשר לצעוק

orlyfu

New member
את צריכה לראות את התוכנית "מלאכים

קטנים" בערוץ 8. כל ערב משדרים אותה (סביבות 21:00 כמדומני). אולי תקבלי שם רעיונות איך "להשתלט" על הילדים. מה שיוסיף רגיעה לבית ויכול לשפר מאוד את העיניינים.

hihop

New member
מנצל"ש

מנצלת כדי להיצג את עצמי. אמא לשתי בנות פיצפונות (שנה וחצי ו - 4 ח') שמזה המון זמן לא הרגשתי שום דבר חוץ מלהיות אמא במשרה מלאה. מתה על הבנות אבל קצת חסר השקט והשלווה והמיצוי העצמי. השבוע אני אמורה לחזור לעבודה ואני פשוט בהיסטריה. היום בפעם הראשונה המטפלת הלכה לבד עם שתי הבנות ומהבוקר אני עושה רונדלים עם הרכב ומשקיפה עליהן....לא נראה לי שזה אפשרי להיות עם שתיהן לבד. ממש ממש ממש לא רוצה לחזור לעבודה ושוקלת פשוט להודיע שאני מתפטרת. מצד שני, ממה שאני קוראת פה, אולי אם אני אחזור תחזור קצת השפיות ויהיה לי זמן לעצמי (כולל ללכת לעשות פיפי כשאני צריכה ולא כשהן ישנות).

למעלה