חברים יקרים, יום עצוב היום אבל כדי להמשיך

Tami661

New member
../images/Emo7.gifחברים יקרים, יום עצוב היום אבל כדי להמשיך

הלאה, אם יש לכם אפשרות לעזור באירוח או בדרך כלשהיא לאחינו בצפון, אז נפתחה קבוצה בפייסבוק בשם אסון הכרמל - אזרחים עוזרים לאזרחים אפשר להשאיר שם פרטים והבעת נכונות לעזרה (וגם אם אין אפשרות, עצם ההצטרפות והפצת הקישור עשויה להביא אחרים שיכולים לעזור)

עצב

זאת טרגדיה נוראית, אבל לי קשה לומר שאני עצוב. מוות הוא דבר טבעי, גם כשהוא אינו קורה בשיבה טובה ואסונות טבע/ידי אדם כאלה ואחרים קרו וימשיכו לקרות. בצורת, רעב, שטפונות ומלחמות, הם מנת חלקו של העולם כדבר שבשגרה. אנו, בתור בני אדם, לא יכולים למנוע זאת ולכן אני מרגיש שלא אוכל להיות עצוב מכל בן אדם שמת. אני זוכר את אסון המסוקים, בו נספה שכן שלי, אז הייתי עצוב. כניראה שהעצב שחלק מהאנשים חשים קשור גם לקירבה הרגשית לאותם נספים. כל הכבוד לאנשים שמוכנים לעזור.

אוסי18

New member
אתה לא מדייק, בלשון המעטה!

לא מדובר באסון טבע! זה אסון מיותר שנגרם במזיד, על- ידי בני אדם (ככל שניתן לקרוא להם כך.....ואם נתפשר אז ייצור-עם-שתי-רגליים!) בוודאי שניתן היה למנוע זאת- ראה חדשות/ קפוץ לבקר בתחנות הכיבוי הקרובות לאיזור וכיו"ב.... חוץ מהקירבה המקומית שלי לאיזור, הקירבה המאוווד קרובה, ברוך השם אין לי קירבה ריגשית לאותם ניספים. בסה"כ מדובר באנשים בתפקיד שבאו לעזור לחברים למלא משימה, אין לי הגדרה פשוטה יותר מזו... נעשו שם טעויות על-ימין-ועל-שמאל, (מי לעזאזל מכניס אוטובוס לכביש כזה!) זה לא המקום לדון, מה שכן: אנחנו מדינה שתמיד מוכנה ליום האתמול ומופתעת מהמחר שאלוהים ישמור, איזו טרגדייה! מוזמנים לעזור, כל הגברים החסונים כאן! זקוקים לאנשים חזקים בשטח!

כאב חד מפלח את ליבי - חברתי אפרת כהן ז"ל

צוערת באוטובוס השב"ס זוהתה בין אחרוני הניספים. מחר עוד יום קשה מנשוא. היא תטמן בחלקה הצבאית ברעננה מחר ב-15:30 כל כך צעירה - הלב לא מפסיק לבכות. נמצאה חבוקה עם עוד שתי חברותיה. כל כך מתאים לה.. יהי זכרה ברוך.

Tami661

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo16.gifכואב, פשוט כואב על כל אחד וכל אחת

ביום שישי האחרון מתאמן שלי,שהיה מפקד שלי בצבא

שלח לי מסרון שהוא מבטל אימון מסיבה שהפקודים שלו נפגעו באסון הנורא בכרמל הרגשתי עצב וצער וידיים רעדו לי שהחזרתי מסרון "צר לי לשמוע" היה לי מאוד עצוב בסוף שבוע האחרון שוחחתי עם הצוות שלי שהשיעורים יתקיימו בצורה מקצועית.שימוש במוזיקה מתונה יותר לאות הזדהות עם אחינו ואכן זה היה כך היום עברתי ליד הליכון בחדר כושר שראיתי על המסך טלוויזיה למטה הודעה על שתת ניצב אהובה תומר הלכה לעולמה ההודעה גרמה לי לעצב רב ,ומתוך עצב נתתי אגרוף להליכון והמשכתי באותו הרגע משהו בער בי עד דמעה הילד בן ה16 שנהרג גרם לי להחסיר פעימה אנשים שאיבדו את בתיהם יתומים שנשרף להם הפנימיה[לפני כ15 שנה קיבלתי טיפלוי שיניים באותה הפנימיה, חבר הכי טוב שלי למד שם] הסוהרים שאיבדו את חייהם בזמן שהלכו להציל חיים כמה עצוב אלוהים אני עצוב מאוד ומשתתף בצערם של משפחות שאיבדו את יקירהם,את בתיהם ואת רכושם !מכל הלב ואומר ישתבח שמך בורא עולם הכל יכול כמה קטנים אנחנו [אני] בפניך, אתה הוא הגדול, והוא הכל יכול אמן שיהיה לכל עם ישראל שמחה,בריאות,אושר,הצלחה,ואמן שלא נדע עוד צער לעולם!

כך ארצה לזכור את חברתי האהובה אפרת ז"ל

רוצה למחוק את הנסיבות בהן נקטעו חלומותיה שאותם עמדה להגשים - נגדעו בחטף. התארסה לפני חודש עם בחור מקסיםםם, ותוך 3 חודשים עמדה להתחתן עימו. לא פותחת טלויזיה, לא קוראת עיתונים, לא רוצה לשמוע ולראות כיצד מטייחים את האירוע, וכיצד הבטחות של הנוגעים בדבר - אינן מתקיימות. הגוף והנפש מתנהלים באיטיות. על ספורט - אין מה לחשוב אפילו.... מי יתן וכל מה שיתרחש בימים האחרונים יביא עימו את הפתרונות המיוחלים, לעתיד כולנו. אמן אמן אמן.

חבר שלח לי!

הפטרת שבת הקרובה: וַיִּשְׁלַח אַחְאָב..וַיִּקְבֹּץ אֶת הַנְּבִיאִים, אֶל הַר הַכַּרְמֶל...וַתִּפֹּל אֵשׁ יְהוָה, וַתֹּאכַל אֶת הָעֹלָה וְאֶת הָעֵצִים, וְאֶת הָאֲבָנִים, וְאֶת הֶעָפָר..וַיַּרְא, כָּל-הָעָם, וַיִּפְּלוּ עַל-פְּנֵיהֶם; וַיֹּאמְרוּ--יְהוָה הוּא הָאֱלֹהִים.. וְהַשָּׁמַיִם הִתְקַדְּרוּ עָבִים וְרוּחַ, וַיְהִי,... גֶּשֶׁם גָּדוֹל.. ללא מילים!

מדהים, גם אני קבלתי.. ברור קצר העלה

שההפטרה הזאת תאמר לא בשבת הקרובה, אלא בט"ו באדר א' (שנה מעוברת!) 19.2.2011 כמובן שעובדה זו איננה מפחיתה מעצם מהות הדברים. תודה. נסיך יקר - חסרת פה.

ככה זה בדת

לוקחים את הבורים והנבערים שלא יודעים לשאול ומאכילים אותם בלוקשים ובאגדות. אבל אתם בטח כבר יודעים את זה. ואו, עכשיו אני נזכר בביטוי ארץ אוכל יושביה - בטח התכוונו לפיגועים שהיו פה... ביי, אני רץ לכולל.

חיים חדשים1 אחותי היקרה

תודה לך על היותך מקסימה ,רגישה,חכמה צר לי לשמוע על חברתך אני מאחל לך ולכל קרוביך מכריך את כל הטוב שבעולם מהיום מהלאה! בהחלט מה שקרה בצפון הינו צער ואבל לכל תושבי ישראל,יש לי 3 חברים הקרובים לאסון הנורא מה שחשוב שירד עלינו גשמי ברכה יש לנו עבודה בריאות אנשים שאוהבים אותנו ושאנחנו עוסקים בעבודה שגורמת לאנשים לחיוך המשך שבוע נפלא

|תודה מכל הלב והנשמה ../images/Emo24.gif

"מה שחשוב שירד עלינו גשמי ברכה, יש לנו עבודה בריאות אנשים שאוהבים אותנו ושאנחנו עוסקים בעבודה שגורמת לאנשים לחיוך. המשך שבוע נפלא" כמה נכון.

למעלה