חבר אתה חסר

"חבר, אני זוכר" ../images/Emo16.gif

הו רב חובל קברניט שלי סופה כבר שככה אל הנמל שבעת קרבות חותרת ספינתך זרי פרחים, פעמונים, המון אדם צוהל כאשר ספינת הקרב שלך קרבה אל הנמל אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת באשר רב החובל שלי צונח קר ומת ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת הו רב חובל, אבי שלי, הקשב לקול פעמון לך כל הדגלים כולם, לך תרועות המון רק לכבודך ביום חגך ינוע הקהל ובקולם תקוות עולם לנס המיוחל אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת באשר רב החובל שלי צונח קר ומת ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת הו רב חובל, אבי שלי, זרועי תתמוך ראשך סיוט הוא לראותך פתאום נופל על סיפונך רב החובל אינו עונה, שפתיו חוורו אילמות הוא לא יחוש מגע ידי הוא לא יתן לי אות אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת באשר רב החובל שלי צונח קר ומת ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת עוגנת הספינה לבטח, המסע הושלם נוצחו כל סכנות הדרך, כל אימי הים כשבנמל קהל יצהל אני אצעד אבל על הסיפון עליו נפל אבי, רב החובל אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת באשר רב החובל שלי צונח קר ומת ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת

Vintage Queen

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אני מופיעה מחר בטקס...

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

אני ממש אוהבת את השיר שפיצי כתבה וחיפשתי אותו מלא זמן. תודה ואני מקדישה לו את השיר כערבות הכוות אנילא זוכרת את המילים המדויקות אבל המשפט שלפי דעתי הכי מתאר אותו זה "איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות"

PiKolulo

New member
לזכרו../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

של רבין שהיה איש יקר, חכם , צודק ושואף שלום. אנחנו נזכור וילדינו יזכרו. דמותך לא תשכח בקרוב. יהי זכרון ברוך

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שיהיהו רק כאלו בעולם

Y GIRL

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifהעולם הזה לא פייר!

הוא לוקח את הטובים ביותר! יצחק רבין זכרונו לברכה - האיש והאגדה. אני הייתי בת חמש כשזה קרה, אבל אני עדיין לא מבינה את העולם הזה ואת האנשים שמסוגלים לקחת מאדם שהקדיש את כל חייו לשלום ולמדינה בכלל את החיים שזה הדבר הכי חשוב. אני בכלל לא מבינה איך אנשים מסוגלים לרצוח. הרבה פעמים אני מנסה לחשוב - איפה היינו אם כל זה לא היה קורה?! איפה היינו אם לא היו כאלה דברים בעולם?! איפה היינו אם היה שלום?! ובכלל למה אין שלום?! אני מקווה שהעברתי מסר כלשהו...
יהי זכרו ברוך

לפי דעתי כולם כאן צודקים

אני הייתי בת שבע שזה קרה והייתי מאד עצובה כי מאד אהבתי אותה ובים השנה השני שלו או הראשון בכיתי ואמרתי"איך יכולת לקחת לי את סבא שלי" יש לי סבא רק מצד אחד ורבין היה כמו הסבא השני שלי. ביום השנה הרביעי נראה לי שזה היה שהיתי בכיתה ה לא היה לי מצב רוח בכלל ולא רציתי לעשות כלום וכל היום רק בכיי אז אבא שלי לקח אותי לקבר שלו יש לי גם יקייה שאספתי את כל החומר עליו אבל ביזשהו זמן הפסקתי לאסוף אני לא יודעת אני מניחה שזה פשוט כאב מידי. וכל האנשים האלה שעו בשבוע האחרון דברים כ"כ מגעילים שחיללו את הזיכרון שלו עיצבנו אותי לחלוטיםן זה רק מוכיח שזה עדין יכול לקרותלמישהואחר. וגם אני שונאת את כל האנשים האלה שלא עומדים בצפירה או כאלו שאומרים שזה הגיע לו. ילד מהכית של שנה שעברה שלי שבלי שום קשר הוא הילד הכי מגעיל בעולם ובאמת הוא פשוא בן אדם דפוק בלי ערכים ובלי כלום פשוט ריק מתוכן ובן אדם ממש אבל ממש רע ומאנייק. אצר שנה שעברה ביום הזיכרון שלו שהוא שמח על זה ושלאאיכפת לא וגם עוד חבר דפוק שלו. כ"כ התעצבנתי אבל כבר לא היה לי כוחלצעור עליו

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

איזה מגעילים שמעתם מה קרה? ציירו על הקבר ועל האנדרטה צלבים, ירקו איזה בני יונות!

את קצת לא מעודכנת

זה קרה לפני שבוע אה וזה שירק לו על המצבה טען שזה משכרות דייייייייי הם חראות

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אני תמיד זוכרת ותמיד אזכור....
הלוואי שהבני ז*** האלה שהשחיתו וירקו בכיכר יענשו

למעלה