../images/Emo7.gifחדשות עצובות../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif
זה היום העצוב ביותר בחיי, סיבה ראשונה: בעודי משותת באתר של 'קילר הלוהטת' מצאתי 'כתבה' אם אפשר לקרוא לזה כתבה ל זה שמוניקה סקס נפגשו עם מוניקה ושאר חברי 'קילר הלוהטת' אני קוראת קוראת קוראת ופתאום ניהיה לי חושך בעיינים
ואני מצטטת "מאחר ולפיטר יש חברה בעומר, מקום מגורנו, הוא הבטיח שבקרוב הוא יקפוץ ונצפה ביחד בהופעות בדי.וי.די. " בהתחלה חשבתי לעצמי, טפשים הם בטח התבלבלו ושחכו שאני לא גרה בעומר אלא במזכרת בתיה, לאחר מכן, אחרי שקראתי שוב ושוב את הכתבה נוחכתי לדעת שלמר. רוט יש גב. רוט
וזאת לא אני! ארגגגג שתמות!!!!! (מצד שני היא עוד לא גברת רוט
*מתנחמת מדברים טיפשיים*) דבר שני:אבא שלי התקשר אלי לפני 10 דק' והודיע שמחר מנתקים לי את האינטרנט, ואני יודעת שאחד באפריל וכל זה אבל התקשרו מבזק ושאלו עם יש עכשיו מישהו מבוגר בבית כי אולי מחר הם לא יוכלו להגיע, אז זאת גם הודעת פרידה! אתכם העברתי את השעות הטובות בחיי, אני אשתדל להתעדכן במה שקורה כל פעם שאני יהיה אצל מישהו עם אינטרנט ויש המון אז טכנית אני עדיין חלק מהפורום!! 2 חדשות טובות (בערך..) 1. את המפגש אפשר לעשות אצלי(80%) 2. חברות שלי אמרו לי שיש להם את הטלפון של פיטר ושהן התקשרו אליו אתמול אני לא מאמינה להן והן בטח עובדות עלי, אבל אם אני יגיד להן שאני לא מאמינה להם והן לא יתנו לי את המספר שלו, אני כמעט בטוחה שהן משקרות כי הן מתחמקות כל הזמן מלתת לי את המספר, הן גם אמרו שהוא אמר שהוא לא זוכר אותי ממש, מה שלא הגיוני כי הוא אמר לי שהוא זוכר אותי לפני כמעט שבוע באיימיל. הן גם אמרו שהוא מוציא את הדיסק החדש עוד שבועיים, לי הוא אמר ביוני-יולי... שקרניוווות! בעצם אפשר להוסיף את זה לחדדשות רעות כי הרסו לי את המצב רוח! בעעעעע *רותם לא שמה אייקונים כי אין לה מצב רוח*!!!
זה היום העצוב ביותר בחיי, סיבה ראשונה: בעודי משותת באתר של 'קילר הלוהטת' מצאתי 'כתבה' אם אפשר לקרוא לזה כתבה ל זה שמוניקה סקס נפגשו עם מוניקה ושאר חברי 'קילר הלוהטת' אני קוראת קוראת קוראת ופתאום ניהיה לי חושך בעיינים