חדשות עצובות

רותמיקה

New member
../images/Emo7.gifחדשות עצובות../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

זה היום העצוב ביותר בחיי, סיבה ראשונה: בעודי משותת באתר של 'קילר הלוהטת' מצאתי 'כתבה' אם אפשר לקרוא לזה כתבה ל זה שמוניקה סקס נפגשו עם מוניקה ושאר חברי 'קילר הלוהטת' אני קוראת קוראת קוראת ופתאום ניהיה לי חושך בעיינים
ואני מצטטת "מאחר ולפיטר יש חברה בעומר, מקום מגורנו, הוא הבטיח שבקרוב הוא יקפוץ ונצפה ביחד בהופעות בדי.וי.די. " בהתחלה חשבתי לעצמי, טפשים הם בטח התבלבלו ושחכו שאני לא גרה בעומר אלא במזכרת בתיה, לאחר מכן, אחרי שקראתי שוב ושוב את הכתבה נוחכתי לדעת שלמר. רוט יש גב. רוט
וזאת לא אני! ארגגגג שתמות!!!!! (מצד שני היא עוד לא גברת רוט
*מתנחמת מדברים טיפשיים*) דבר שני:אבא שלי התקשר אלי לפני 10 דק' והודיע שמחר מנתקים לי את האינטרנט, ואני יודעת שאחד באפריל וכל זה אבל התקשרו מבזק ושאלו עם יש עכשיו מישהו מבוגר בבית כי אולי מחר הם לא יוכלו להגיע, אז זאת גם הודעת פרידה! אתכם העברתי את השעות הטובות בחיי, אני אשתדל להתעדכן במה שקורה כל פעם שאני יהיה אצל מישהו עם אינטרנט ויש המון אז טכנית אני עדיין חלק מהפורום!! 2 חדשות טובות (בערך..) 1. את המפגש אפשר לעשות אצלי(80%) 2. חברות שלי אמרו לי שיש להם את הטלפון של פיטר ושהן התקשרו אליו אתמול אני לא מאמינה להן והן בטח עובדות עלי, אבל אם אני יגיד להן שאני לא מאמינה להם והן לא יתנו לי את המספר שלו, אני כמעט בטוחה שהן משקרות כי הן מתחמקות כל הזמן מלתת לי את המספר, הן גם אמרו שהוא אמר שהוא לא זוכר אותי ממש, מה שלא הגיוני כי הוא אמר לי שהוא זוכר אותי לפני כמעט שבוע באיימיל. הן גם אמרו שהוא מוציא את הדיסק החדש עוד שבועיים, לי הוא אמר ביוני-יולי... שקרניוווות! בעצם אפשר להוסיף את זה לחדדשות רעות כי הרסו לי את המצב רוח! בעעעעע *רותם לא שמה אייקונים כי אין לה מצב רוח*!!!

i c y

New member
1 באפריל..?../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

אם לא- משתתפת בצערך.
אבל, יאי! המפגש קרוב לבית שלי אז אני בטוח אגיע!

i c y

New member
בעע, לא...../images/Emo10.gif../images/Emo42.gif

התקשרתי לרותם והיא בוכה והכל...
רותם, אל תהיי עצובה!

רותמיקה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gifתודה רוני../images/Emo29.gif

פחדתי שלא יאמינו לי בגלל התאריך והכל אבל אנשים, באמת שאין לי שום סיבה לעבוד אליכם, רציתי להפרד מחר מחשש שלא תאמינו לי אבל מחר כבר לא יהיה לי איך
תשמרו איתי על קשר האנשים עם המספר טלפון-פלאפון שלי, אם אין לכם ואתם רוצים אותו וזה לא יהיה היום שילחו מסר לרוני ואני יגיד לה אם לתת לכם אותו או לא. אוהבת, רותם!

NOAL GORILAZMAN

New member
הייי

התקשרתי לרותם לפני כמה דקות והיא מזה עצובה מזה שמורידים לה את האינטרנט אז תתקשרו לנחם אותה בבקשה!!!

רותמיקה

New member
רן,../images/Emo29.gif

1.אתה מוזמן להכנס לאתר של קילר הלוהטת 2.אתה כבר תבין את זה לבד מחר שתראה שאין הודעות ממני וגם מחרתיים.. 3.אמרתי כבר מזמן שאת המפגש אפשר לעשות אצלי. 4.גם בקשר לזה אין לי דרך להוכיח לך, אבל אתה יכול לשאול את רוני אולי היא שמעה שהן אומרות לי את זה בבצפר..

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif

אם זה באמת אז., אז אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ואני מזה מצטער בשבילך... אבל מצד שני, אולי את באמת עובדת עלינו??, שימי לב שכל הבחריםשלך הם אלו שהגיבו?@?

רותמיקה

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אבל הם התקשרו אלי כי הם תמיד מתקשרים אלי והם שמעו שאני עצובה והחליטו פשוט לכתוב את זה פה בגלל שפחדתי שלא תאמינו לי בגלל כל הקטע עם אחד באפריל ובלה בלה בלה... ותודה חן, בהצלחה עם הפורום!!!! אני יבקר מידי פעם ממחשבים אחרים

i c y

New member
היא לא עובדת עליכם!../images/Emo42.gif

אני דיברתי איתה לפני חמש דקות והיא בכתה כמו אני לא יודעת מה, גם בגלל הקטע עם ההורים שלה, אבל בעיקר בגלל שלא מאמינים לה כאן...
אני אודה לכם אם לפחות תיפרדו ממנה כמו שצריך, כי היא אחת חברות הפורום הכי דומיננטיות פה (אם לא הכי דומיננטית) ואני אישית לא יכולה לדמיין את הפורום הזה בלעדיה!
אפשר לפחות להאמין לה?
תודה..

i c y

New member
טוב, עכשיו אתה מאמין..?../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

הנה, אני אגיד לך את זה שוב:
מנתקים לרותם את האינטרנט, היא לא תכתוב פה יותר.

אההה... איזה עצוב ../images/Emo10.gif

תמסרי לה ד"ש וזה ממש חבל, היא באמת תרמה המון לפורום...

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif

אוף.........., אוףףףףףףףףףף ץמסרי לרותם שאנחנו כבר מתגעגעם ושתבוא לבקר בכל הזדמנות!!!!

Just Adi

New member
../images/Emo23.gifלרותם../images/Emo23.gif ../images/Emo80.gif

רותם, אני לא יודעת אם את עובדת עלינו או לא, אבל אני לא לוקחת סיכונים. אני אוהבת אותך נורא! את חברת פורום מעולה ולמרות שאני לא פה טונות זמן את תרמת מלא, ואל תדאגי, יהיה בסדר, בקשר להכל אם תיהי אופטימית זה נותן כוח, תנסי לראות את חצי הכוס המלאה למרות שלפעמים קשה למצוא אותה בסוף מוצאים אם מחפשים חזק ורק שתדעי שאני פה תמיד בשבילך ואם תרצי מס' טלפון תודיעי לרוני ואני אשלח לה אותו אוהבת נורא

רותמיקה

New member
אווווווו איזה חמודים../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אמממ לא הסכימו לי להכנס למחשב ביומיים האחרונים וגם היום בעקרון אסור לי אבל הייתי רק חייבת להגיד לכם ש: עבדתי אליכם
1 באפריללללללל אמממ האמת שכל מה שכתבתי בהודעה היה נכון חוץ מהקטע שמנתקים לי את האינטרנט
אוהבת את כולללכם
רותם

רותם..יקה..../images/Emo24.gif

לא נורא..רק שתדעי שאם ינתקו לך אתץ האינטרנט זה לא אומר שתתנתקי מאיתנו וחוץ מיזה שישקרו, מה כיפת לך??!!, יש לך את האימייל שלו, לי אין.. :( מה עוד? אה..ולגבי גברת רוט..נכון, זה מעצבן, ואפילו יותר כואב.. אבל מי אמר? יש מלא טעינות שיכולות לבטל את העובדה הזו..אז או שתאמיני בטענות האלו או שפשוט תשלימי עם זה כמו הרבה דברים שקורים בחיים בכלל.. מקווה שעזרתי, לינור

רותמיקה

New member
איזה חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

דבר ראשון- כבר אמרתי שלא מנתקים לי את האינטרנט- אחד באפריל בלה בלה בלה אמממ בקשר לחברות שלי, הן עבדו עלי בסוף, ולא הצליח להן, הדבר הזה גרם לי לעשות צעד מאוד חכם ולבקש ב144 את הטלפון שלו, לא היה להם, היה להם את של ההורים שלו, התקשרתי אליהם ומפה הבטחתי לפיטר סודיות

למעלה