חשד לדלקת קרום המוח

אדריס

New member
../images/Emo7.gifחשד לדלקת קרום המוח

זה שלא שמעתם ממני כבר כמה ימים זה בגלל שאנחנו מאושפזים עם מנור בבי"ח עם חשד לדלקת קרום המוח. ביום שלישי לקחתי אותו מהגן ולא חשדתי בכלום. הגננת אמרה שהכל היה כרגיל. כשהגענו הביתה שמתי לב שהילד עייף אז השכבתי אותו במיטה ואחרי שעה רציתי להעיר אותו אחרת הוא לא ישן בלילה ולא הצלחתי להעיר אותו. קראתי לו, ליטפתי אותו, הפכתי אותו אפילו מים שפכתי עליו (כמה טיפות)אבל הילד לא פתח את העיניים. עטפתי אותו בשמיכה ורצתי לקופ"ח (זה צמוד לבית שלי) שם מייד הזמינו אמבולנס והרופא צבטה את הילד בעורף ובטוסיק והצליחה לעורר תגובת בכי אבל רק למספר שניות והראש צנח אחורה. בקיצור מאז ועדיין אנחנו בבי"ח. עברנו בדיקות מח עצם בהרדמה אבל הבדיקה ניכשלה ועכשיו לקחו תרביות דם ואמרו שיש חיידק אבל לא בטוחים מה המקור שלו בגלל זה יש רק חשד לדלקת קרום המוח וזה לא ודאי. כרגע יש לו 39-40 מעלות חום שיורד רק עם נורופן ואמבטיות קרות. זה מצבנו לעת עתה...עידכונים בהמשך מיכל

אדריס

New member
עידכון נוסף

הוא בכל אופן וליתר ביטחון מחובר לעירוי נוזלים 24 שעות ומקבל דרכו אנטיביוטיקה מיוחדת לסוג דלקת כזו. הוא יורד במישקל ולא מוכן להכניס לפה שום דבראפילו לא גלידה ובמבה. למאי, אחותו יש מחר יום הולדת 4 והכנו הכל לחגוג בגן. הזמנו עוגת ברבי ענקית, קנינו פרחים,בלונים,שקיות הפתעה+מתנה קטנה לכל ילד ואפילו בגד נחמד למאי. הילדה מחכה למחר בקוצר רוח. איך אוכל לאכזב אותה? נורא קשה לי אז חשבתי להשאיר את מנור בבי"ח (העמק,עפולה) עם הסבתא לשעתיים שלוש ולנסוע חזרה לעיר(נצרת עילית)ולהשתתף בשימחה ובלבד שלא לאכזב אותה. אני תשושה מכל הסיפור ובמיוחד מהשינה על הכוסאות העקומות של ביה"ח אבל ילד זה ילד ואני חייבת לה את זה.

גווניבר

New member
תרגישו טוב!

אני מאחלת לכם שמנור ירגיש טוב. טוב שהסבתא גם יכולה לעזור לכם. את צודקת שגם מאי צריכה אותך. אבל תשמרי על עצמך. תשתדלי לא לקרוע את עצמך. חבל שאין משהו שאני יכולה לעשות (גרה בירושלים, סורי). רוצה שנתפלל בשבילו?

עכשיו קראתי את ההמשך...

את חייבת את זה למאי... קומי וכמובן שזה קשה, תתלבשי כאילו לא קרה כלום ותלכי להיות איתה בטוב וברע, תסבירי לה את המצב אבל יחד עם זה תבואי איתה. מזל טוב, בת כמה היא????

Adoushi

New member
מיכל יקרה

תודה שאת משתפת אותנו ברגעים קשים אלה. מחזיקים אצבעות ומקווה שמנור יחלים במהירות. אני גם מעודד אותך לעזוב לשעתיים בשביל להיות גם עם מאי ביומהולדת בגן. אין לי עוד מילים, מקווה שתעברו את המשבר הזה. אנחנו איתכם . איהאב

טאניוש

New member
מיכל ../images/Emo7.gif

החלמה מהירה לקטן. יש מקרים של המחלה באיזור? אולי בכל זאת משהו פחות רציני? עשיתם חיסונים לאחרונה? יהיה טוב אם סבתא תוכל להחליף אותך לא רק ליום הולדת אלא גם לכמה שעות של מנוחה. נחכה לעידכונים טובים...

מה?????? אני בהלךם!!!!

מה זאת אומרת הבדיקה נכשלה???, מה היא לא יצאה טוב?, או שלא הצליחו? מסכנה שלי, תחזיקי מעמד חזק חזק, על כל שאלה או בעייה, אנחנו פה. באיזה בית חולים הוא? מחזיקה אצבעות שהכל יהיה בסדר רק דברים טובים

מיכל, אנחנו איתכם

בכל ליבינו. שתעברו את הכל מהר ותחזרו עם מנור הביתה לשיגרה מתוקה.

למעלה