חשוב ביותר

Karma Killer

New member
../images/Emo7.gif חשוב ביותר

מצטער שאני פותח שרשור חדש ואולי לא תראו בזה משהו חשוב אבל אני חייב לשתף אתכם במשהו מזעזע שקרה לי. מישהו מסויים, שהיה חבר גם בתפוז ונחסם עקב חריגה מהתקנון, החליט כביכול "להתנקם" בי ופירסם דיעה שלילית ומסר שלילי לרונה קינן בפורום ב-YNET כביכול בשמי. אני כל כך כועס על זה, איך אנשים יכולים להיות כאלה נוראיים???? רק לידע כללי, בקישור המצורף, ההודעה הראשית שבה הכותב הוא "ליעד רוימי" זו ההודעה של אותו מתחזה, והתגובה שלי, ליעד, שנושאת את הכותרת "רונה היקרה", היא הודעה שאני באמת כתבתי. איך איך איך אנשים יכולים להיות כאלה נוראיים? סליחה שככה כתבתי בעצבים ופתחתית הודעה, פשוט הייתי חייב לחלוק כי זה עושה לי רע לחשוב שדברים כאלה קיימים בחברה שלנו

bזוהר

New member
../images/Emo24.gifצר לי לשמוע../images/Emo24.gif

קודם כל,זה ממש מרגיז...קבל חיבוק
אתה יודע למה הוא עשה את זה..? קודם כל תתנחם בעובדה של איך רונה ענתה להודעה הזאת.. הוא כתב את זה יחסית בעדינות (אם המטרה שלו הייתה להתנקם,זה יחסית עדין,כי הוא לא ממש ירד עליה), והיא כתבה תגובה יפה ולא כועסת...אז אולי תתנחם בזה.. ואם זה ממש ממש מפריע לך אתה יכול ללכת אליה אחרי הופעה ולדבר איתה על העניין..(כי יש מצב שהיא לא קראה את התגובה שהשארת בוואינט) ככה תרגיש יותר טוב אתה לא צריך להצטער שפתחת על זה הודעה :)

Karma Killer

New member
../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי, הוא היה חלק מפורום שאני גם נמצא בו, והוא עבר על המון דברים שהוא לא היה צריך לעבור, והפר דברים בתקנון עד כדי כך שהוא נחסם לצמיתות, ואת הכעס שלו הוא הוציא כנראה על החברים המרכזיים יותר, וכך הוא בחר "להתנקם" בי כביכול. משעשע ועם זאת עצוב ונוראי לדעתי. לגבי רונה, דאגתי לשלוח לה הסבר מפורט וגם את הקישור להודעה ב-וואיינט, דרך המייספייס כי באמת תיארתי לעצמי שהיא לא תקרא את התגובות כבר כנראה. ובלי קשר, אני אגש אליה אחרי ההופעה. זה פשוט נוראי מבחינתי.

SYNRGIA

New member
לליעד החמדמד...

דבר ראשון, לא לבכות
אני לא מפלצת. אתה צודק עם מה שאתה אומר, לגבי ה"נקמה". אני פשוט חושב שבפורום של המצעדים מוציאים אותי כל כך רע, כאילו אני כזה ילד רע. אז החלטתי ש: זין, אני אהיה רע, בלאו הכי כבר נחסמתי. ועל מה נחסמתי? על יותר מדי הודעות, שרובן המוחץ הוא רלוונטי, הוא קשור, מה לעשות שבפורום רגילים שלא מגיבים לכל הודעה והודעה אלא לחצי, ואני יש לי זמן פנוי ואני זריז ואני אוהב להגיב לכולם. שים לב, לא אני התחלתי את המהומה האחרונה בפורום מצעדים, אלא שחף, ניב ואחרים שכל הזמן אמרו שאני כותב יותר מדי. לא כתבתי יותר מדי, הכתיבה הייתה רלוונטית, ואנשים צריכים ללמוד לקבל את זה שאחרים הם יותר "פטפטנים". דבר גרר דבר, והחלטתי שמי שאכזר אליי, למה לא. ובאמת, כשאתה נכנס לפורום מצעדים ורואה 25 איש שאתה מדבר איתם כבר שנה וחצי שכולם נותנים כיפאק
למנהל על החסימה, ומעודדים אותו, אי אפשר שלא להרגיש או עצבות, או רצון לנקמה. אני מעדיף להרגיש נקמה. על גבי הפורום, זה היה נראה תמיד כאילו אתה נגדי, תמיד סימנת
לשחף בדברים שנאמרו נגדי. מאיפה לי לדעת שמאחורי הקלעים אתה דווקא תומך בי? מה אני, רואה נסתרות? אז ברור שגם אליך הרגשתי מרירות, במיוחד אחרי היסטוריה של שנה משותפת. אחרי שנה אתה כבר מכיר אותי, אני בנאדם מאוד טוב, אבל ברגע שמזיינים אותי ברור שאני ארגיש שבא לי לזיין חזרה, וככה זה נראה בימים האחרונים על גבי הפורום. אם הייתה תמיכה, היא לא נראתה בגלוי ולכן לא הבחנתי בה בכלל.
וגם אם כן, אולי לא הייתה מספיקה. אני לא חושב שעשיתי משהו רע בפורום, בגלל זה אני כל הזמן חוזר לשם מחדש(כרגע אי אפשר), כי פשוט לא עשיתי שום דבר מעפן. אני חושב שמה שהיה - היה לא נורא, בסך הכל לא אמרתי לרונה קינן שום דבר חריף, תגיד לה שיש איזה חסר חיים שהתחזה לך, ופה ייגמר הסיפור. אי נוחות לכמה שניות, ושם זה יסתיים, היא תאמין לך ותחזרו לחיות ביחד בשמחה ובששון. דבר שני, בוא ננשום עמוק, שום דבר רציני לא קרה, לא אמרתי שום דבר חריף. אמרתי בסך הכל דעה פיקטיבית, של אדם פיקטיבי, שהשם הפרטי שלו הוא ליעד, ושם משפחה רוימי. נו, אתה הליעד רוימי היחיד בארץ? נו, באמת. אולי רונה קינן בכלל חשבה שזה אדם אחר.
ערב טוב ליעד :) וחוץ מזה, אתה לא לבד. גם ללירן עשיתי קצת טרור אחר הצהריים, וגם לשחף. זה לא שריחמתי על כל השאר, אלא פשוט לא היה לי בניין להפיל עליהם. ואם באמת הייתי רוצה להיות רע ומניאק אליך, להזכירך, יש תמונה אחת מאוד מחמיאה, אך עם זאת גם מביכה, שעדיין מסתובבת אצלי..
אז כבר הייתי משתמש בה. המשך ערב טוב.

SYNRGIA

New member
אז ככה אתה הולך?

נחש מה, wrong answer. זה לא הסגנון של מה שהיית צריך לענות. חברים יקרים, תתכוננו למתקפה על פורום רונה קינן. והכל באשמת קארמה קילר.

SYNRGIA

New member
חחחח אני אגיד לך למה

אני תכננתי ללכת להציק בפורום סינרגיה אחר כך
אבל הייתי כל כך עסוק, עם ג'ופרי והרגל שלו בבית חולים, ועם כל הקטע עם ליעד כאן ורונה קינן, ופורום מצעדים והחסימות וההירשמויות מחדש.. שעזבתי את זה.

סינטטית

New member
מבינה אותך...

גם לי הוא עשה את זה בכתבה על סינרגיה... [ד"א אני זו שדיברה איתך בטלפון חח] בקיצור, אל תתרגש. זה קובי. הוא עשה לי דברים הרבה יותר גרועים. X:

SYNRGIA

New member
בדיוק! "זה קובי"!

אנשים צריכים ללמוד להכיר ולאהוב את ה-Kobi The Kobi - תופעה ייחודית ונדירה. וכן, פעם אחת פרסמתי הודעה בפורום שלה שהיא נהרגה. וכן, פעם אחת התחזיתי בפורום סינרגיה בתפוז, שאותו היא מנהלת, לנער לקוי למידה וגרמתי לה רגשות אשמה. וכן, יש אפילו דברים יותר חמורים מזה.

peach plum pear

New member
מתנצלת,

מעשי קונדס וירטואלים מעולם לא היו טריגר בשבילי. תלהיב אותי, סינרגיה, תלהיב.

SYNRGIA

New member
יש הבדל אחד ביני ובינך

את נסיכת הציניות, אני המלך. חמודה, אותי לא מרגיזים, אותי לא מייבשים, אותי לא משתיקים, אותי אי אפשר לנצח כי אני המצאתי את המשחק הזה. את חלשה מדי בשבילי, אני אוכל אותך, ואני מכסח אותך. אני אסיים פה כי אם את תעני לי, ואני אענה לך, ואת תעני לי, בסוף יהיה פה שרשור ענק של מריבות וזה יכסח את כל ההתקדמות במשא ומתן עם ליעד. פה זה נגמר, תכתבי מה שאת רוצה, תמצאי הערה צינית כמה שיותר, אני - לא מגיב. שלום ולילה טוב.

למעלה