יואו .. מסכנה קמיליניה

../images/Emo7.gifיואו .. מסכנה קמיליניה

איזה מסכנה... היא באה עם המגש, כולה אושר ופתאום התקפלה.. מחלה ארורה! אני אוהבת את קמילה ואדו יחד.. אבל אהבתי יותר כשאדו היה עם אלנה!! מסכימים??????????

my josh

New member
אדו ואלנה הכי מתאימם!

אני לא אוהבת את קמילה היא משעממת

חחחח...

ואפשר לחשוב שאדו ממש מעניין.. שניהם משעממים ביחד פשוט וזהו הכוכבים האמיתים בסדרה אלה קפיטו ופרדי.

ים כחול

New member
זוגות מתאימים לדעתי :

קפיטו ופרדי מדהימים יחד
קמילה ואדו יפים ומרדימים והשיר לאבינג יו יצא מכל החורים
אלנה ומיגל מקסימים יחד - מתאימים כלכך עם כל הפלסף שלהם
פדרו ואחת הסוסות באורוותו - זיווג מושלם
סימוני ואורלנדו -
-היא הריי תמיד חלמה על גבר כמוהו ש"יסדר" אותה כלכלית . מאוריניו וקלרעה -
היא זקוקה למנה של רוע כדי להעריך מה שאיבדה. דנילו וריטינייה - חמודים יחד - (לשניהם מוח אפונה ) אלכס ואנה - טובים ורגועים אין בחור מספיק מופרע שיתאים לאיריס - איתכם הסליחה
את מי שכחתי ??

my josh

New member
אמממ כשהם ביחד הם משעממים אבל שאדו

היה עם אלנה היה מעניין הגלל הגיל וכל זה.. אדו וקמילה כבר מיצו את עצמם.. למרות שסוף סוף ניהיה מעניין עם המחלה של קמילה וכל זה.. חחחחחחח ואם מדברים כבר פרדי ממש אדיש.. אני אוהבת את קפיטו אבל פרדי אדיש מדי.. חח הזוג הכי טוב בסדרה זה דנילו וריטה... חחח

גילגולה

New member
אוי ואבוי לאלמה מה מחכה לה......

כשיוודע לה שדנילו בגד בה עם המשרתת ועוד שהיא בהריון. זה צריך להיות פרק מגניבבבבבבבבבבב

Yaeli p

New member
נכון

ופרדי משעמם??????????????. מה??? איזה שטויות הם הכי מתאימים בסדרה הזאת חוץ מקמילה ואדו.. הם כל כך יפים ביחד.. זה כל כך מה שכולם רוצים. חוץ מהקטע של הזנות..חחחחח ולא נראה לי שאלמה תגלה על זה.. אם כן הוא יזרק לכל הרוחות... הלוואי הוא כזה אידיוט אני לא סובלת אותו..

my josh

New member
לא נראה לי שאלמה תגלה את זה כל כך

מהר הם ימרחו את זה עוד קצת.. ודנילו?..? שלא יעוף הוא מצחיק אותי!..!..

dr. Danilo-ג'יגולו../images/Emo151.gif

הדנילו הזה תפס את ברווז הזהב. תפס אישה עשירה והוא פשוט עושה חיים משוגעים. מכיוון שאלמה שומרת עליו נשאר לו להתעסק עם ריטה המדהימה. אוי אוי לפני שבועיים כשהם יצאו לים אמרתי שהיא תיכנס להריון ולא בגלל ספוילרים שהיו כאן......... מישהיא כתבה פה על תאומים ומוות=חבל שיש כאלה שמקלקלים לנו את העלילה............

אז למה לא שמת ../images/Emo58.gif פה למעלה

יש כאלה שעדיין לא יודעים על תאומים ומוות.

למעלה