יום עצוב....

mikloi

New member
../images/Emo7.gif יום עצוב....

הייתי עכשיו אצל הרופאה. קודם הלכתי אל רופאת העור, כי כמו שכבר סיפרתי לכם, פתאום באמצע החיים התחילו לי פצעי בגרות, וגיל ההתבגרות הרי ממש מזמן מאחורי.... בקיצור אני הולכת לרופאה הסתומה הזו, ומספרת לה שכבר לפני חצי שנה, כשזה רק התחיל, הלכתי לרופא עור והוא ממש זלזל, ומה שהוא נתן לא עזר. סיפרתי לה שהיה לי עור חלק ויבש ועכשיו פתאום הוא נהיה ממש שמן ועם פצעים, ואיך זה קרה? ומה אפשר לעשות? הרופאה ענתה לי שזה קורה, ואי אפשר לדעת ממה, ואין מה לעשות וגם עור שמן זה עור נורמלי. אמרתי לה שזה אולי נורמלי למי שנולד עם עור שמן, אבל לי תמיד היה עור ממש ממש יבש, ופתאום הוא ממש ממש שמן, וזה לא קורה. בטח שזה קורה, היא ענתה לי. ביקשתי דוגמא אחת ממהיסטוריה שהיא מכירה. אין לי דוגמאות. זה מאוד מאוד נדיר, אבל זה קורה ואין מה לעשות. בשלב הזה כבר ממש בכיתי. אמרתי לה שאני לא אוכלת פיצוחים וכבר קרוב לשנה לא נגעתי בשוקולד, ואני מתרחצת רק בחומרים לעור שמן, וכלום לא עוזר. בסוף היא נאותה לספר לי שיש טיפול, אבל הוא מיועד למקרים ממש קשים של אקנה( מה שתודה לאל אין לי, אבל לעומת מה שהיה פעם- ככה אני מרגישה). בכל מקרה זה טיפול שמצריך בדיקות דם. החלטתי שאני הולכת גם לרופאת משפחה, כי זה לא יכול להיות. אנשים שמכירים אותי כל הזמן שואלים מה קרה לי ואיך זה קרה. אף אחד לא מבין את זה וכולם חושבים שאני צריכה להיבדק. אפילו אני מרגישה שפיזית משהו בי לא בסדר!!! רופאת המשפחה היתה ממש בסדר. ישר היא שאלה אם גם השמנתי. עניתי לה שכן, שפתאום עליתי כמעט 15 ק"ג בחודשיים שלושה, וסיפרתי לה על החודש-ללא-עמילן-עם-כפול-ספורט שעשיתי, ולא ירדתי גרם. עכשיו יש לי בבית מגילה של בדיקות לעשות. אני יושבת לי בבית עם דמעות ללא הפסקה. באמת שאני כבר משתגעת! *נקודת עידוד: לפחות מהדיאטה אני לא נשברת.....

rutti

New member
מיקוש ממי

ממש ירדו לי דמעות כשקראתי שאת בוכה. אל תבכי נשמה אני מבינה שזה מבאס אבל הכל יסתדר בסופו של דבר. גם אני עשיתי מיליון בדיקות בתקופה של הדיאטת רצח ואצלי זה עוד מבצע כי אף פעם לא מוצאים לי את הווריד, ופעם אחת כמעט התעלפתי. אבל אני בטוחה שזה כלום. אל תתבאסי. כשאת עצובה גם אני עצובה. אז תאחזי בינתיים בנקודת עידוד שאת לא נשברת בדיאטה ואני מבטיחה לך שהכל יסתדר. וזה מילה שלי! בינתיים אני שולחת לך מיליון
ומיליון
תזכרי תמיד שאנחנו כאן לתמוך בך. אוהבת תמיד תמיד
רותרות.

mikloi

New member
תודה מתוקה! ../images/Emo23.gif

פשוט היא כל כך תסכלה והפחידה אותי. אפילו יותר ממה שאני גם ככה! אני כל כך שמחה על הפורום הזה! לאט לאט אני נרגעת. תודה רות רות! תודה ארינה! תודה לכולן!!!

למעלה