כל כך חיכיתי לאתמול והיום...

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך

nubi

New member
../images/Emo7.gifכל כך חיכיתי לאתמול והיום...

לטקס של הד"ר בירושלים, להיות סוף סוף לבד עם הבעל אחרי 6 חודשים... אבל עשיתי תאונת דרכים. נזק גדול לאוטו, כאבים חזקים בראש ובצוואר. כל היום היינו במוסך/מיון/משטרה. אווווף!

פשושולה

New member
אוי מסכנה קטנה... קודם כל, תרגישי

טוב. אחרי זה - אולי עדיין אפשר להיות עם הבעל עכשיו? העיקר שאת בסדר (חוץ מהכאבים...)

וואו... ../images/Emo12.gif

תשמרי על עצמך ותרגישי טוב. מקווה שהכאבים יעברו במהרה ושהאוטו יתוקן.

odeia

New member
רפואה שלמה

אם הגוף כואב מהתאונה, אני ממליצה על גלוליות ארניקה.

תפי

New member
../images/Emo24.gifשולחת לך

ומקווה שתרגישי טוב. ושהתקופה המגעילה הזאת תחלוף במהרה!

sharonmx

New member
איזה באסה...../images/Emo122.gif

העיקר שלא קרה לך כלום! זה הכי חשוב! (לפי הטקס בי"ם אני מנחשת שאת למדת רפ"ש עם גיסתי ... היא היתה אתמול ואמרה שהיה לא משהו) תרגישי טוב!

ליילה

New member
מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב

ואולי כדאי לקבוע יום אחר שבו תרגישי טוב ליציאה משותפת של שניכם גם בלי הטקס. נשמע שאת מאוד צריכה את זה.

yaelia

New member
אוי. אוי.

תשמרי על עצמך, צוואר וראש זה לא צחוק. אני בטוחה שתפצו על הפספוס של אתמול. וחוץ מזה, מזל טוב דוקטורית

ornaok

New member
ד"ר נובי../images/Emo24.gif

קודם כל - והכי חשוב - טוב שיצאת בשלום מהתאונה, תשמרי על עצמך...צואר וראש זה לא צחוק. תעדכני אותנו בבריאותך. שנית - תפרגנו לעצמכם איכשהו ומתישהו את הביחד שלכם(את והאיש), זה חשוב, וזה יעשה לכם טוב. קבלת הד"ר היא מאורע מספיק חשוב לציין גם אם לא היית בטקס בי-ם. תרגישי טוב ותתעודדי

משוש30

New member
מה קרה??? איך זה קרה?

מסכנה...תהיי בריאה זה הכי חשוב! (שי לא הייתה באוטו נכון?) תגידי לבעל שעכיו יש לו תירוץ לצאת לכמה ימים לטפל בך... ומזל טוב על התואר ד"ר טל...

קרניר

New member
אוי, שולחת ../images/Emo24.gif מקוה שתרגישי

טוב יותר ושבכל זאת תמצאו את הזמן לביחד.

אוי../images/Emo70.gif טוב שאת בסדר (יחסית לאוטו)

אוף, איזה דבר מעצבן ומפחיד
היית לבד באוטו? מקווה שהכל ישכח במהרה ותפצי את עצמך על הימים הללו. שמרי על עצמך וטפלי היטב בראש ובצוואר.

nubi

New member
../images/Emo51.gifלכן!

היום אני מרגישה יחסית יותר טוב. הצוואר והכתף נורא כואבים-אבל יעבור... למזלי הייתי לבד. כל הזמן רץ לי סרט בראש מה היה קורה אם חס וחלילה גם שי היתה איתי. למזלי, זה קרה ממש ע"י העבודה של הבעל וגם היה שם אוטו מיותר -אז אנחנו המשכנו לי-ם לטקס והאוטו נגרר אחר כבוד חזרה הביתה. יש נזק של יותר מ-30 אלף ש"ח! אבל העיקר שאני בחזרה עם שי והכל בסדר!

למעלה