לב שבור זה לא כיף..

ברוזונת

New member
../images/Emo7.gif לב שבור זה לא כיף..

הלכתי אליו ואמרתי לו את כל מה שאני מרגישה, מה שאיבדתי וכמה שהוא חסר.. הוא ישב שם ובהה, לא הגיב לשום דבר ממה שאמרתי.. אבל למדתי שגם חוסר תגובה אתלו זו תגובה. כאשר הלכתי הוא חיבק אותי חזק ואמר שלא איבדתי אותו כחבר.. הוא לא הבין שאני רוצה אותו ליותר מזה? ואני, אני רק בכיתי בזרועותיו.. עקב כך ובגלל שאני צריכה קצת זמן לעצמי.. אני פורשת לתקופה קצרה. מבטיחה לקרוא ואולי גם להגיב..
ענקית לכולכם חברים טובים אוהבת ברוזי

נונה1

New member
ברווזי מתוקה שלי

אולי הוא הפנים תני לו את הזמן לחשוב על זה הוא בטוח הבין למה באת ומה בעצם רצית ואולי יתפקח והלוואי כמה שיותר מהר ויופיע בפתח דלתך והאהבה תחזור לשרור בביתך הקט. מחזקת אותך הרבה חיבוקים נונה1

noa scotland

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אני אתגעגע

בלי להכיר את הסיפור.... פשוט מחזיקה לך אצבעות שיהיה לך טוב.

מאקי

New member
שו פורשת???

בשביל זה המציאו את החברתי לללללללללא???????? ככהלב זה משהו מיוחד גם אנשים קחי אויר.. כאב ובכי זה שלב בחיים ומשהו ששווה לנצור כל רגע. יש לי ילדה מעט צעירה ממך.. ואת השיר של שלמה ארצי גם בלי הקריוקי של רין (מפאת השעה) את מכירה ..שלוש ארבע ו.... "אני תפקידי לנגב לך את הדמעות" יש שלב כזה מה יקרה??? לאלוהים הפתרונים את יודעת את העמדה שלי.. לחלום ולהגשים... מצד אחד ומצד שני כל מה שאין לי או שלא עבדתי מספיק עבור זה או שאף פעם זה לא יגיע.. וזה גם בסדר.. חלק מההתבגרות.. קחי חיבוק נרים כוס.. שנרקוד בשמחות. נשיקות מאקי

wan

New member
ברוזי את לא הולכת לשום מקום../images/Emo24.gif

סימונה 5

New member
ברווזונת, כמו שאמר הרבי החכם

מהחתימה שלי למטה: אין דבר יותר שלם מלב שבור
תחזיקי מעמד

shakola

New member
ברווזונת מתוקה

קראתי את שכתבת ומאוד התרגשתי. למרות שאנו לא מכירות כל כך , חייבת לומר לך: כמה שישמע רוטיני או מעצבן{ או שתגידי שהכי קל לדבר על מישהו אחר ושאת עצות }, אני מדברת, מתוך הלב : זה קורה כמעט לכל אחד ואחת, כן, גם לגברים. אם הצד השני לא מוכן להיות איתך כמו שאת מעוניינת, היי חזקה ואל תחלשי . פשוט כדאי להתנתק. אני לא מאמינה שאחרי מערכת יחסים של בני זוג אפשר ממש להישאר ידידים, מאוד קשה. העולם הוא גדול והלב צריך להישאר זמין. כנראה שצריכים לבוא עלייך שינויים , ולטובה.......... מאחלת לך שתצאי מזה בקלות . נכון שקשה לאחות את הפצע, את חייבת להתגבר ולא להתנתק מהעולם ומהחברים, בתקופה הזו, את חייבת לצאת ולפגוש אנשים ולדבר, רק כך זה יעבור מהר. כמה שזה נשמע בנאלי, אל תתכנסי בתוך עצמך. הראי לעצמך שאת חזקה ומוכנה לקבל את העולם, רק כך תמשכי אלייך חוזק וטוב.שולחת לך חיבוק גדול.

פל

New member
נכון מתוקה ממש לא כיף....

אני כל כך מבינה מה את מרגישה ואולי זה לא הזמן לעצות, אבל ממרום גילי המופלג.... את מאמינה שידעתי שברון לב אחד או שניים.( תראי לי אדם אחד שלא....) אני כל כך זוכרת את תקופת הכאב, זו ממש הרגשה של אבל, של אבדן של חלק שנקטע ממך. וכמו באבל אפשר לכאוב ואפשר לבכות זה נכון ואמיתי ולפעמים צורך. ותאמיני לי, אם כי קשה כרגע להאמין, יבוא היום ותרגישי שזה מאחוריך. ותפגשי מישהו נפלא שתהיי עבורו מרכז העולם ואיזו הרגשה נהדרת זו. ועוד עצה קטנה - כמה שזה נראה קשה אל תסתגרי. תשתדלי לא להיות לבד ולא להיות עם עצמך. הרבה חברים, הרבה יציאות (אפילו אם מצב הרוח מחורבן) וכן אפילו הרבה עבודה. ובודאי שלא לפרוש מהפורום. ( ואני חיכיתי לברכה שלך לפורים - כל הברכות שלך כל כך יפות ששמרתי אותן....)
ענק מפה עם הרבה
ואנחנו כאן עם דאגה ואיכפתיות ושיתוף
יום נפלא שיהיה לך.

laleniya

New member
../images/Emo24.gifברוזונת פל כתבה את אשר חשבתי

לכן רק הוסיף ואומר לך בראייה שלי אישית לאחור כמו שעל דברים אחרים אומרים כל עקבה לטובה מבטיחה לך שבבוא היום 'רק לא להסתגר בבית' תסתכלי על התקופה אחורה בניסיון לזכור מה בעצם היה שם
והפרטים כבר לא יהיו לך כל כך זכורים - כי זה דרכו של עולם. מאחלת לך ומייחלת שבמהרה תמצאי את הקרוב לליבך וכל אשר קרה בתקופה האחרונה יהיה לוטה בערפל בעברך. קבלי את חיזוקי אליך ממש מעומק לב כי בדברי כוונתי למילים שיוצאות מלב אל לב יום טוב לך יקירה על יאוש כי התקווה והעשיה יבילוך חזרה לתקופה יפה טובה ומופלאה ממני אליך
ענק מיהודית

טלאית321

New member
לב שלם הוא לב שבור

לב שלם /ביצוע ברי סחרוף (חולה עליו) כשאת לידי אני הולך צולל כשאת רחוקה אני מתחיל לרוץ את רואה לתוכי אני רואה דרכך את רוצה נקודות אני רוצה רצוף. וכשאני מתפרק את יותר שלמה גלים גלים בא הכאב לב שבור הוא לב שלם.... לפעמים את אצלי ואני אצל כולם לפעמים אני כאן אבל את כבר לא את רוצה לחכות אני רוצה מיד את רוצה קצת אויר אני רוצה לנשום. וכשאני מתפרק את יותר שלמה גלים גלים בא הכאב לב שבור הוא לב שלם..... . וכשאני מתפרק את יותר שלמה גלים גלים בא הכאב לב שבור הוא לב שלם.... מותר לך לבכות לפעמים שמשהו קורה שם בפנים... ברווזי אני לא יודעת בדיוק על מה מדובר שולחת לך חיזוקים. יש מורדות לצורך עליות אז זכרי שמצפה לך עליה גדולה,איזרי כוח לשם כך

../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif ברווזוֹנֵתתתתת - כנסי

צ'מעי, חוץ מחיבוק אני יכולה לנסות עוד משהו?.... עוד 10, 20 שנה... כשאת תצעדי לך בגאון על עקב אלגנטי ושמלה קטנה שחורה, באיזה אירוע נוצץ, בעודך שעונה על זוגיות ועל זרוע חסונה (במידה...) כזו שמהווה משענת עבורך, ריגשית, נפשית וכלכלית...(לפי הסדר הנקוב).. תצוד עינך שם בפינה, איזה גוֹרדוֹ (שמנמן) אחד שיושב עם כרס נפולה, והשפיץ של החוצה (מה חשבת? איזה שפיץ?) יוצא לו מהמכנס... על המקטורן שלו, שראה ימים טובים יותר בולט לו כתם שומן מצהרים שאכל במסעדת פועלים (יש טובות דווקא..)לפני שבועיים (אין מי שתיקח לו לניקוי יבש).. והאיש הזה, בעל הסנטר הכפול והמבט הנפול, (אני לא אומרת כלום על הפדחת - כי היום זה מודרני קרחת..חח) אזזז, הוא יביט נוכחו בעלמה שחלפה על פניו ויזהה שם את אותה אחת משכבר הימים - זו שהפסיד, שהיתה מוכנה ליפול לזרועותיו.... ויאכל את ה..... לא את הלב, נו זה כבר פאסֵה, סתם את עכל הבוטנים מהצלחת... טוב נו, נגמר לי הדיו.... ניסיתי קצת להביא לך חיוך, בחיים זה לא תמיד ככה כמו שתארתי, סתם הכנסתי לו באבי אביו - כאילו שעשה משהו המלעון... בסה"כ לא ידע לבחור, או לא יכל להחליט... או שידע לפנייך שזה לא מתאים ועשה לך טובה בעצם ששלח אותך לדרכך.... אוי כמה שאני מדברת.. זהו, הלכתי לשתות קפה מה את מזמינה?
עליסה בארץ הבלהותתתתתתתתתתתתתת

ברוזונת

New member
תודה לכולכן../images/Emo25.gif

רק עכשיו נכנסתי לפה מאתמול.. ראיתי את הבלאגן שהתחיל.. ומצטערת שאני בבלאגן שלי - פיזו', בית חולים שלי, עבודה וגם כמעט אשפוז של אמא ברווזה.. חשבתי לא להיות כאן מסיבות אחרות, אבל כרגע אני לא כאן מסיבות של משפחה.. הלילות שעוברים הם קשים כי אז כל המחשבות עולות, עבר עליי לילה נוראי עם המון בכי, הפיזותרפיסטית שלי בבוקר היתה בהלם מהעייפות שהייתה לי.. היתה לנו שיחה וכמו כולם אמרה מה שצריך לקרות יקרה, תני לזמן לעשות את שלו.. אני בורחת לישון קצת.. בידיעה שיש סיכוי שמחר בבוקר אני עוברת לבית חולים עם אמא.. תחזיקו אצבעות
אני

פוקסי99

New member
שרק יהיה לך טוב. כי מגיעה לך

רק טוב. והכל יסתדר והכל יתגשם ושוב תהני מהזריחות. פוקסי

Rebeccan

New member
מה בית חולים ?

תשמרי על עצמך ועל אמא
מה קורה
פרינצסה
בגן הפרחים