למה
למה
למה
למה

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
../images/Emo7.gifלמה../images/Emo35.gifלמה../images/Emo35.gifלמה../images/Emo35.gifלמה../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

למה אתם חושבים שמעניין אותי שפנינה רוזנבלום מתגרשת עוד פעם
"והפעם זה סופי".. מעניין את הסבתא שלי... לא חרם- עמודי האמצע וחצי עמוד בראשי, נפלו על המהשמו, שמה ב"ידיעות"???????

למה היא פנינה רוזנבלום ואנחנו....

סתם .... אנשים אז מה מעניין את מי אם התחתנו או התגרשנו או התאהבנו? פנינה

nani nani

New member
למה סתם אנשים??!! ../images/Emo46.gif אתם כולכם

שמים את פנינה רוזנבלום.... בכיס הקטן.....!!!

alexit

New member
נאני,את מתוקה.../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

יעלעל

New member
מצד שני

לא חייבים לקרוא. אני למשל לא קוראת ידיעות אז לא ידעתי בכלל שמתרגשת עלינו כזו חדשה מרעישה. ומאחר וזה גם לא נורא מענין - כנראה גם לא אקרא. כותבים את מה שחושבים שמענין וביננו - הרבה מאוד אנשים אכן מתעניינים בזה ובחתונה של יעל בר זוהר (או אולי מיכל ינאי?) ולכן הם קונים את העיתון. ואם לא מענין אותך, תמיד את יכולה לבוא לפורום לקרוא את המתכונים שרצים כאן וגם קצת לא מתכונים. יוחזר הפורום החברתי לפורום מתכונים ובא לציון גואל. וגם מסכימה שאלה יהיו תמיד החדשות שלנו. זה עושה אותנו קצת נורמלים. בכלל אניחושבת שאם הבריטים לא היו עוזבים פה אולי היה יותר טוב כי היינו מתעסקים אם המלכה/ נסיך/ ראש הממשלה כן או לא היה/עשה כל מני דברים שלא מעניינים את הסבתא של אף אחד. יעל

עדנה מ

New member
סתם נפלתי עם ההודעה העתיקה שלך,

שאת בודאי כבר שכחת... אז אם את מתכוונת למה שאת אומרת [סליחה, כותבת...] -- יש לי אתר בשבילך, וכתובתו - מצ"ב: www.britmandate.com

למעלה