למי שעדיין בליבי

../images/Emo7.gifלמי שעדיין בליבי

הכרתי אותך במין דרך מוזרה בהתחלה לא הרגשתי כלום כלפייך, היית עוד ידיד טוב ודי. אחר כך שראית שקשה לי אמרת לי שאתה תהיה לצידי... דיברנו וקישקשנו בטלפון, עד שמתישהו משהו השתנה.. אתה נהיית קר כלפיי, מנוקר ורחוק אז הפסקתי... כשהבנתי שאינך רוצה בקרבתי! ועכשיו אני נזכרת בך שוב בגלל מקרה של היתקלות לא נעימה.. מה עשיתצ לך רע? אני עדיין רוצה בקרבתך! כה הרבה לימדת אותי, ואני עדיין מכורה לך הולכת שולל אחרי דברייך, חושבת שעוד איכשהו... נצליח להיות שוב ידידים טובים, למרות שאני רוצה יותר.... שלך, (תשעה נסיכים לאמבר)

ה מוזה

New member
הזכרת לי סיפור ..

החתיכה החסרה פוגשת את ה 0 בגדול - של סילברסטיין החתיכה החסרה ישבה לה לבד... מחכה שמישהו יבוא וייקח אותה אתו לאן שהוא . היו כאלו שהתאימו .. אבל לא יכלו להתגלגל. אחרים יכלו להתגלגל.. אבל לא התאימו . אחד לא היה לו מושג על התאמה ואחד אחר לא היה לו מושג על שום דבר . אחד היה יותר מדי עדין .. פוףףף... אחד העלה אותה לגדולה .. והשאיר אותה שם. לאחרים היו יותר מדי .. חתיכות חסרות . לאחדים היו יותר מדי .. חתיכות ,נקודה. היא למדה להסתתר מפני הרעבתנים . אבל באו אחרים. היו כאלו שהסתכלו קרוב קרוב .. אחרים פשוט התגלגלו לידה בלי לשים לב . היא נסתה לעשות את עצמה יותר מושכת .. זה לא עזר. היא נסתה להצטעצע.. אבל זה רק הבריח את הביישנים . לבסוף הגיע אחד שהתאים ממש טוב אך לפתע פתאום .. החתיכה חסרה התחילה לגדול ! ולגדול ! "לא ידעתי שאת מתכוונת לגדול." "גם אני לא ידעתי " אמרה החתיכה החסרה . יצאתי למצוא חתיכה ש´חסרה לי אך עם זאת העניין לא נראה לי.. אוי.. ויום אחד הגיע אחד שנראה אחרת . "מה אתה רוצה ממני "? שאלה החתיכה החסרה . "שום דבר" "מה אתה צריך ממני"? "שום דבר" "מי אתה"?שאלה החתיכה החסרה אני 0 הגדול אמר ה 0 הגדול "נדמה לי שאתה הוא זה שחיכיתי לו " אמרה החתיכה החסרה . "אולי אני החתיכה החסרה לך" "אבל לא חסרה לי חתיכה " אמר ה 0 הגדול "אין אצלי שום מקום שתתאימי לו" "חבל מאוד",אמרה החתיכה החסרה "קיויתי שאולי ..אוכל להתגלגל יחד איתך.." "את לא תוכלי להתגלגל יחד איתי ", אמר ה 0 הגדול "אבל אולי תוכלי להתגלגל בעצמך" "בעצמי "? חתיכה חסרה אינה יכולה להתגלגל בעצמה" "האם ניסית אי פעם"? שאל ה 0 הגדול "הרי יש לי זויות חדות " אמרה החתיכה החסרה . "הצורה שלי לא מתאימה לגלגול ". זויות נשחקות " אמר ה 0 הגדול "וצורות משתנות " טוב, אני זז להתראות . "אולי עוד נפגש פעם שוב.." והוא התגלגל לדרכו . החתיכה החסרה נשארה שוב לבד. הרבה זמן היא פשוט ישבה לה שם . ואז לאט לאט.. היא הרימה את עצמה על אחת הקצוות וצנחה אל הצד השני .. הרם..ומשוך..היא התחילה לנוע קדימה .. די מהר הזויות שלה החלו להשחק.. הרם-משןך-צנח-הרם-משוך-צנח.. וצורתה החלה להשתנות .. והנה היא כבר מקרטעת במקום סתם לצנוח .. והנה היא כבר מנתרת במקום לקרטע .. והנה היא כבר מתגלגלת במקום לנתר.. היא לא ידעה לאן .. אבל לא היה אכפת לה העיקר להתגלגל וכל מילה שלי מיותרת..

../images/Emo91.gif חמה...

זה יפייפה... וזה כ"כ גורם לי לחשוב... על עצמי. ראיתי את עצמי בדמות "החתיכה החסרה"... וזה עצוב כ"כ אבל גם מעודד... לאט לאט אולי גם אני ארים את עצמי, אתחיל לקרטע, ואז אולי גם אצליח לנתר... ואלי עם הזמן אשתנה ואתגלגל... אתגלגל לי בדרך משלי... דרך שאסלול לעצמי... אז תודה לך מוזה יקרה על שחלקת סיפור זה עימנו... בועה סגולה

kerenv

New member
כל כך נכון....

גם אני עברתי בדיוק מה שאת מתארת פה אולי אפילו יותר אבל את צריכה להתגבר על מה שקרה ולדעת שאת לא יכולה להשיג מישהו או משהו בכח בעולם עכשיו אני לא כל כך מבינה הייתם חברים או שפתאום הוא אמר לך שהוא לא רוצה יותר קשר? מקווה שתתגברי ואני שולחת לך חיבוקים וחיוכים ממני

תקשיבי...

בתור גבר אני יכל להגיד לך שהבחור בחר בדרך הניתוק כדי לתפוס מרחק. ברגע שהוא שם לב שאת רוצה קצת יותר, שאת כבר רואה אותו יותר מידיד, הוא החליט להתנתק. כנראה שהוא לא הרגיש כמוך. כנראה שהוא מעדיף אותך בתור ידידה ולא יותר. (כנראה כנראה כנראה...) ואת, עם את רוצה אותו בחזרה תהיה קולית, תחציני אדישות מסוימת אל תראי לו שאת רוצה אותו, בכל מקרה לא בשלב הזה. תתחילי לאט - מהתחלה. בלי לחץ. תאמיני לי זה ימשוך אותו אלייך כמו מגנט... יהיה טוב, אני סומך עלייך

למעלה