מה יש לפורום הזה נגדי?!?!

חובשת

New member
../images/Emo7.gif מה יש לפורום הזה נגדי?!?!

אם שמתם לב: כשאני כותבת הודעה (גם אם זה כולל תוכן)- ההודעה לא מתקפצת לה, אפילו לא מראה סימן ונכונות לעלות את עצמה קצת למעלה... ואם אני כותבת כתגובה להודעה (אמצע השירשור)- או שהיא יורדת לסוף השירשור או שהיא נתקעת באמצע השירשור אבל במקום לא רלוונטי לחלוטין! זה נראה כאילו אני ילדה פנאטית שלא יודעת מהחיים שלה... יש לכם הצעות מעשיות לבעייתי הבעייתית? תודה... אגב, אני מקווה שתקבלוני בשמחה, זה נראה לי פורום מעניין (למרות שכותבים בו פעם ב... כמו שאדם חכם אמר פעם- מה שמשנה זה לא הכמות אלא האכות, כמה שהוא צדק...) BE HAPPY

srullli

New member
יש איזשהם כללים סמויים לגביי

קיפצוץ של הודעות , או בכלל המיקום שלהם..... למשל , הודעות חסרות תוכן לא יקפצו וגם אם זה הודעות מלפניי כמה ימים - כנ"ל לגביי המיקום בשרשור - ??? .....
האמת היא שהפורום הזה סובל לעיתים קרובות מדיי ממצבי רוח מוזרים ומשתנים ..... (וזה בכלל לא רמז דק .... ) ההממממממממממ
טוף הרבה אין לי לומר כרגע , כמו שבודאי אפשר להבחין גם זה קורה..... :) "אמוטיקון" לסיום :
ויאללה ביי

goldi san

New member
האמת שזה די נכון

לפורום יש מצב רוח מאוד גמיש לא ברור מה הוא רוצה מהודעות

RedStorm

New member
נכון נכון כל כך נכון

לפעמים יש את הימים של השקט......ושל השיעממום אבל לפי מה שלמדתי זה תמיד זמני. ולי בכלל ..... יש ימים מוזרים פשוט קשה לי לרשום

RedStorm

New member
SURE SURE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכה הבאה לפרורום.......(נכון שלא עשינו קבלת פנים אבל זה אנחנו) עוד בן אדם עוד לב עוד מח לפורום מוק"א , את לא יודעת כמה זה משמח. פורום מוק"א = להווה יותר טוב (וגם עתיד אם אפשר)

חובשת

New member
סבבה! תודה על הקבלת פנים...

עוד מוח? הוא קצת משובש... סתאאאאם...
BE HAPPY

IC4

New member
אחח הפרח הזה ../images/Emo13.gif

עוד מוח עוד פרח ברוכה הבאה לפורום מוק"א. כאן תוכלי ללמוד איך להשקות צמח דרך הורידים שלו ולחכות 20 שנה שיפרח. תגידו אתם חושיבם שנגיד בזמן שכול הצות מחובר למטריקס טאנק בינתיים מנצל אותם? נגיד תוקע להם פלוץ על הפנים לראות אם הם יחנקו גם בתוכנה ? u think thats air ur breathing
? אייסי ברגע של מצב רוח מאד מאד ילדותי

RedStorm

New member
כן הרי גם לטאנק יש יצרים מיניים

בטח טריניטי לא מבינה למה ככל פעם שהיא נכנסת למאטריקס כשהיא יוצאת החולצה שלה מסודרת בצורה שונה וכפתור אחד יותר בחולצה שלה מכופתר............................. לא לא אני הורס את הרוח המאטריקסית אבל טאנק וכל החברה במאטריקס הם אנושיים לחלוטין לא? למרות שלא ממש מראים את זה בסרט - והם די קרים ורובוטיים (החברה הטובים אני מתכוון) רק סייפר מראה קצת אנושיות עם האלכוהול אבל חוץ מזה - נדא!!(חבל) בי ביי

חזיר בר

New member
ו-MOUSE

הסרסור הוירטואלי שמכריז שלהתכחש ליצרים שלנו זה להתכחש לדבר שעושה אותנו אנושים.

למעלה