מה עושים עם הנזלת הזאת?

חגית99

New member
../images/Emo7.gifמה עושים עם הנזלת הזאת?

ים סובל מנזלת שתקועה לו בתוך האף ולא יוצאת. כשהוא יונק הוא עצבני. לא מצליח לישון.....איך גורמים לה לצאת או להעלם. חגית.

אנחנו השתמשנו באפסק

והרמנו את מרשות המיטה על ידי גלגול שמיכה למיתחת למזרון בכיוון הראש וזה הקל מאוד כמובן אדים קרים מקלים מיי מלח

ענתש

New member
המוצר הכי שווה לדעתי זה "אף על פי"

מסדרת "טיפטיפות" (נדמה לי של אלטמן... תשאלי בבית מרקחת). רק כדאי להתייעץ ברופא לפני שאת מתחילה להשתמש פשוט כי ים נורא נורא קטן. היתרון של אף על פי הוא שנותנים אותו דרך הפה ולא דרך האף (טיפה אחת לכל קילוממשקל הגוף, עד 3 פעמים ביום) והוא מייבש נזלת יופי. אני מפחדת מתרופות של תרסיס באף גם כי אני בעצמי לא יכולה לסבול את זה - השתמשתי פעם אחת ויחידה בחיי (נשמה לי באטריווין) ורציתי למות שעה מרוב שזה שרף לי בכל הסינוסים. וגם כי אומרים שזה דופק את הריריות של האף. אם את מניקה את יכולה לטפטף גם קצת חלב אם פנימה (לנו זה עזר).

nush1

New member
אפסק! לזיו מאד עזר

זה לא תרסיס לאף אלא טיפות לפה ואם אני לא טועה זה טבעי! חוץ מזה להגביה את המיטה כמו שג'ס כתבה ואדים קרים ויש פה בנות שממליצות על בצל חתוך ליד המיטה. מסריח אבל עוזר תרגישו טוב!

טאש

New member
אצלנו הכי זמין ויעיל: חלב-אם.

גם משמש כמו מי-מלח, תמיסה עם ריכוז מלחים גבוה גם מכיל נוגדנים גם לא ממכר גם זמין וזול איך להכניס לאף? או שמשפריצים סילון פנימה או שמטפטפים לייד הנחיריים והתינוק כבר שואף אותן פנימה (אם האף מאפשר שאיפה) או שמשפריצים לתוך כוס ואז משתמשים במזרק קטן או מזלף, אבל לא להכניס חפצים כאלו לנחיר אלא להשפריץ בעדינות מבחוץ. רק בריאות

באותה דיעה - חלב אם..מועבר לכפית

ואז ישר לנחיר המנוזל.... טיבעי...טהור....ונהדר.....!!!!! דורית אחת....

twiti

New member
לנו ממש עזר קלין-אף. תמיסת מי מלח

בריכוז 0.9% שמטפטפים לאף ולרב הנזלת ממש יוצאת החוצה.

סטרימר!!! פשוט מעולה!

יכולתי גם להשפריץ מעט חלב אם לנחיר שלה- אבל זה התגלה כמסובך מדי....

שירי ל

New member
תכניסי אותו לאמבטיה חמה

ותני לו לשבת בתוך האדים. האף יפתח לו ותוכלי לנקות ולרוקן. אחרי האמבטיה תזליפי לו מי מלח או טיפות אף לאף כדי שישאר נקי. כדאי להגביה את הראש בשינה עם כרית, זה גורם לנזלת לצאת החוצה ולא לחזור בחזרה וליצור סתימה. מכשיר אדים קרים מאוד יקל עליו. אני לא יודעת בן כמה הוא - אבל תתיעצי עם הרופא שלכם אם הוא ממש סובל הרבה פעמים נותנים אוטריוויני לפני השינה וזה פותח יופי את האף!

למעלה