מישהו פה?

רננהלי

New member
../images/Emo7.gif מישהו פה?

סבא שלי בבית חולים. מצב קשה, לא ידוע מה יהיה אתו. כל רגע הוא יכול... ואני מה? אפילו לא יודעת מה להרגיש יש לי שתי אפשרויות: להיאטם ולחכות שהכל יעבור (בזמן האחרון תמיד אני עושה את זה) או להכנס לזה ולהרגיש את הכל (לא מסוגלת בכלל לחשוב על זה) מה יהיה?

yogi ili

New member
אני פה!

אבל אולי אני לבד פה עכשיו? אני חושבת שכדאי לך להרגיש מה שהכי נכון לך להרגיש עכשיו. הבחירה שלך נכונה כי היא זו שמתאימה לך עכשיו. אני במצבים כאלה לוקחת תהילים וקוראת לפחות עשרה פרקים בבקשת תחינה (תחנונים) לרפואה שלמה,לי זה עושה הרגשה טובה., מעבר לכך שאני מאמינה בזה. מאחלת רפואה שלמה.

../images/Emo24.gif רננוש, מה שלומך?

איך עבר הלילה? איך את מרגישה? כשתתעוררי, ספרי מה את מתכננת להיום (חוץ מביקור אצל סבא - אם זה נמצא בתכניות). חשוב שלא תהיי לבד.

BellA עלמה

New member
אני במצב דומה

סבתא שלי בבית חולים אמורה לעבור ניתוח אבל המרדים סירב עד עכשיו להרדים אותה בגלל המצב הפיזי שלה. היום או מחר היא כנראה תעבור את הניתוח מתפללים שיעבור בשלום איך אני מתמודדת? ביקרתי אותה בשבוע שעבר משתדלת לשמור על שיגרה לא לחשוב על זה יותר מידי להיות שם בשביל אמא את צריכה לעשות מה שמרגיש לך נוח לנסות לעשות דברים קטנים שעושים לך טוב

רננהלי

New member
שלום

תודה על התגובות שלכם עדיין לא השתנה כלום ואני עדיין אטומה השגרה שלי משתנה (אגב שינויי שיגרה שדיברתם פה עליהם). כי היום אני לא אלך למסיבה שתכננתי ללכת אליה. אולי באמת זו הבעיה שלי, אני נאטמת לא רק בגלל שקשה לי להרגיש, אלא בגלל שזה משנה לי את השיגרה ואני לא מצליחה להתמודד עם זה בכלל. זה מפחיד אותי. אז אני רק רוצה שהכל יעבור וזהו. אוף אני אגואיסטית פשוט.. אולי אני באמת אתפלל.. תחושה כזו שצריך לעשות משהו, גם אם אין ממש מה. להבה יש לך מסר

one smile

New member
את יודעת,

אני קוראת את המילים שלך ובכלל לא מרגיש לי שאת אגואיסטית... להפך, אני שומעת מישהי דואגת, מבולבלת. להיות אטומים לא מצביע על אגואיסטיות, זו דרך התמודדות כמו כל דרך אחרת, אולי יש שימצאו בה צדדים פחות חיוביים, אבל זו דרך לגיטימית ולעיתים היא הדרך היחידה שמתאימה לאדם ספציפי לעבור בשלום אירועים מסוימים. מחזיקה אצבעות שמצבו ישתפר.

yogi ili

New member
אני חושבת כמו one smile.

אני לא רואה אגואיסטיות רק דאגה. מפחיד אותך וקשה לך להתמודד, זה לגיטימי. אם עוזר לך לדבר תדברי ואם קל לך יותר פה על דפי הורום, כתבי לנו. אם את חושבת להתפלל תעשי את זה, זה עוזר להרגשה,( אצלי זה גם ממקד את התחושות). תרגישי טוב ורפואה שלמה.

למעלה