מי ראה "עובדה"?.

../images/Emo7.gifמי ראה "עובדה"?.../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היה סיפור עצוב ממש רשלנות רפואית .. זיו הקטנה חולה בסרטן הוריה לקחו אותה לקבלת טיפול בב"ח האחות נתנה מימוןגדול של התרופה פי 100 ההורים כל הזמן התלוננו שילדה מקיאה ולא נושמת טוב כל אלה שבאו לבדוק את זיו טענו שכל בסדר ושההורים סתם היסטרים... זיו כיום בת4וחצי משותקת לגמרה ולא מדברת. כואב ממש לראות את זה..כלפעם שיש מיקרה כזה זה רק מגביר את חוסר האמון שלי ברופאים...בשביל מה הם לומדים 7 שנים?.?מרגיזז... והלואי שלא יהיו עוד רשלנוית!! אמן ואמן!!! לילה טוב אנשים!!

נשמה הפצועה היקרה

ראיתי אתמול "עובדה", ונקרע לי הלב, ממש כך. הסיפור על זיו הקטנה החולה בסרטן, לא קשור אלינו, אך המושג "רשלנות רפואית", בהחלט כן. אני יכולה להגיד לך, שנולדתי עם C.P. בגלל רשלנות רפואית. זה נכון, סיפורה של זיו הקטנה אכן נוגע ללב, ומרגיז. טוב שהבאת את זה לפורום, ולו רק בגלל הרשלנות הרפואית המוכרת כ"כ לרבים מאיתנו, הנה הצל"ש וה-
הקבועים. ליאת.

כלב וחתולה

במקרה שלי, נולדתי עם C.P., בגלל רשלנות רפואית של הרופאים בבית-החולים, לפי מה שסיפרו לי, הסיפור הוא כזה:היו צריכים לעשות ניתוח קיסרי, אבל הניתוח לא בוצע, ואז לא הגיע לי חמצן למוח, וכידוע, אי הגעת חמצן למוח הוא אחד הגורמים המרכזיים ל-C.P. ובזה מסתכם כל הסיפור שלי, אני משותקת בשתיי הרגליים, וביד ימין, ומכאן שאני עושה הכל ביד הטובה, יד שמאל. מקווה שעניתי על כל השאלות, ואם יש לך עוד שאלות, אני כאן, ליאת.

לכלב וחתולה

לצערי, לא נולדתי כרגיל. נולדתי בחודש השישי להריון, במשקל של רבע עוף. וכן, ה-C.P. זה דבר תורשתי, אבל זה נדיר, אני מזמינה אותך לקרוא על כך באתר שרץ בטאגליינס, תחת הכותרת:"אתר על ה-C.P., מאוניברסיטת חיפה", מקווה שעזרתי, ליאת.

למעלה