, מעדיף למות ולא להיות מובטל

elib1

New member
../images/Emo7.gif , מעדיף למות ולא להיות מובטל

די כבר אחרי 130 ראינות עבודה לתפקיד בדיקות תוכנה , יותר משנתיים מובטל שבהם אני מחפש עבודה כבודק תוכנה. לפני שנתיים כשפותרתי מהחברה - עבדתי בתפקיד בדיקות , ברמות הגבוהות ביותר שיש. מה קורה כאן - דווקא שצברתי ידע נוסף - היום אני לא מצליח למצא עבודה בתפקיד זה והיום כלום - לא משנה איך אני מגיע לראיון - גם אם אני מציג את עצמי הכי טוב שיש , אז התשובה היא שלילית כיום הפכתי להיות אדם עני - כמו אלו שמראים בטלויזיה , כבר כמה פעמים שקלתי להתאבד. אין לי כבר כח ללכת לראיונות - שוב לספר על עצמי , ושוב אותו תהליך די כבר , נשברתי מזה , 10 שנות ניסיון ,לימודים שונים - אלקטרוניקה ומחשבים , לא ציפיתי שאגיע למצב שבו אני שוקל לגמור את החיים השחורים האלו , וסוף סוף אגיע למנוחה שאותה כל כך חיפשתי.

sivanandronen

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

החיים יכולים להיות יפים. אני בטוחה שאם תעצור לחשוב, תראה שיש בחייך אנשים חשובים שאתה אוהב אותם והם אותך. חשבת מה לכתך יעשה להם? אז אולי קצת קשה עכשיו (ואולי קצת זה בלשון המעטה) אך בעזרת השם התקופה הקשה תעבור מתישהוא. אם הייתה לי עבודה להציע לך, שזה כנראה מה שאתה באמת צריך, הייתי עושה זאת. לצערי אני מסתפקת במעט מילות עידוד ותמיכה. סיון

turrican

New member
לך אלי

כואב לשמוע את מה שאתה אומר.
תדע שהמון נמצאים במצב כמו שלך . הרעיון לשים קץ לחייך בגלל שלא מצאת עבודה הוא ממש לא לעניין. החיים יפים מדיי מכדי לאבד אותם בגלל שיקולים כלכליים. ובלי שום קשר , אנשים שהיו בתחתית התהום אחרי כמה שנים מצאו את עצמם למעלה למעלה במשרות נחשקות. אסור לאבד את התקווה. לכן עליך להמשיך לחפש עבודה , לא להתייאש ואף פעם לא לחשוב על פתרונות כמו שהעלת כאן. בבקשה ממך, אל תעשה שטויות שהרבה אחרים ינזקו ממנה.

הכל בסדר איתך?

שלחתי לך מסר לפני כמה ימים, רק תבוא לפה ותגיד לכולנו שאתה מרגיש יותר טוב ושאתה פה איתנו:)

גבר...

שמע... תתחיל בלמצוא עבודה כלשהי כדי להחזיק אותך. ואחר כך תתחיל לחשוב על משהו בתחום העניין וההתמקצעות שלך.

למעלה