מעקב אחרי גרורות ראש

../images/Emo7.gifמעקב אחרי גרורות ראש../images/Emo7.gif

אבי כידוע לכם חולה בסרטן ריאות שלב ארבע גרורות בעצמות עכשיו אובחן גרורות גם בריאה השניה + 2 מוקדים של גרורות בראש הרופא אומר שהם קטנות הגרורות בראש ועושה לנו הקרנות עכשיו מידי יום במשך 10 ימים השאלה למה לאחר מכן כבר לא יעקבו אחרי הגרורות במידה ונעלמו או קטנו שאלתי את הרופא והוא אמר שגם במידה והם לא נעלמו אין אפשרות להקרין שוב השאלה האם זה הסוף ואיזה אולי כדורים במקום כימו יש במידה ויש כאלה בכלל??????? מה עושים עכשיו מחכים למוות??????????????? תודה.

האם שאלת את הרופא.? ואת אבא?

אני אומרת את זה ע"פ החלטה של בת דודי בגילי , שהבינה שהכימו לא עובד נכנסה להוספיס , נפרדה מהמשפחה והחברים , קבלה תיפוך תומך ומעודד ונפטרה שהיא רגועה , שהיא גמרה להפרד מכולם , זו היתה ההחלטה שלה אולי גם אבא שלך לא רוצה יותר את התרופות שמחלישות אותו ? הכימו מחליש החיסון הגופני,ההקרנות עוד יותר שוחקות בטח שזה בא מדי יום את רואה שהטיפול לא יעיל , הוא סובל בכל מצב , לכן אולי לשנות החלטה כי ההקרנות והכימו לא עוצר את ההתפשטות רק מחליש את שאר הגוף אולי אפשר לדבר עם הצוות של ההוספיס בית,לקבל דיעה שניה מה הם מציעים להקל עליו ללא ההקרנות והכימו, רק עם תרופוטת הרגעה ? אני יודעת שאני עשויה להכעיס אותך אבל חושבת שאבא שלך צריך לדעת ולקבל החלטה לגבי חייו , סליחה למי שנפגע ממה שאני אומרת . חושבת שלאריך חיים וסבל ללא שהאדם יהיה מודע למצבו לחייו .רק איכות חייו התקלקלה , אז זה המקום לעצור .לתת לאדם להחליט על חייו .

מיליתו

New member
אמא של תומר

האם התייעצתם עם עוד רופא? יתכן והמצב של אביך קשה, ואין תגובה טובה לטיפול, ולכן חבל להכביד עליו בסבל מיותר. אנשים יכולים לפעמים לחיות עוד תקופה לא קצרה עם קצת תמיכה וטיפולים משלימים, בלי לסבול כל כך הרבה מהכימו וההקרנות. גרורות בראש, ובמיוחד במוח, בעייתיות מאוד כי כימו וכדורים, ובכלל כל דבר שנכנס דרך הדם לא כל כך מגיע לשם בגלל מחסום דם מוח שנועד להגן על המוח. הטיפול העיקרי זה הקרנות, ואם ההקרנות לאורך זמן מביאות לפגיעה במוח, אז מה עשינו? שולחת לך
. נראה שלאביך יש משפחה חמה ותומכת שמקיפה אותו באהבה, ואילו הדברים החשובים באמת. ומצטרפת לשאלה - מה אביך חושב על כל העניין?

הוא לא יודע את האמת../images/Emo7.gif

ואתם צודקות השבוע הוא מסיים את ההקרנות לראש ולאחר מכן הוא ואימי נוסעים לבית קיץ שיש להם באילת ושם הוא יקבל טיפול תומך ושם גם יסיים את חייו כרצונו קרוב לים לשקט ולאלוהים . קשה לי עם זה אבל אני חושבת שזה הכי טוב מבחינתו. מקווה שיאריך ימים עוד קצת ושיחזיק מעמד למרות מצבו. חיבוקים ונשיקות לכולם ותודה רבה

../images/Emo24.gifמקווה שאת תחזיקי מעמד

יקרה שלי עם כל הכבוד לאביך ותאמיני לי שיש יש לך ילדים שצריכים אמא חזקה , מבינה את הכאב שלך את עשית למענו מה שיכולת כבת לעשות למענו עכשיו את צריכה להתחבר לאמא שבך ולאישה שבך מפה שולחת לך חיבוק חם והמון אהבה שתחזיקי מעמד בבקשה ספרי לנו מה קורה איתך, יודעת שלא קל לך עכשיו

למעלה