מצטרפת(לא בשמחה) למעגל המפוטרות

תמרה*

New member
../images/Emo7.gif מצטרפת(לא בשמחה) למעגל המפוטרות

אפילו עוד לא ממש בכיתי, לא יודעת איך לאכול את זה. וירון הקרבי, כבר יוצא למלחמות (חושב שזה הולך להיות התיק הראשון בו הוא הולך לטפל כעורך דין)

שמופית

New member
תמרה, אני כל כך מצטערת לשמוע !!

במה עבדת ? למה המלחמות ? (אני גם מפוטרת במלחמות, ומכאן ההתעניינות
) האם צפית את הפיטורים ?

תמרה*

New member
המלחמות - כי אני בהריון

למרות שאני ממש לא תולה בזה תקוות, החברה נרכשת ע"י חברה אחרת והם מביאים אנשים שלהם, אז ככה שטיעון ההריון לא נראה לי מאוד משמעותי פה. חוץ מזה שהחברה לא היתה במצב כספי טוב ולא שילמו את כל ההפרשות הסוציאליות, אבל בזה קיבלתי את ההבטחה האישית של הבוס שלי שהוא ידאג לי. נראה כמה זה שווה. בכל אופן נראה לי מאוד בעייתי להתחיל לחפש עבודה בהריון, גם בזה אני לא תולה תקוות...

שמופית

New member
הבנתי.... ../images/Emo4.gif

אני מבינה את הצער, אבל באמת, כמו שכבר אמרו כאן הבנות, תראי את הצד הטוב של העניין - תוכלי לנוח ולקבל כסף מהלישכה ולאחר הלידה תוכלי לחפש עבודה מתי שיבוא לך (ולא תהיי חייבת לחזור אחרי 3 חודשים).

אתי@

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

מקווה שירון יצליח...

jess ועוד

New member
אוי... לא נעים להתחיל ככה שבוע

אבל תמיד כדאי לשמור על אופטימיות כמו ששרו בקרוסלה פעם "סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר..."

מצטערת לשמוע

אבל תראי בזה כמה דברים חיוביים: ראשית, את זכאית לדמי אבטלה במהלך כל ההריון וחופשת הלידה. שנית, תוכלי להעביר את ההריון בסבבה, במנוחה, ולא להיות מוטרדת בעבודה (אני עבדתי עד היום האחרון, וזה לא כיף!) יהיה לך זמן לעשות סקר שוק רציני לקראת הקניות לילד ואחרי חופשת הלידה לא יהיה שום לחץ מהבוסים לחזור לעבודה. ולגבי המלחמות - אני לא חושבת שיש טעם, למרות שהחוק אומר שאסור לפטר אשה בהריון, יש יוצא מן הכלל שאומר שאם יש אישור של משרד העבודה, שהפיטורין היו לא בשל ההריון אלא בשל סיבות אחרות, מותר לפטר. אז תשתדלי לראות את הטוב שבעניין (יש! לא צריך יותר לקום ב - 7:00 בבוקר!)

fila

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif

אלא שלפעמים אנשים זקוקים לעבודה גם כדי להתפרנס וגם כדי לשמור על שפיות...

punikum

New member
יש לי שאלה...

דבר ראשון, תמרה, אני מתטערת לשמוע, ומחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר. שנית - אשה בהריון מקבל אבטלה לאורך כל חודשי הריונה? גם אם פוטרה בתחילת ההריון? ואם כן - על מלוא שכרה? תודה

הילית*

New member
מצטערת לשמוע אבל לדעתי יש

לך מקצוע מאוד טוב (רו"ח- נכון?) ולכן יכול להיות שאפילו תמצאי עבודה בהריון, עבודה שתוכלי להמשיך לעבוד בה גם אח"כ. תנסי אותי לגשש במשרדי רו"ח (כי שם תמיד צריך...) אני ערה לכך שזה עלול להיות במחיר של שכר אבל עדיף על היעדר תעסוקה. כמו כן, מאחר ואת עדיין בתחילת ההריון אז יש לך קצת יתרון תהיי אופטימית. אני ממש מקווה שתצליחי למצוא ולגבי ירון- יאלה שיעשה את הסטג´ שלו עליך...

למעלה