(מרוב שמחה) שלום שמי

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
../images/Emo7.gif (מרוב שמחה) שלום שמי

שלום שמי אלעד ואני היפראקטיבי מטר תשעים עם כאבים בגב התחתון והעליון שמגביר 5 יחידות מתמטיקה,פיזיקה, מחשב ואנגלית. אני תמיד זורק לאללה את הלימודים שלי בתחילת שנה, כי אני כול הזמן אומר זה נושא קטן ואת זה יקח לי חצי שעה ללמוד וכו'... וככה בסוף שנה אני עם מלא חומר, זה היגיעה למצב שבו בחנוכה הייתי יושב 10-12 שעות כמעט רצוף ולומד כמו שלא הייתם מאמנים על היפראקטיבי. שנה "חדשה" בפתח (יב "מסימים" מוקדם) ואני מוצא את עצמי בדרך לאותה גהיום (והיא מזה רצופה בכוונות טובות) של לישון 3-4 שעות ללמוד כול הזמן, להבריז משעורים שאני יותר חזק מהם כדי שיהיה לי זמן לדברים אחרים וכו' אני מקווה שבעזרת הפורום הזה אני יזכור להשקיעה ולהגדיל את השעות שאני לומד רצוף, הינה כמה טפים שלמדתי דרך הת**:
תארגנו לכם זמן, שיהיה קבוע ונוח לכם.
תלמדו כול יום עוד 10-20 ד"ק יותר וככה תתרגלו לשבת יותר.
החיים קצרים מדי לבזבז אותם על שטויות, תחשבו ככה, מה יתן לי אם אני יתחיל לראות סידרה חדשה בטלווזיה? אני יהיה מדוכא בגלל משהוא שלא התחלתי לראות אפילו?
לימודים לימודים לימודים! זה סוד ההצלחה, אם אתם תעשו דברים שלוקחים זמן ומעיפים אותכם, תחשבו על לוותר עליהם אני לא מדבר על ספורט חס וחלילה (ההפך) אלה על דברים כמו לשבת ולתכנת שעה איזה שהוא תוכנה סתם, אתה תצא מזה עם עינים כואבות ועם גב שבור.בשבל מה? לא עדיף להשאיר דברים כאלה לזמנים יותר נוחים?
תעשו ספורט, ישיבה ממושכת גורמת לכאבי גב. שמח להיות פה

SaintJohn

New member
אמת ויציב

בגדול אני מסכים עם כל הטיפים שאלעד נתן, אבל תרשו לי להדגיש 2 נקודות מאוד חשובות (לפי דעתי): 1. החיים קצרים מידי. תנצלו אותם. אל תחכו ותדחו דברים שאתם רוצים וצריכים לעשות כרגע. 2. תעשו ספורט. לא משנה איזה ספורט. יש לכם גוף משלכם לשימושכם. תשתמשו בו.

Mנטה

New member
and dont forget to put sunscreen

ג'ון הקדוש אתה מלא בסיסמאות היום
החיים קצרים אז מה ? אז בגלל זה לא צריך לחשוב על העתיד ואחר כך להיתקע ? אז בגלל זה צריך להקשיב רק למה שרוצים וצריך ולהתעלם ממה שנכון וכדאי ? ולמה אתה מתכוון כשאתה אומר "יש לכם גוף משלכם לשימושכם" ? זה אמור להיות איזה סיבה למה לעשות ספורט ? כי תבין, אני מאוד מסכימה אתך שצריך לעשות ספורט, אבל לא הבנתי את הסיבה שלך.

SaintJohn

New member
זה באמת יצא כמו השיר הזה...

קודם כל, כתבתי "רוצים וצריכים", זאת אומרת שהתכוונתי לרצונות ולחובות (במקרה הזה לימודים) כאחד. אני תמיד בעד שילוב מתואם של שניהם. שנית, אני מכיר אישית מספר אנשים שהם לגמרי כמוני וכמוכם, חוץ מההבדל שכל אחד מהם לא יכול להשתמש בגופו באותה חופשיות שאנחנו יכולים, וכל מה שהם רוצים לעשות זה לשחק כדורסל עם החבר'ה או לצאת לריצה של שעה כמו שפעם הם היו עושים וכיום כבר לא יכולים. ברגע שהבנתי איך הם מרגישים התחלתי לעשות הרבה יותר פעילות גופנית וכל פעם אני מודה לאלוהים שיש לי את האפשרות לעשות את זה. בדרך כלל אני לא ממש מדבר על זה. עזבו, סתם יצא לי היום להתפלסף יותר מידי. רק עוד סיסמא אחרונה להיום: תחייכו. זה עושה את כל ההבדל שבעולם. לילה טוב!

Mנטה

New member
אני לא אוהבת את סוג הנימוקים האלו

זה כאילו להגיד: תאכלו המון ותהיו נורא שמנים, כי יש מלא רעבים בעולם ... תעשו ספורט כי זה נורא בריא, כי זה כייף, כי זה מביא שמחה לא כי יש כאלו שלא יכולים

למעלה