מתי כבר יהיה לי רשיון נהיגה?

../images/Emo7.gifמתי כבר יהיה לי רשיון נהיגה?

1. אני פוחדת לנהוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ואני כבר בת 44) 2.אני פוחדת כשאני יושבת ליד נהג ברכב פרטי (במונית או באוטובוס...זה כמעט..לא קורה.) 3.נמאס לי..אני רוצה לנהוג...הפחד משתק אותי. 4.הגעתי עד כפר-סבא לטיפול בהיפנוזה..שהסתבר שהוא טיפול בריגרסיה למעשה..וזה לא עזר. אסור לי להיות ערה ומודעת לסביבתי כפי שקורה בריגרסיה. 5.אני נוגעת לעומק לרוחב ולצדדים..במודעות עצמית ואישית... מזה 20 שנה!! למדתי חוויתי והפנמתי...ועדיין אין לי תשובה לפחד הקדמוני הזה..שברור לי מעל לכל ספק שהוא קדמוני ושהבאתי אותו איתי ושאני צריכה!! להתמודד איתו. 6.אני צריכה ורוצה!! ע ז ר ה !!! 7.למי יש רעיון..פתרון..תשובה כלשהיא??? כל עזרה תתקבל בברכה. ליל ירח.. מהלך עלי קסם

שלום לך ליל ירח מלא

ישנם כמה דברים שעולים בראשי כרגע. א. יש טיפול מיוחד בפחדים שנקרא Fast Phobia Cure ב. יש עבודה ע"י שחזור גלגולים ג. יש עבודה בשיטת המטאפורה העצמית, אשר גם כן עובדת על העכשיו ועל העבר (עד עבר רחוק מאוד) ל-א. ו-ב. את יכולה לפנות ליוסי קדמי, לאתי ש., להגר מנהלת הפורום או למטפלים אחרים אשר כותבים כאן וגם אלי מיקי ברקל לטיפול בשיטת הדמיון המודרך ונל"פ. ל-ג. את יכולה לפנות אלי גם כן
תוכלי לשלוח מסר פרטי בכדי לקבל פרטים לכל אחד מהאנשים הנ"ל דרך מערכת המסרים של תפוז. שבת שלום ובהצלחה בכל דרך שתבחרי מיק.

ראשית..תודה רבה../images/Emo39.gif

ו..הייתי רוצה לשמוע על כל אחת מהאפשרויות בנפרד..אם אפשר. אשמח לשמוע על הדרך שלך במסר פרטי או פה באתר. שאלתי היא...איך אפשר לדעת ..או להחליט איזו שיטת טיפול היא המתאימה לי..האם אני צריכה לחוות כל אחת משיטות הטיפול לפני שאני מחליטה? אשמח לדעת ליל ירח מלא..... מהלך עלי קסם

היי ליל ירח!

האם את יודעת ממה בדיוק את פוחדת שקשור בנהיגה? האם זה הפחד לשבת מול ההגה? אולי זה הפחד מפני איבוד שליטה? אני בטוחה שניסית לבדוק את הנושא הזה בינך לבין עצמך, אך בכל מקרה אשמח אם תוכלי לפרט מעט יותר. אנחנו כאן כדי לעזור
בינתיים אכתוב קצת יותר על כל אחת משיטות הטיפול, כדי שתוכלי לראות איזו מהן נראית לך המתאימה ביותר לבעייה שלך: 1) Fast Phobia Cure - שיטה קצרה שמכילה בתוכה NLP ודמיון מודרך. היא דורשת בין מפגש אחד לשלושה שנמשכים כל אחד כשעה. 2) שחזור גלגולים - שיטת טיפול מתקדמת בדמיון מודרך שבמהלכה המונחה חוזר אחורה בזמן ונוגע בגלגולים קודמים... גם כאן נעשה שילוב בין דמיון מודרך ו-NLP. התוצאות יכולות בהחלט להיות משמעותיות... נדרש מפגש אחד או לכל היותר שניים. 3) שיטת המטאפורה העצמית - שיטה שאני אישית לא בקיאה בה, שלמיטב הבנתי מביאה את המונחה ליצור מטאפורות לנושא הטיפול (פחד, התמכרות, מחלות וכל דבר אחר). תוכלי לפנות לקישור שרץ בראש עמוד הפורום שנקרא "איך להשתמש במטאפורות כדי לרפא?". יש שם מאמר מעניין מאוד על השיטה... 4) אני הייתי מציעה שיטה נוספת שדומה בעיקרה לשחזור גלגולים קודמים, ונקראת עיגון לרחם ולמצב שבין חיים לחיים, שההבדל בינה לבין שחזור גלגולים הוא בכך שהמונחה מגיע עד למצב שבין חיים לחיים לפני שנכנס לחיים הנוכחיים. גם כאן נדרש מפגש אחד עד שניים. אז על מה את חושבת עכשיו? הגר

היי הגר

ובכן..הפחד שלי מתבטא בחרדה והתכווצות כל הגוף כהגנה מפני פגיעה. אני פשוט יושבת..אומנם בשקט..ולפעמים לא...וכאילו חווה מחדש איזו שהיא פגיעה..ישנה?..לא יודעת.....אומנם עברתי תאונה אחת..בתור נוסעת..בגיל 38 לערך...אבל הפחדים הם מגיל הרבה..הרבה יותר צעיר. זה לא נעים לי וגם לנהג כמובן. לא יכולה להשתלט על התחושה הנוראה והמפחידה. אני לא נוהגת מכיוון שהמוזר הוא שאני גם פוחדת לקחת אחריות ואולי לפגוע במישהו תוך כדי נהיגה..לקחתי כ-5 שיעורי נהיגה..לפני כשנה..כשהחלטתי ..שזהו...אני חייבת לעשות משהו יותר דראסטי מסתם לפחד ושמישהו אחר ינסה לפתור לי את הבעייה...זה מביא אותי לחשוב..או יותר נכון להרגיש..ברמת הנשמה..שאולי פגעתי ותוך-כדי גם נפגעתי בתאונה בחיים קודמים. הספרים של ד,ר וייס - שיעורים וגילגולים בזמן(או משהו כזה) והספר של ד"ר ניוטון - מסע הנשמות.....די עזרו לי להבין .אבל לא פתרו לי את הבעייה.הייתי בנסיון לטיפול בריגרסיה אצל ד"ר בריגיט קשטאן.. וזה היה חיוור מידי לבעייה שלי...יש לי יכולת למדוט ולצאת מהגוף די בקלות..מסוגלת לטייל בכל העולמות ולראות מראות מדהימים..אבל!! שם..בבעייה שלי אני כנראה לא מעזה לגעת. הגר היקרה...לפי תחושה..(לכן שאלתי בתגובה הקודמת, איך אפשר לדעת) שיטות..2 - ו-4 נראות לי כמתאימות ביותר.. אני כנראה צריכה לצאת שוב למסע ולנסות. תודה ושבת שלום לכולם ליל ירח מלא... מהלך עלי קסם

למעלה