מת לי כריש

../images/Emo7.gifמת לי כריש../images/Emo7.gif

עכשיו פתאום אני רואה אותו מת איזה באסה... תגידו יכול להיות שהוא מת בגלל שאין לי גוף חימום?

כשהוצאתי אותו...

מהמים אז ראיתי שיש לו חור כזה בבטן... יכול להיות שהכריש השני נשך אותו?

אורי-

New member
חימום = חובה.

חור בבטן - אולי גם אחרי המוות. קאניבליזם בדגים ממש לא נדיר , ואם לא ראית התנהגות חריגה ייתכן שבאמת הוא נפטר שלם. מה שצריך להדאיג אותך יותר זה חימום המים , ויפה שעה אחת קודם.

הבנתי...אבל...

אם האקווריום שלי הוא בגודל של: רוחב 38 ס"מ גובה 35 ס"מ עובי 25 ס"מ אז גם צריך חימום? כלומר איך אני יודע שצריך חימום לפי הדגים או לפי האקווריום?

slug

New member
חימום

לפי הדגים כמובן ... לאק' בגודל שלך עם דגים טרופיים (משריצים שונים וכו') אתה צריך מחמם של 50W. ניתן לקנות בחנות דגים. כשתקנה תכוון אותו לבערך 26 מעלות, קנה גם מדחום מתאים כדי לראות שהטמפ' מתייצבת. אשמח לענות על עוד שאלות. אבנר

תודה לשניכם...ויש לי כבר מד חום...

הוא בערך על 21... ותגידו כמה עולה מחמם 50W?

גלעד cool7

New member
לפי סוג הדגים

במקרה שלך הכריש זקוק לטמפרטורות טרופיות, בייחוד כדג שרגיש וזקוק לתנאים יחסית אידיאליים. על פי האקוריום קובעים את חוזק הגוף חימום, לך 50 וואט יהיה מעולה ואפילו טיפונת יותר ממש שתזדקק לו.

slug

New member
טמפ'

25 מעלות זה טוב, חשוב לשנות את הטמפ' בעדינות על מנת לא לפגוע בדגים (סטרס), מחמם + טרמוסטט בעוצמה זו אמור לעלות 50-100 ש"ח (תלוי בסוג). כמו כן חפש בפורומים שמוכרים ציוד יד שניה ואולי תמצא בזול ... בהצלחה :)

גלעד cool7

New member
כוונתי הייתה

שאתה זקוק למחמם בעל עוצמה של 50 וואט (הספק חשמלי, ככה מודדים), הרחבתי ואמרתי שזה יהיה מעולה לאקוריום כמו שלך. בכל מקרה התובה נתה לפני ע"י slug. בהצלחה ושבוע טוב.

למעלה