נאיבית שכמותי,חשבתי שהפעם נצליח

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo7.gif נאיבית שכמותי,חשבתי שהפעם נצליח

אבל לא! אני עייפה.

טאKילה

New member
לא אל תתעיפי זה מצליח בסוף..../images/Emo39.gif

אבל לא! אני עייפה.
לא אל תתעיפי זה מצליח בסוף..

אחרי העיפות את תקבלי כוח חדש,את תצליחי. יש בסיפור שלי לינק כתובת אינטרנט הסיפור המלא של הטיפולים שעברתי,תלחצי עליו ותקראי את תקבלי שם אופטימיות,זה קורה זה מצליח. מאחלת לך,ולכולן הצלחה כמה שיותר מהר, ובלב שאו תפילה והמון תקוה והגשמת משאלה..אמו. אופטימיות שם המשחק..

קראתי והדפסתי את סיפורך...../images/Emo23.gif

לא אל תתעיפי זה מצליח בסוף..

אחרי העיפות את תקבלי כוח חדש,את תצליחי. יש בסיפור שלי לינק כתובת אינטרנט הסיפור המלא של הטיפולים שעברתי,תלחצי עליו ותקראי את תקבלי שם אופטימיות,זה קורה זה מצליח. מאחלת לך,ולכולן הצלחה כמה שיותר מהר, ובלב שאו תפילה והמון תקוה והגשמת משאלה..אמו. אופטימיות שם המשחק..
קראתי והדפסתי את סיפורך...

אכן סיפור מעודד ומרגש מאוד (ליבי החסיר פעימה בלידה). אני מאמינה שמחר השמש תזרח ויום חדש יאיר וארגיש טוב יותר. עברתי הזרעה אחרונה לפני IVF. האמנתי בכל ליבי,שאצליח הפעם ולא אזדקק "לעלות כיתה". התאכזבתי,בכיתי,שאלתי הרבה "למה זה מגיע לי"?,אבל ממשיכים. ביום ב´ הקרוב אצטרך לגשת ליח´ ההפריה החוץ גופית בסורוקה, לקבל טפסים לבדיקות וקדימה לדרך חדשה. מה אני אגיד לך? לא קלה היא דרכנו - לא קלה. שבת שלום לכולכן

רוצה לחיות יקרה (((((((חיבוק)))))))

אבל לא! אני עייפה.
רוצה לחיות יקרה (((((((חיבוק)))))))
זה כל כך מתיש! אין פלא שמה שאת מרגישה עכשיו זו עייפות גדולה. כל כך הרבה אנרגיה אנחנו מוציאים על הטיפולים האלה, על התקווה והאכזבה!!!!! אז נוחי לך כמה שצריך. בשביל זה יש שבת, לא? מצאי לך את הכתף הרחבה ובכי עליה בכי טוב ומרוקן. קחי לך כמה ימים להתאושש, לאגור שוב כוחות ולחזור לחתירה. איזה יופי שהופיע פה בדיוק ברגע הנכון סיפור עם סוף טוב שיכול כל כך לעזור לבכי הזה לצאת החוצה כמו שצריך, ממלא את הנשמה בתקווה ומחדש את הידיעה המוצקה - הרי זה משהו שבלב ליבך את כבר יודעת - שבסוף מצליחים!!! אז קחי הרבה אוויר, יקירה. תזדקקי להרבה ממנו לסיבוב הבא, הסיבוב שיביא אותך סוף סוף ליעד הנכסף! שיהיה בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה