נו דמאנדש מז מיז´ור

../images/Emo7.gifנו דמאנדש מז מיז´ור ../images/Emo55.gif

אוי אין פריאנדו
קיטי לטאבה אחוארה אל אגוארטה
.. אי מבינו און אפיז´ון(דבורה)
אל אנריז אי ממודיו לנריס
.. נו דמנס מס מיז´ור אקל פונטו מסהאופלו לנריז ומסטה טוינדו מונצ´ו מיז איז´ס אלוגר דאיודר אי טראר מה בוז אל הנריז ספישרון דלריזה
וויטיש כבואנס איז´ס? סקיירון אין בשו דלריזה אי יו סטו קון לנריז אין למנו
, אגרוה און פוקטיקו יקלמו אי אס כמאיזי קומפרס דבוז פרה כאבשה לפסיון אי להאופלור, אי אמנינה טנגו פיסטה נוסה כומו כמביגה קון אסטה נריז האופלדה אי קון אל דולור פסיון

פיפיטה

New member
רוזליקה ................

אני מאד מצטערת אבל כשקראתי גם אני מתתי מצחוק סלחי לי בבקשה!!! כנראה שהאף שלך מתוק.. מצטערת מצטערת..... מקווה שהנפיחות תעבור מהר תשימי על האף ג´ל אלוורה זה מרגיע וגם מוריד את הנפיחות תרגישי טוב ביייי

Sarika

New member
רוזה מסכניקה,סוס דולסה קומו אל../images/Emo74.gif

פור אסטו דמודריו לה
. ממדרה דיזה: "לה סאליו און פנאריז, אלה פונטה דה לה נריז" תרגום: יצא לה פצע על קצה האף. תסטו מננדו און
אי און
אנדריבה דה לה נריז, סנה כסטס אמיגה.

אךךךךך מסטה טוינדו לנריז../images/Emo122.gif פפיט

דקה טריאיטיס דמי?
קוזה דריאיר קונטי?
יו סטו סופריאנדו דולורס
אי טו טסטאס ריאנדו?
סתםםםםםם...אי מסטו ריאנדו דמי פראמי

רותי ב.

New member
אני מכירה שם אחר ל- ../images/Emo55.gif -

נדמה לי קראו לה - בֶּזְבַּה - BEZBA - שם שמזכיר גם את הזמזום - יש לזה שם ששכחתי. אאממממ, ממורי די ראייר-מי, פדרונה מה - נו אז ארמוזו, יה סה... מה, נו פואדי ´להתאפק´...... יאללה, מי אמר פה - יעבור עד החתונה... אולי אפילו כבר היום יותר טוב.... רק החיוך מלחשוב על זה נותר בנו, שקוראים אותך... ואולי קצת נפיחות, גם.
תרגישי טוב, רוזה ארמוזה.

רותי ב.

New member
נודניק = ביזבה ??? לא ידעתי, אולי

כי לא אמרו לי נודניקית בספניולית אף פעם???

RORGAD

New member
קיטה אל פינצ´ון אנסינה נו סה וא

אאופלאר לה נאריס, אי מטה מונצ´ו בוז קה לה מאטה אה לה פאסיון, מיסכניקה טויה מונצ´ו, אמה לה ורדה, אי יו מה ראי, נו דה טי קומה דה לה קונסז´ה, אי קומו טה ואז אאיר אה לה פיאסטה קון נאריס קומה אונה קיפטה? סאנה קה מי אסטס.

אסתרילו

New member
מאדם רוזה-נו טנגו ארימיינטו-

מסטו ריינדו. קונוסס אסטו? קן כטיינה פנריז אן לה פונטה דה לה נריז אס קה סה וה אייר הפריז מי שיש לו פצע בקצה האף- משמע שיסע לפריז.

רוזה לה ארמוזה, קומו סטס אגורה?

מה פרסה קה אס בואנו מטר קומפרסוס. אלוורה אס בואנו טמביין. סי נו טינס אלרגיה פרה ביזבאס, וה פסר טודו אמניינה. חושבת שמוטב שתעשי קומפרסים. גם אלוורה עושרת. אם את לא אלגרית לדבורים, עד מחר הכל יעבור. נו אס ארמוזו דה דיזיר אמה מי ריי פוקו טמביין(

DizzyMissLizzy

New member
טיינס מונצ´ו מזל

קה לו תומס טודו קון הומור בואנו. יו טמביין לו מלדי אי ראי מונצ´ו פורקה לו קונטטס מוי ארמוזו. קה טה פסה טודו אי קה נו טנגס מז דולורס תרגום: יש לך מזל שאת לוקחת הכל בהומור. גם אני קראתי וצחקתי נורא כי סיפרת את זה מאד יפה. שיעבור הכל מהר ושלא תדעי עוד כאב

פסנסייה מס קרידוס../images/Emo12.gifרורגד אל פינצ´ו

אל פנצון אייר פואי אנדה מירמנה אי אייה דישו לומיזמו קכלה קכיטי אל פנצו פרה כאבשה לאאופלור
אז טומו מירמנה אונה פינצטה דקיטאר סז´ה פרה קיטר מה אל פינצו דל נריס אמה לבינו אונה ריזה
אין קיטנדומה אל פינצון כמלאנטרו בטעות לפינצטה אין אל בורקו
דל נריס אי מאיזו דניו
מקוריו סנגרה דל נריס ממורי דל פסיון
אי אנסינה אז כמפואי אל הקהילה
הוור הקפות דשמחת תורה.. אל הפייסטה נו מפואי פורסדקה אנסינה כמביגה?
נטה סבן הספנטאר דבר אין לקהילה אל רבינו מבידו קון לקארה ההופלדה אי מדיו אונה בנדסיון
אמן.ויני אקזה טומי און כדור דקבסה
אי מפואי הדורמיר. אוי סטו מס מיז´ורנו נו סטאס הפנסאר פורמי.
אמה נו וו סליר אוי דקזה

RORGAD

New member
אך קרידה רוזלין מה אסטו אג´ידיאנדו

מונצ´ו, מסכיניקה, אמה מה איזיטס ראיר אי מונצ´ו אסטו סה יאמה אל גראנוזו און גראנו מאס. רוזלין יקירתי אני מרחמת עליך מאד, מסכנה, אבל האמת ואני מודה צחקתי הרבה, קוראים לזה, למי שיש הרבה פצעים לא נורא אם יהיה לו עוד אחד. תהיי בריאה.

רותי ב.

New member
רוזה רוזיקה..... אוףףףףף היידה קי

טה פאסן טודוס לוס גראנוס אי מאלוס....(קון לה בנדיסיון די אל רבי...) פורקי אוטרו און דיה די ריזה אסטי מודו אַל לאבורו מי ואנה דר אונה טיקימה (בעיטה, ככה אומרים???) אי מי ואנה ארונג´ר. יש לנו הקצבה לצחוק, תביני. סאנה קי סטאס.

אה..בואנו רותיק´ה נו טבו אזר ראיר:-

יה מכואי אוי דמניניקה מאלבנטי דדמדרוגה..זטי נו דורמי
פואי אל דוקטור,
נו סקריאה אבלר אפילו אל יה וידו אי מדישו טמודיו אפיז´ון?
אי יו לדשי סי דקה ססטה וינדו אל קפטה?
אי מדיו אונה מליזינה כמסרגה אין לנריס אנגואנטה=משחה... אגורה סטוו מס מז´ור כממטי לאינגואנטה אי מאיזי און בנדש לנריס
...אל דיו אס גראנדה אפסאר בה. נו טריאגס אגורה אלדו דז´נטה
אין אל קמינו וריאינדוDDDD

Sarika

New member
אח,אח,אח,רוזה,רוזה,רוזה כנונקאה

נו פיידראס אל - חוש הומור(איך אומרים בלדינו?). מאלגרי כסטאס מס מיז´ור.יה נו סוס
, סוס מוי ארמוזה
בלנקה קומו לרוזה

שריקה וון אקי..אס מקסוס../images/Emo8.gif

כווסטו אזינדו ריאיר
ראיר אס בואנו פרה לסלו
כטודו לוס אניוס ריארמוס אמן... אי דאנדה סבאס כסה ארמוזה?
לג´וסטו יאס ורדה
נא טבו דאר אונה סטמפה מייה כסליי מוי מויי ארמוזה

למעלה