נמחק השירשור שלי על התרנגולת והפרה ואיך שהם נפגשים וכייף להם בסיר הבישול
ה הMפצח New member 11/10/07 #1 ../images/Emo7.gifנמחק השירשור שלי על התרנגולת והפרה ואיך שהם נפגשים וכייף להם בסיר הבישול
B bigjack New member 11/10/07 #2 ../images/Emo80.gif אני לא ראיתי שרשור כזה ובטח שלא מחקתי תנסה להעלות מחדש שנראה מה הפסדנו.
B bigjack New member 11/10/07 #4 ../images/Emo80.gif עכשיו אני זוכר וגם אני לא מוצא אותו לא מבין איך אבל אנסה לברר כי גם בארכיון זה לא מופיע
../images/Emo80.gif עכשיו אני זוכר וגם אני לא מוצא אותו לא מבין איך אבל אנסה לברר כי גם בארכיון זה לא מופיע
ה הMפצח New member 11/10/07 #5 אל תטרח, הנהלת תפוז מחקה הם מידי כמה זמן חוטפים עלי קריזה ומוחקים לי הודעות בצורה שרירותית וללא הבחנה.
אל תטרח, הנהלת תפוז מחקה הם מידי כמה זמן חוטפים עלי קריזה ומוחקים לי הודעות בצורה שרירותית וללא הבחנה.
B bigjack New member 11/10/07 #6 ../images/Emo80.gif הבנתי ../images/Emo9.gif מקווה שפה תהיה ילד טוב שלא נתקוף אותך באיזה פולקע לי בכל מקרה לא היה שום ידע או נגיעה בעניין. SORRY
../images/Emo80.gif הבנתי ../images/Emo9.gif מקווה שפה תהיה ילד טוב שלא נתקוף אותך באיזה פולקע לי בכל מקרה לא היה שום ידע או נגיעה בעניין. SORRY