סופית : פייזר גמר את העונה.

צהוב 1

New member
עידכוני פציעות/tapuzforum/images/emo122.gif

אני ממש בחוסר ודאות לגבי כל הפציעות במכבי.אז מי שיש לו עידכונים שיכתוב כאן. ראיתי שהרבה מחפשים מידע...אז,לעדכן.מי שיודע כמובן...(גם הערכות יתקבלו ;)...)

ilovenewyork

New member
פייזר גמר את העונה - על פי מקורות ב YNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3507211,00.html

צהוב 1

New member
טל בורשטיין

אין שום מידע או ספקולציה לגביו.הרגשה שלי,העונה לא נראה אותו משחק.

Thierry Henry

New member
התוצאות MRI שהוא קיבל לא חד משמעיות,

אבל בכל אופן אם כבר מדברים על להחזיר את דה לה רוסה מהשאלה, כנראה שיש חשש גדול מאוד שהוא אכן סיים את העונה. האמת שהפציעה כבר בריפליי נראתה קשה מאוד, לי זה היה די ברור שמדובר במשהו קשה. אני מקווה מאוד שלא זה מה שנזכור משלב הטופ 16...

לא מדויק..

חשבו להחזיר אותו מההשאלה לפני שידעו מה חומרת הפציעה שלו, כך שזה לא אומר כלום.

לא מאמין.. פייזר גמר את העונה !

שוק טוטאלי !!!!!! כך פורסם בספורטynet ‎ ובאן.אר.ג`י

בSSטון

New member
אז ככה.

בורשטיין-תשכחו ממנו,לעונה הזאת. וויציץ- תוך שבועיים שלוש האיש יחזור. גרסיה-שום דבר רציני. נשיקה מאמא, והוא בריא. פייזר-ספק גדול. אין לי מושג מה בדיוק הנזק. זה יכול לקחת יומיים, ויכול לגמור עונה. נתאזר בסבלנות.

צהוב 1

New member
ניקולה...

‏ הפציעות הוציאו אותו מכושר וממכבי כאחת.אומרים שזה לשבועיים.מקווה שניקו יתגבר וישחק כבר שבוע הבא .

צהוב 1

New member
אלכס גארסיה

נראה שבר באף,אבל לא רציני.לפחות הוא יהיה כשיר כדי להרביץ להפועל.

שומו

New member
אלכס שבר כנראה את האף.

אבא של חבר שלי הוא מאמן כדורסל והוא אמר אתמול שאלכס ייאלץ לשחק עם מסכה בחודשיים הקרובים.

צהוב 1

New member
מרכוס פייזר

‏ החידה הגדולה.עד כמה חמורה הפציעה שלו?! אני מודאג מזה,אבל אופטימי שזה נקעון וכבר נראה אותו תוך שבועיים.כי אם לא מכבי בצרות.לי זה נראה כמו סיבוב של הברך.נחכה ונראה...

שומו

New member
מרקוס פיזר כנראה סובב את הברך, למרות שזה נראה

יותר כאילו נתפס לו השריר בשוק. בכל מקרה, הוא כנראה ייעדר בשבועיים הקרובים.

Thierry Henry

New member
../images/Emo7.gif סופית : פייזר גמר את העונה.

מכה קשה מאוד למכבי ת"א שמאבדת היום באופן סופי את מרקוס פייזר עד סוף העונה. אז אחריי בורשטיין שגמר את העונה הזו כבר בעונה שעברה, מגיע תורו של פייזר. תוצאות הMRI מראות פגיעה חמורה מאוד במיניסקוס גם בחלק הפנימי והחיצוני. פייזר ייאלץ לעבור ניתוח שהשיקום הכי מהיר שלו יקח לפחות חצי שנה. אם יהיה לו קצת מזל , אולי יוכל לפתוח את העונה הבאה בהנחה שמכבי לא תשחרר אותו כמובן (בכל זאת, פייזר כבר בן 30). דה לה רוסה עשוי לחשוב. ליאור אליהו, באטיסטה וניקולה הם כרגע הסנטרים היחידים של מכבי כשהאחרון, כמובן, פצוע גם כן ויחזור לפעילות בעוד שבועיים.

קראתי את זה רגע לפני שבת

ונהרסה לי השבת.. עדכנתי כמה חברים שגם היו בשוק! מעניין כמה דה רוסה יעזור.. אני חושב שהוא בצסק``א סופיה.. בכל אופן אליהו לא סנטר וכרגע רק באטיסטה הוא סנטר טיבעי, אם כי תמיד אפשר לאלתר.

trigotrigo

New member
מיניסקוס ../images/Emo10.gif

אני שומע על פגיעה במיניסקוס ומרגיש את הקירות נופלים :'(

למעלה