סשן בב"ש שהתחיל טוב

dombass

New member
../images/Emo7.gif סשן בב"ש שהתחיל טוב

נגמר באבדן שלושה ספוקים בגלגלי האחורי, ומשהו קרה לקראנקס שלי... הם בסדר חוץ מזה שהדבר הזה גרם לחריטה בקאפ מחוץ לקראנק...

gilbmx

New member
תן לי לנחש...

אולי יצא לך הבורג שמחזק את הספרוקט לקרנק <?

dombass

New member
ממממ

אני לא חושב שהבורג יצא כי לפני איזה שבוע כשהחלפתי שלדה, כששמתי ת'קראנקים חיזקתי הכל לפני... האמת שאני דיי בטוח שאני יודע מה הבעיה...כשבאתי להכניס ת'קאפס של הבירינגס שמתי לב לזה שאני יכול להכניס את זה בלי כלים(לא אני לא עד כדיי כך חזק). אני פשוט חושב שהארו לא בנויים לרמת דיוק של חלקים כמו שפרימו עושים... הדבר הזה קרה כשירדתי מגריינד...לא חזק במיוחד ירדתי. כזה ירדתי מהגריינד ופתאום הקראנקס נתקעו, בדקתי מזה והכל היה בסדר.אז הבחנתי בחריטה הזאת... אני לא יודע אם יש מצב או לא אבל מה שאני חושב זה שמהלחץ של הירדיה מהגריינד, ומזה שהקאפס לא הכי יושבים חזק בבוטום ברקט, יש מצב שהקאפ החליק החוצה טיפה והבורג שסוגר ת'ספרוקט לקראנק פשוט לחץ את הקאפ חזרה פנימה ובדרך גרם לחריטה. האמת שאין לי מושג, אני לא יכול לחשוב על שום דבר אחר. אני רק מקווה שהקאנקים יחזיקו מעמד בשלדה החרא הזאת עד שאני אזמין ת'אף בי אם.

Live TO Ride

New member
דור..!!

אתי אתה מזמין שילדה...אוליי אני יזמין איתך עוד כמה דברים

Live TO Ride

New member
כלומר.....(פירוט:אני שיכור)...

מה שהיתכוונתי להגיד זה...שאם אתה מזמין מאמפייר אז אולי יש מצב שאני ישתתף במשלוח ויזמין לי משהו גם...

dombass

New member
הקילינג משין בידיים טובות!

ידידנו האהוב אדם הקטן רוכב עליה בהנאה גדולה! אני מזמין fbm- live wire custom made. הכוונה ב-custom made היא שהם יכינו לי שלדה במיוחד אבל עם דברים שהם לא שמים בד"כ על הלייב וייר הרגילות. במקום אינטרנל הדסט(שבא עם יו אס איי בוטום ברקט) הם ישימו לי הדסט רגיל, ויו אס איי בוטום ברקט. הטופ טיוב תיהיה 20.5 ברקסים על הסיט סטיי, ללא ג'יירו טבס והצבע הוא כחול. טום כבר דיבר עם אף בי אם והם עובדים על זה...זה יהיה מוכן בקרוב מאוד ואז אני מזמין. אבי- דבר איתי, אין לי בעיה להזמין לך גם.

roeiBMX

New member
נראה לי...

שאתה מפליץ כסף. למה החלפת תקילינג משין?

dombass

New member
אני לא מפליץ שום דבר!

החלפתי ת'קילינג משין כי אני צריך שלדה יותר ארוכה מעשרים וחצי! מה זה קשור בכלל למפליץ כסף או לא?!

ofirbmx

New member
רועי

מה אכפת לך זה דפקא טוב כמה שיותר חלקים ברמה נכנסים לישראל יותר טוב כי זה נותן הזדמנות לאנשים שאין להם כסף להזמין חדש לקנות יד שניה!!! כמוני עם ה kink difnder חיחיחיחי

dombass

New member
אל תדאג חמודי...

על השלדה החדשה הזאת אף אחד לא יניח את ידיו! מלבד אליי.... חוץ מזה...אתם אומרים שאין לכם כסף...נכון? נכון! מאיפה אתם חושבים שיש לי כסף?! אני עובד! כל שקל שאי פעם הוצאתי על האופנים היה מכסף שאני הרווחתי מעבודתי. חוץ מזה זה לא עניינכם מה אני מזמין, מתי, כמה זה עולה, כמה כסף אני מפליץ או לא מפליץ... אתם רוצים כסף====================> לכו לעבוד! ואז גם לכם יהיה כסף להזמין חלקים ברמה לא יד שניה. (ההודעה הזאת לא בנימה של כעס או משהו כזה...אני סתם אומר לכם).

ofirbmx

New member
חמודי

חחחחחח הרגתה אותי עכשיו. ואני לא דואג בתהך גם עם הסוליד חשבתה שלא תמכור אותה והינה מכרתה!!!

dombass

New member
זה לא זה...

אני אגיד לך מה, את הסוליד קניתי לפני קצת פחות משנה... באותו זמן הייתי צריך 20 אינץ', עכשיו אני רואה שאני צריך יותר ארוך. בכל אופן, את השלדה הזאת אני לא אמכור...אני לא אצטרך שלדה אחרת (יותר ארוכה) שכמה שנים הקרובות, וגם אם אני אחליף שלדה לא בטוח שאני אמכור את זאת.

dombass

New member
וגם עוד משהו...

אני לא יודע מה איתך אבל אצלי, כשרוכב אחר מזמין משהו חדש אני שמח ונגנב שהוא קנה משהו חדש וכיף לו...אני מפרגן לו ולא חושב וואי זה טוב עכשיו כשהוא ימכור את זה אני אקנה את זה ממנו. נקודה למחשבה.

ofirbmx

New member
מצטער

עם אתה חושב שאני חושב ככה ואני לא דואג לעצמי אני רק חושב בעתיד הרחוק אולי זה ייתן הזדמנות למישהו שאין לו כסף לקנות חדש זהו נגמר הויכוח המטומטם הזה ותתחדש!!!

roeiBMX

New member
טוב נו אולי זה היה מקנאה

בכל זאת, CUSTOM FBM...אחי תתחדש ותיהנה ותרכב ותשחט!!! הייתי עייף אז דיברתי שטויות...סליחה לכבוד יום כיפור באמת צריך להפסיק את כל האנטי פה...SORRY

למעלה