עדיין לא יוצא מההלם

רוני2112

New member
../images/Emo7.gifעדיין לא יוצא מההלם

למרות שידעתי שיהיה קשה לי פיזית להיות בר"ג (סיבות רפואיות) עד שכבר עמדתי ללכת ובאמת הייתי בדרך החוצה והדופק ולחץ הדם המריאו נכנס הגול התחלתי לשאוג מרוב שהוצאתי לחץ ואז הפנדל של רמי אליהו הוריד אותי כמו כולנו לקנטים מה אגיד לכם יומיים לא הצלחתי להירדם וכשהייתי נירדם הייתי מתעורר וחושב שזה היה סיוט ואז מתברר לי שזה המציאות שתבינו אני עזבתי את העיר ב92 אני גרתי בת"א חולון בין אוהדי מכבי הפועל ת"א חיפה ביתר ים בני יהודה ולא נטשתי את הפועל ב"ש היום אני גר באשקלון ומנצל כל הזדמנות שב"ש באה לשחק כאן לראות אותה בקיצור אני עדיין בהלם ובבעסה רצינית. אני מתחיל לחשוב על העונה הבאה מה יהיה גוטמן יהיה מאמן למרות שז'ינו טוען שעדיין שזה לא סגור על מי הוא עובד, נכי מעצבן שהוא אמר אתמול בבוקר שהוא חושב שמאמן אחר היה מביא יותר השגים בחייאת ראבק לופא הרים את הפועל מתחתית ליגה לאומית לחמישיה בליגת העל מה הוא רצה כבר אליפות? די אין לי כח לכתוב עוד הפצע נפתח עוד יותר עכשיו. בקיצור צריך להרים את הראש ואין מה לעשות אולי בשנה באה

חבל שהבעלים של הקבוצה מתנהג כך

תראו איך בנתניה מכבדים את גילי נדאו, למרות התאקלים שלו עם ההנהלה הם מעריכים את מה שהוא עשה והחתימו אותו מיידית לעוד עונה. רק לא גוטמן האיש הזה יגמור את הפועל, הוא לא ראוי להיות מאמן בליגת העל ויהפוך קבוצה כמו ב"ש לתחנת מעבר לשחקנים מזדקנים, שימצצו את לשד הקבוצה ולאחר מכן יפרשו לפנסיה מרופדת במזומנים שלא מגיעים להם.

רוני2112

New member
למרות ההכחשות

למרות שז'ינו טוען שאף אחד אינו סגור שי מלול דיבר איתו וגוטמן אישר את הדברים, אם מה ששמעתי היום ברדיו נכון הוא מתכוון לעשות שינויים קטנים בשחקנים בעיקר בזרים שיז'רסקי ישאר, קאקו כנראה יעזוב בגלל העלות הגבוהה שלו וגיששים עם הולצן שיבוא שוב אלינו זהו בינתיים נקווה לטוב

בטח מה הוא צריך, מאמן כמו גוטמן על

הראש. גוטמן הוא מאמן שמצליח לגמור שחקנים. לצערי הרב אני מאוד פסימי לגבי העונה הבאה.

רוני2112

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo122.gifהכל חוזר לי בבומרנג

אחרי שצחקתי והסתלבטתי על אוהדי מכבי חיפה ומכבי ת"א חיככו את ידייהם בהנאה וחיכו שאני אופיע, הראשון התקשר אחייני אוהד מכבי חיפה ונתתי לו חופשי לרדת עליי (כשאתה כבר מפוצץ כבר את שאר המכות אתה לא מרגיש) ואחרי זה חיכה לי השכן של חמתי אוהד מכבי ת"א בשימחה ובצהלה ובשירה אדירה הרי יש לו שני אירועים לחגוג לא ?! בקיצור הראש שלי עדיין למטה למטה

blueman1

New member
מצטער לשמוע

אבל אל תדאג אני מקווה ששנה הבאה אתה תוכל להרים עוד פעם את הראש בגאווה, והפעם בגלל שניקח אליפות או בעזרת השם דאבל.

רוני2112

New member
../images/Emo51.gifתודה על העידוד

צודה אבל עדיין קשה להתאושש אחרי עונה יפה שכזו שלא הייתה מאז הגביע הקודם היינו צריכים איזה שהוא תואר בעזרת השם מקווה באמת ששנה הבאה נעשה עונה יפה

blueman1

New member
אם יש לך עיתון שבע תקרא את מדור

הספורט ותראה שם כתבה על גוטמן ואולי הכתבה הזאת תתן לך עוד תקווה לתואר בשנה שנתיים הבאים.

רוני2112

New member
אין לי שום דבר נגדו ../images/Emo70.gif

אני לא תושב באר שבע כבר 11 שנה והיום אני גר באשקלון אבל עוקב כמעט בכל בוקר ברדיו דרום על חדשות הספורט וגם משתדל בערב אין לי שום דבר נגד גוטמן ודווקא ז'ינו מדאיג אותי כי הוא במצוקה כלכלית קשה אין לו ספונסר לקבוצה עד לפי מה שנראה לי עד שלא תתחיל העונה החדשה אני אהיה קצת בדאוון איזה ניצחון מתוק על מכבי ת"א שוב יעלה לי את מצב הרוח באופן משמעותי כי אני מלאה מכביסטים מכל הכיוונים שכנים גיסים שכנים של חמתי חברים בעבודה ועוד...

למעלה