עוקבים אחרי הוילה ????

../images/Emo7.gif עוקבים אחרי הוילה ????

איכסססס הילה לקחה,הכי מכוערת ,למה ???????? אני לא מבין את הצעירים היום,זה מה שהם בוחרים ?? חבל !!!!! מצד שני יכול להיות שכל המכוערים השמנים והשמנות פשוט הזדהו איתה ובחרו בה למלכת הוילה..... חחחח זאת דעתי בלבד !!!!!!

Guy Schlesnar

New member
אולי בהתחלה היא הייתה מלאה

עכשיו היא כוסית מטורפת. הלוואי שכל הבנות ילמדו מזה ולא ינסו להגיע למשקל של 40 קילו. ככה,כמו שהיא עכשיו ולא כמו ההתחלה,ככה בחורה צריכה להראות.

cobainos

New member
מה היה כ"כ מגעיל בזה?

הוא רשם שבנות לא צריכות להיות אנורקסיות ו...את היתר לא הבנתי..את בעד דיאטה או לא?

Guy Schlesnar

New member
אויש נו באמת,איזה תינוקת

קודם כל רשמתי את הדיעה שלי. את יודעת מה זה דיעה? וחוץ מזה מה מגעיל בזה? את רוצה שאני אגיד שזה בסדר להיות אנורקסית?

כן אני תינוקת ../images/Emo26.gif../images/Emo95.gif

מה לא ידעת שזה כיף הפרעות אכילה...?? הכי כיף זה אשפוז בכפיה!

cobainos

New member
מעניין לי את הסבתא!

זה מה שאתה רואה כשיש דרבי בחיפה ו"ארץ נהדרת" ?סתם...איש את תכניותיו יראה.

The Flash

New member
שטויות

הילה מדהימה ומוכשרת מאוד אבל הייתי בטוח שאלון יקח כי הוא היה ממש מוכשר ידעתי שאחד מהם יקח והבחירה פה ממש לא הייתה שטחית מיקי היא פשוט הייתי מצחיקה ואהבו אותה בפרוייקט זה ממש טיפשי לחשוב שבגלל שהזדהו איתו בחרו אותה... אבל אני לא מאמין שמישל הגיעה למקום שני! לא מגיע לה

Guy Schlesnar

New member
למישל לא מגיע?

מאיזו בחינה? היא הייתה מעניינת בוילה,ואין שום ספק בכלל שהיא יותר מוכשרת מכולם שם,ואולי המתמודדת הכי מוכשרת מבין כל המשתתפים של שתי העונות.

The Flash

New member
אמממ...

יופי איזה כישרון אחרי שהיא בסיימה בית ספר למשחק כשלמתמודדים לא אמור להיות שום נסיון בתחום המשחק. ועניין לגבי הכי מוכשרת מכולם נתון לוויכוח כי לדעתי אלון היה הכי מוכשר בוילה ואחריו הילה והייתי בטוח ששניהם יגיעו לסוף ביחד ולא היה לי מושג מי יזכה...את זה שמישל תגיע ל2 האחרונות לא ציפיתי

Guy Schlesnar

New member
כשרון לא מלמדים,עם כשרון לומדים

חוץ מזה שגם לאלון יש נסיון קודם,ככה שהטיעון הזה נפסל.

למעלה