עזרה

T z L i L u S h

New member
../images/Emo7.gifעזרה../images/Emo70.gif

רוצה להוריד שירים יפיייייייים
(ומוכרים) עברית אנגלית וואטאבר

../images/Emo103.gifהנה כמה...

delta goodrem-innocent eyes linkin park-nobody's listening michelle branch-are you happy now black eyed peas-where is the love arosmith-don't want to miss a thing dido-white flag beyonce-baby boy evanesence-going under starsplash-free זה מספיק? אם חלק לא מוכרים לך,תורידי בכל זאת,אלה השירים הכי יפים שיש לי.. ד"א-עידכנתי את הבלוג שלי..

y a ® d e n a

New member
הנה כמה-->

1. ערומים- שחר אבן צור 2. all about lovin' you- בון ג'ובי 3. i don't wonna miss a thing- ארוסמית' 4. שירים מכוכב נולד 5. whan i get you along- thick 6. הילדים קופצים רוקדים- שוטי הנבואה! 7. גשם חזק, מכה אפורה, על הרצפה, איש קש, הקיר הזה נשבר- מוניקה סקס 8. את דומה לכלב, ניו-יורק רפיח, ערוץ הילדים, חייל של מאה שערים, פרח נתתי לנורית- שייגעצ 9. שוקי- אינפקציה 10.smells like teen spiret- Nirvana 11. come as you are- Nirvana 12. seniorita, rock your budy- ג'סטין טיימברלייק 13. stole- קלי רולנד ויש עוד מלא... אבל אני לא זוכרת...

../images/Emo13.gif

הכוכבים דולקים על אש קטנה - משינה אהובתי - משינה היא התווכחה איתו שעות - משינה משהו קטן וטוב - משינה בקיצור.. כל שיר של משינה תפוזים - יוני בלוך נעים בחוץ - יוני בלוך סאן חוזה - מוניקה סקס גשם חזק - מוניקה סקס עירומים - שחר אבן צור Goo Goo Dolls - Iris Goo Goo Dolls - Here is Gone Beatles - Obladi Oblada Alanis Morissette - You Oughta Know Suzanne Vega - Marlene On The Wall Suzanne Vega - Luka Hoku - Perfect Day (למצב רוח קיטשי
) Letters to Cleo - I want you to want me (כנ"ל. חובה בכל מחשב) ארמ, יש עוד הרבה, אני לא מוצאת את הרשימה השניה

למעלה