עצובה

Neomi Dyllen

New member
../images/Emo7.gif עצובה

שלום לכם אני חדשה כאן ומחפשת חברים חדשים. אני בת שלושים ונמצאת בקשר של שנה וחצי עם גבר שמבוגר ממני בעשר שנים לאחרונה נודע לי שהוא מנהל רומן עם מישהיא שפגש בארצות הברית, בינתים הרומן מנוהל דרך שיחות טלפון ואי מיילים,אין לי מושג אם זה רציני או שהיא סתם איזו פנטזיה שלו,דבר אחד אני יודעת אני עצובה מאד מאד.

לנעמי דילן ../images/Emo50.gif

ברוכים הבאים לפורום מקווה שנעזור לך אפילו קצת.בקשר לקשייך הרומנטים כדאי שאולי תתפסי את החבר שלך לשיחה רצינית ותבררי אם השמועות אכן נכונות(יותר טוב מאשר לחיות במתח וחוסר ודאות).זה יהיה קשה ואולי אפילו קולני כמו בשיחות כאלה בדכ אבל לפחות תדעי היכן את עומדת שלך חנה גונן

חנה, אני חייבת לשאול אותך משהו

אני קוראת כאן את כל התגובות שלך לאנשים, וזה באמת נפלא שאת משתדלת לעזור ולתמוך. אבל עם כל זה, אני סקרנית לדעת יותר מי את ואיך בעצם הגעת לכאן. האם את מתנדבת "חיצונית" של סהר? או שפשוט לקחת יוזמה אישית ובאופן עצמאי ובלי שום קשר להתנדבות החלטת לתת כאן את התמיכה שלך? סתם, פשוט מעניין אותי לדעת.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לנטע

איני יודעת מי היא חנה, אבל היא אינה קשורה לסהר בשום דרך.

לסהר ../images/Emo52.gif

מקוה שאתם לא כועסים עלי שאם הטעיתי מישהו חס וחלילה אם זה הרושם שנוצר אני מתנצלת מיליוןןןןןןןןןןןןןןןן התמצלויות ומקוה שאתם לא כועסים עלי יותר מדי. שלכם חנה גונן

חנה, בקשר לזה...

אני לא יודעת אם סהר כועסים עלייך או לא, אני רק יכולה לשער שלא, כי לדעתי אין על מה. הגעת לכאן כדי לתמוך ועצם הכוונה זה דבר נפלא.

לנטעלה ../images/Emo20.gif

שאלת שאלה ואני אשתדל לענות כמיטב יכולתי(למרות שתשובות על עצמי הן לא הצד החזק שלי מודה).הגעתי לפורום מסיבות אישיות שגורמות לי להזדהות עם המצוקה של אנשים כאן ומכיון שבשלב זב בחיי אני חשה כבר מעבר להרבה דברים אני שמחה לתמוך ולעודד כי כשלעצמו זה נותן לי הרבה סיפוק.אני חוששת שתצטרכי להסתפק בזה בנתים כי דברנית גדולה אני לא. שלך חנה גונן

ואני אוסיף...שחנלה

היתה איתנו חודשים....בתחילת הקמתו של ארגון סהר-תמיכה בצ"ט....רק הפסקנו מלא מהותיקים להכנס לצ"ט...וחנלה הבינה שהדרך היחידה בשלב זה לתקשר איתנו היא הפורום...אז סוף סוף העיזה ובאה לכתוב בפורום.
ולחנלה אומר..יגיע היום שגם תעיזי לדבר על עצמך, גם כאן בפורום...תרגישי מספיק בטוח. יום נפלא מרחל-נשמה

תודה חנה

גם אני לא דברנית גדולה, אבל כפי שכבר יצא לך לראות, בכל מה שקשור לכתיבה... חבלז
ואת צודקת, לתמוך באחרים זה בעצם גם לעזור לעצמך.ואני יודעת את זה מניסיוני. אבל בכל זאת הייתי שמחה להכיר אותך קצת יותר. יום נפלא לך ולכולם נטע

נעמי ברוך הבא למשפחת סהר ../images/Emo39.gif

פתחת ואמרת "אני מחפשת חברים חדשים", אז אני יכולה לאמר לך שפה יש קבוצת אנשים מקסימים, רגישים, תומכים ומבינים, בסביבות גילאי ה 30 פלוס מינוס...ומאוד ישמחו להיות לך חברים ואת להם. לגבי הקשר עם הגבר המבוגר...אם תוכלי קצת להרחיב על הקשר...האם הוא פנוי האם יש לו ילדים? כמה זמן אתם בקשר? האם אתם חיים יחד? מה לגבי הפתיחות בינכם..האם אתם מדברים בצורה פתוחה....או שאת מרגישה שהוא מסתיר דברים?(מלבד הרומן הזה). אם נוכל לדעת קצת יותר אז אולי נואמר דברים יותר לעניין. שבת קסומה מרחל-נשמה

שלום לך נעמי

טוב, אני עוד ילדה מגודלת בת 26 ואין לי נסיון בקשר זוגי ולכן גם אין מי שיבגוד בי, אבל מה שכן מאוד הזדהיתי עם תחושת הבדידות. אני שמחה שהחלטת להצטרף לפורום הזה. יש כאן אנשים נהדרים ובהחלט תוכלי למצוא כאן חברים חדשים, חברים אמיתיים שיודעים לתמוך ולעודד זה את זה. יום נפלא נטע

morrrr

New member
אןף ../images/Emo14.gif

למה זה קורה לנו כל הזמן? אוף כולנו נשברות בגללם אבל איזה כייף זה לאהוב הכל עובד הכל רץ יבוא גל חדש והכל יהיה בסדר ואפרופו גם אני עצובה אבל קצת יותר טוב לי שיהיה לך יום קסום תחשבי חיובי והכל יהיה בסדר.

משפט שנחקק בזכרוני

מתוך הספר "שאהבה נפשי" של גיל הראבן (מומלץ אגב) "אשה זקוקה לגבר כמו שדג זקוק לאופניים" נכון להיום, המשפט הזה מסביר בערך את דעתי על נישואין.

לנעמי ../images/Emo65.gif |

מעבר לציניות המסויימת של המשפט הנ"ל (מההודעה הקודמת) אני מצטרף למה שאמרו כאן קודמי וקודמותי ומאד מקווה שתדברו על זה ושבסופו של דבר תרגישי טוב, לא רק עם התוצאה, אלא גם עם הדרך שבה טיפלת בעניין. אני מחזיק לך אצבעות
ובטוח שתצליחי, לא רק לבחור את המילים המתאימות, אלא גם את הזמן המתאים וכל שאר המרכיבים שיש במצב כזה. אז בהצלחה|

lance-knight

New member
אפילו אם היא סתם פנטסיה

זהו דבר נבזי- לפנטז על מישהי אחרת כשלידך בחורה מקסימה.

Neomi Dyllen

New member
תודה על המחמאה ../images/Emo39.gif

אני יכולה רק לקוות שהיא בגדר פנטזיה ושלא יתחשק לו לטוס לארה"ב או שהיא תבוא לכאן פתאם. מה שנורא זאת הרגשת הבגידה הזאת שאתה נמצא עם מישהו ופתאם הוא הופך להיות זר,אחד כזה שמשקר וממציא תירוצים,הוא רץ לאחיו כל יום שבת כדי לבדוק אם הגיעו אי מיילים חדשים והוא מנהל כל מיני שיחות...........כבר אין לי כח לכל הצער הזה,אם רק לא הייתי אוהבת אותו הייתי יכולה לעזוב אותו,אבל הכל נראה אחרת אחרי שנה וחצי ביחד.

lance-knight

New member
נעמי, אז אולי

עדיף שתדברי איתו ותבררי את הכל? ואז תפסיקי את תהליך הריסה עצמית, כי את רק סתם הורסת לעצמך את החיים. אם הוא באמת אוהב אותך- הוא יפסיק את הקשר הווירטואלי. (וזה נראה בכלל כמין של התמכרות לאינטרנט). אבל בשביל בן אדם אהוב אפשר לפחות לנסות להגמל מזה. מה את אומרת?

למעלה