צייד מכשפות בשנות ה-2000 לילדים....

../images/Emo7.gifצייד מכשפות בשנות ה-2000 לילדים....

עצוב,עצוב,עצוב!!!! קראתי את זה והתחלחלתי.... מארי סודנד בת העשר משחקת עם אגנס בת 11, שגולגולתה קרחת ומלאה בפצעים. מארי מספרת את סיפורה מהר, ונועצת מבטה בקרקע. "אחי הקטן מת. הכומר אמר לאמא שהוא מת כי אני מכשפה. שלושה אנשים באו לבית שלי. לא הכרתי אותם. אמא עזבה, והשאירה אותי עם שלושת האנשים. הם היכו אותי". היא דוחפת את האגרוף מתחת לסנטרה, כדי להראות כיצד שכב אביה על בטנו וצפה מהצד. אחרי המכות היה מסע לכנסייה ל"שחרור". למחרת היה טיול לשיחים עם אמא. הן קטפו פירות יער רעילים, אמה רקחה מהם שיקוי, ואילצה את בתה לשתות אותו. "אם זה לא יהרוג אותך", הזהירה אותה האם, "הדבר הבא יהיה תלייה". לבסוף השליכה האם מים רותחים וסודה קאוסטית על ראשה ועל גופה, ואביה נטש אותה צורחת בשדה. היא נשארה ליד הבית עוד זמן רב בהכרה מעורפלת, לפני שנכנסה ליער. מארי היתה בת שבע. היא אומרת שהיא עדיין לא מרגישה בטוחה. "אמא לא אוהבת אותי". ואז, סוף סוף, דמעה זולגת לאורך פניה היפות. את ג'רי איתרה אשת הכומר בעת תפילה לילית, ואמרה שהוא מכשף. אמו קיללה אותו, אביו הוציא דלק מהאופנוע שלו ושפך אותו על פניו של בנו בן השמונה. הוא שואל כל מבוגר שהוא רואה אם יוכל לקחת אותו הביתה להוריו. "זה לא הם, זו אשת הכומר, אני מפחד ממנה". נוויקה בת 16 בערך. היא יושבת לבד בבוץ, עיניה מתרוצצות, מגרדת את ידיה הדקיקות. הפצע בראשה, במקום שבו ננעץ מסמר, הולך ומגליד. גם בראשו של אטידו בן התשע נעצו מסמרים, חמישה. קשה להעריך את הנזק. אודו, כיום בן 12, הוכה וננטש על ידי אמו. הוא כמעט איבד את ידו כאשר כפריים שראו אותו מחפש מזון בצדי הדרך, חשבו אותו למכשף ותקפו אותו בחרבות. מגרס בת שבע. אמה חפרה בור ביער וניסתה לקבור אותה חיה. אקמיני אבייה נראית בהלם. לאחר שהוגדרה כמכשפה, אביה וזקנים מהכנסייה קשרו אותה לעץ, כשהחבלים חתכו אותה עד העצם, ועזבו שם את הילדה בת ה-13 במשך יותר משבוע. יש כאן גם קבוצות של אחים ואחיות כמו פרינס בן ארבע וריטה בת תשע. ריטה סיפרה לאמה שהיא חלמה על מסיבה שבה היו הרבה אוכל ושתייה. מכיוון שהאמונה הרווחות היא שהמכשפה עפה בלילה לכנס מכשפות בעת שגופה ישן, היה חלומה המתוק של ריטה הוכחה מספקת: היא מכשפה. וכשהתגלה שהיא חלקה את מזונה עם אחיה ובכך מפיצה את מעשי הכשפים, ננטשו שניהם. מה?למה? האם מותו של ילד בנסיבות כאלה אכזריות ולא אנושיות מנקות את מצפונם של המבוגרים?... http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/674/410.html

../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

אני יושבת פה ופשוט בוכה אני בהלם ואני לא חושבת שאני יצליח לצאת מזה בזמן הקרוב אין לי מה להוסיף

מגי 336

New member
ממש עצוב ומזעזע..

כשקראתי שאלתי את עצמי - איפה המקום הזה? זה לא יכול להיות !!! רק אחר כך נכנסתי לקישור של הכתבה... מי הכניס להם לראש את ענין הכישוף של הילדים? מסיונרים...!

Bastat

New member
ואת יודעת מה הכי עצוב מבחינתי....

לא ממש יכולתי לסיים את המאמר הנוראי הזה.... והכי עצוב מבחינתי זה אך שהאנושות לא משתנה לכל אורך ההיסטוריה - להרוג ולמגר מה שלא מובן וברור שזה בד"כ הדברים המפחידים את האנושות. רק שזה מהמם אותי בכל פעם מחדש....שזה נוגע לילדים תמימים ועוד בעזרת הוריהם... נורא פשוט נורא
מעניין עד לאן נמתח את החוט הדק הזה...הרי בסופו של דבר זה יתפוצץ לנו בפרצוף ואני כותבת לנו כי לצערי אני חלק מהאנושות הקיימת

למעלה