קשה לי. לא מסוגלת להתמודד יותר.

OgaliO

New member
../images/Emo7.gifקשה לי. לא מסוגלת להתמודד יותר.

אני חוזרת אליכם, כי רע לי. אני קוראת כאן המון, אבל לא רוצה להגיב. כי קשה לי ורע לי עם כל סיפור שנכתב פה =\ אבל אני לא יכולה יותר. לא יכולה. למה אני צריכה להיות עדה לריבים שלהם ולוויכוחים שלהם
למה כל דבר שאני רוצה, התשובה צריכה להיות "לכי תגידי לאבא שייתן לי כסף אז אני אוכל לתת לך. כי לי אין". למה אני צריכה לשמוע את השיחות שלהם והצעקות שלהם, על זה שאבא לא מוסר פרטים על המשכורת שלו לשופטת, ועל זה שאמא כבר מתמוטטת כלכלית, על זה שאין לה כסף ושהוא לא משלם לה ואין לה ממה לתת לנו.. למה אני צריכה לשמוע את הוויכוחים האלה
למה אני לא יכולה כמו כל ילד נורמלי ללכת לקנות דברים לבצפר, להרשם לבצפר ולקחת ספרים
למה במקום לעשות את זה כמו שצריך הם מתחילים להתווכח מי ישלם, ולא מבינים שאני בסוף זו שאשב בבית בתחילת השנה במקום ללכת ללמוד. כי במקום לרשום אותי הם היו עסוקים בלריב.. למה אני צריכה להתחנן לאמא במשך חודש שלם שאני לא מרגישה טוב, שאני רוצה פסיכולוג, שרע לי, ולראות שכל אחד מהם ממציא תירוצים למה הוא לא אמור לשלם לי על זה
אני לא אוהבת לקחת מהם כסף. לא אוהבת שהם ממנים לי דברים. אבל לצערי לא יכולה למצוא פה עבודה. גרה רחוק מהעיר, ואין פה הרבה אפשרויות.. ומה שיש - כבר נתפס. אני לא מבקשת הרבה, לא לוקחת מהם הרבה כסף, עושה כל מה שהם מבקשים ממני, אם זה לנקות ולעזור בבית של אמא ולבשל ולסדר ולדאוג לאחי הקטן ולעזור לאמא.. ואם זה לבוא לאבא, לפעמים, גם אם אני לא בדיוק אוהבת את זה, אבל שיהיה לו קצת טוב על הלב.. ומה שאני מבקשת, שבבית אחר כבר מזמן היה נעשה מבלי לחפש תירוצים, אצלנו זה מודחק לצד, ומתחלף בריב וויכוח על הכסף. למה
אני יודעת שהמצב לא משו, ואני מתחשבת, באמת. אם פעם כל שבוע הייתי יוצאת למסיבה, היום, לא הייתי במסיבה כבר מאז שהם התגרשו. אם תכננתי לרדת לאילת עם כל החברות הקיץ, אז לא עשיתי את זה, ונשארתי פה כי ראיתי שלאמא אין כסף לתת לי. אם פעם הייתי מבקשת הרבה קניות ובגדים ונעליים, אז היום לא. כי אני יודעת שאין. אבל מה שקשור בלימודים שלי, בזה שרע לי ואני מבקשת לדבר - זה לא
למה
למה אני צריכה להפגע מכל זה
למה

moonie1

New member
את כל כך צודקת

ואני מבינה ומזדהה.. ראשית כל, קבלי
חזק ומבין, את לא לבד... מדהים מצידך שאת רואה את הקרושי ומנסה להתחשב כל כך ומקריבה מעצמך, אפילו יותר מדי. וכן, זה מעצבן ומתסכל שכשאת מבקשת דברים פשוטים כמו ציוד לבית הספר אמא מתלוננת על כך, הרי מה את אמורה לעשות? המצב כל כך קשה עכשיו...אולי תראי לאמא כמה את משתדלת? אולי בתוך כל הכאוס שהיא נמצאת בו היא לא כל כך שמה לב, וכשאת באה אליה עם הבקשות (הלגיטמיות מכל בחינה שהיא!), היא רואה את זה בתור עוד הוצאה ועוד כאב ראש. תסבירי לה שגם לך קשה עם המצב, ושאת מנסה להיות שם בשבילה, וכן ךמרות כל מה שהיא עוברת- תשמחי להערכה מצידה. פיתרון אמיתי למצב, אין.. נסי למצוא בילויים שלא כרוכים בכסף, או לחלופין (למרות שזה לא הפיתרון הכי טוב) נסי למצוא חברה שאת סומכת עליה במליון אחוז, שתוכל לשלם עלייך בינתיים ותחזירי לה ברגע שתוכלי.. את תמיד יכולה לפנות אלי במסרים כשקשה לך, כי אני הייתי ועדיין שרויה בסיטואציה דומה לשלך ומבינה ומוכנה לתמוך ולעזור ככל הניתן- וגם אם לא, פשוט קבלי חיבוק עצום! שבוע טוב וקל שיהיה לך, כולי תקווה

OgaliO

New member
היי,

אני מנסה כמה שיותר לעזור לה ולהראות לה כמה אני משתדלת, והיא עצמה אומרת לי בזמן האחרון "איזה ילדה טובה יש לי. את באמת ילדה טובה. את מותק את." אני לא אוהבת שאנשים משלמים עליי בבילויים, בגלל זה מצאתי ביוליים ללא כסף. מה גם שבזמן האחרון אני מעבירה הרבה ימים ולילות בבית של החבר שלי. לא יודעת, איכשהו מרגישה שם יותר טוב. גם כשהוא לא שם ואני לבד עם המשפחה שלו. ותודה לך על כל התמיכה וההבנה.

הדסו^ש

New member
ועוד משהו שאת צריכה לומר לאמא שלך -

אני חושבת שאת צריכה לומר לה שעושה לך רע להיות מעורבת בויכוחים ביניהם, ושאת מבקשת שעד כמה שאפשר היא תשאיר אותך מחוץ לזה. תאמרי לה שאת מאוד משתדלת להיות ילדה טובה, ושכמו שאת עושה בשבילה - כך גם היא צריכה להתאמץ ולגרום לך להרגיש טוב, גם אם זה אומר להפסיק לומר דברים רעים על אביך בנוכחותך.

הדסו^ש

New member
שיהיה בהצלחה,

ואני אשמח אם אחרי שתדברי איתה על כך תעדכני ותספרי איך הלך.

למעלה