קשרי משפחה נגרמת

../images/Emo7.gifקשרי משפחה נגרמת

ממש עוד שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתתתתתתתתתתתתתתתת...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( מה אתם אומרים???????????????????????????????????????????????

אור G

New member
מממ לא כל כך נכון

אפשר לגרום לכך שהפורום לא ימות!! כי בכל זאת קשרי משפחה עדיין תישאר אצלנו בלב :) יש לי הצעה מגניבה.. אפשר לשחק מן משחק כזה..! שקשור לסדרה.. וככה הפורום לא ימות.. אפשר להמשיך להתעדכן בקשר לשחקנים ובסדרות חדשות!! מצפה לתגובות מכם אנשים..

princesa2

New member
הנה יש לי כבר חדשות לגבי אדו

לשחקן שמגלם את אדו קוראים Reynaldo Gianecchini ובעברית ריינלדו. החל מאוקטובר 2003 כאשר השידור התחיל בינואר 2004 בשעה 19:00 בברזיל הוא משתתף בטלנובלה חדשה שקוראים לה "Da Cor do Pecado" ובאנגלית ("The Color of Sin") שם הוא מגלם 2 דמויות גם את פבלו וגם את אפולו שני תאומים לצידו משחקת השחקנית Taםs Araתjo שמגלמת את פרטה (Preta). הנה מספר תמונות שלו מהטלנובלה החדשה.

princesa2

New member
אה שכחתי להגיד שגם קפיטו משחקת שם

קפיטו הלא היא ג'יובנה אנטונלי שנשואה למורילו בניסיו שחקן מהטלנובלה האחד שגם היא טלנובלה ברזילאית טובה מאוד.

אהההה....עכשיו גם היא עשתה הגדלת

חזה?! טוף..בכל אופן היא יפה ככה..(עם השער..)

אור G

New member
כן!

וואי איך רואים שהיא עשתה! כי בקשרי משפחה היא הולכת בלי חזייה והיא כזאת שטוחה!! ובסדרה " האחד " היא הולכת עם דברים חשופים והכל נשפך החוצה.. אם אני לא טועה " האחד " זו סדרה יותר חדשה?

פריססה2-כל הכבוד על העדכונים!!!!!!!

התמונות מקסימות - רינלדו נראה קמצ יותר מלא בפנים אבל מתאים לו קצת "פראות" בשיער. ג'יובנה - מקסימה ובהחלט היה מקום להגדלת חזה........

קפיטו

New member
איזה מושלמים

ריינאלדו וג'יו ממש מתאימים... אבל האמת? אין עליה ועל מורילו! והיא מושלמת עם שיער בלי שיער עם הגדלת חזה ובלי. מושלמת. וכן, האחד יותר חדש מקשרי משפחה.

ElinorL

New member
ניראה לי שהיא פשוט שמה pushup

או חזיה מרופדת לא חייב להיות הגדלה... יש כל מיני אפקטים ועד שמישהו לא יודע זה סתם השערה... בכל אופן אדו הרבה יותר חתיך ככה! יאמייייייייי :)

או שהיא ריפדה את החזיה..

או שזה סיליקון..אני בטוחה שהיא יכולה להרשות לעצמה סיליקון אחרי הכל..אלנה,איריס וסימוני הרשו לעצמן. איזה מנותחות כולן בסדרה הא..?

למעלה