רוצה לשתף.

../images/Emo7.gifרוצה לשתף.../images/Emo7.gif

לא יודעת אם זה המקום הנכון, אבל בכל זאת אשתף אתכם במשהו שכתבתי היום לחברים שלי בבית, לאחר שחזרתי הביתה מחופשה כפויה בשל נסיבות רפואיות, והנה הקטע במלואו: חברים יקרים שלי! אמנם הסיפור שאני הולכת לספר הוא לא פשוט, אבל אני מרגישה שאני חייבת לפרוק מהלב, אז ככה:כידוע לכם, ביום שישי, ה-5/12/03 חטפתי התקף פירכוסים, (מרוב התקפים כבר קשה לי לספור אותם). אני הולכת לספר לכם את סיפור המעשה כפי שאני זוכרת אותו, ולצערי אני זוכרת הכל, אז ככה:ביום שישי בערב בשעה 22:20 באתי לשים את הדיסק "ירח" של שלמה ארצי במערכת ופתאום הרגשתי את הרעידות השיגרתיות ביד וברגל ימין, וידעתי שזה התקף, (אני מנוסה לצערי). לאחר ההתקף יש את השלב של ההלם והבכי שהוא שלב שנמשך יותר זמן מההתקף עצמו. אחותי מיכל הוציאה לכם הודעה על ההתקף, ואני מקווה שלא הדאיגה אתכם יותר מדיי. כידוע לכם חברים נאלצתי לקחת חופשה ארוכה מניהול הבית, ולא הייתי איתכם שבוע, (זו חופשה שמטרתה המרכזית היא התאוששות פיזית ונפשית גם יחד), אני חייבת לציין שההתאוששות הפיזית הסתיימה, ועכשיו מתחיל תהליך ההתאוששות הנפשית שהוא חשוב לא פחות, כי כל התקף שכזה הוא זעזוע פיזי ונפשי גם יחד. למרות כל זה חברים יקרים, אני מבטיחה לכם שאהיה כאן איתכם, ואמשיך לנהל את הבית הזה ביחד עם ענבל וערן, (אם כי ערן בניהול זמני). לאחר ההתקף בכיתי הרבה, כי דאגתי לעצמי ופחדתי ממה שיקרה לי בעתיד. אני מאוד מבולבלת עכשיו, והדברים הנכתבים אליכם נכתבים מתוך מצוקה אמיתית ומתוך לב כואב ושבור. במהלך השבוע הקשה הזה, הצצתי למה שקורה בבית, (אם כי לא כתבתי, וזה מתוך הגעגועים הרבים אליכם). ייקח לי עוד זמן עד שאתאושש נפשית לגמרי, ואני מבקשת מכם הרבה הרבה סבלנות, כי זה מה שאני צריכה בתקופה הקרובה, אוהבת, ליאת". עד כאן דבריי במלואם, ומכאן למילים אישיות:תודה לענבל השותפה המקסימה שלי שליוותה ומלווה אותי בימים הקשים, תודה לערן (פלאפון ירוק 2) שמונה בצעד חירום למנהל זמני של הבית, תודה לנשמה הפצועה, (חברת הבית) שמלווה אותי בימים אלה גם מחוץ לבית כמו ענבל, תודה לחברים המקסימים על גילויי החום והאהבה הרבים שקיבלתי במהלך השבוע האחרון בבית ומחוצה לו. תודה לאפרת על ההקשבה והדאגה, ובכלל, תודה לכולם על הכל, ועל הזכות להיות שייכת לחממה התפוזית שמעניקה כ"כ הרבה חום ואהבה, מתרגשת עד כדי דמעות, ליאת.

sh53

New member
נותנת לך ../images/Emo24.gif כדי שיחזק אותך

בתקופה זו של חייך. נראה לי שאת זקוקה להמון
ים ותמיכה, ובאמת שמגיע לך. מאחלת לך שאת תהליך ההתאוששות הנפשית תעברי כמה שיותר מהר, שמחה שיש לך המון חברים שתומכים בך, חברים שתמיד שם בשבילך כדי להקשיב, לחבק, לשלוח לך איחולי החלמה מכל הלב ולגלות איכפתיות כלפייך
עוד לא קראתי את הקישור שהבאת לכאן על הפירכוסים, כי רציתי קודם להגיב לך (אפילו שלא קראתי אותו עדיין) ולחזק את ידייך ולתת לך
וגם
כדי שתראי שלאנשים מאוד איכפת ממה שאנשים עוברים כאן - ואת ביניהם
. שמת פה לא ממזמן קישור, לא אגלה לך על איזה קישור אני מדברת, כשתפתחי אותו אני בטוחה שהוא יתן לך כוחות נוספים ויעלה המון חיוך על פנייך.

sh53

New member
קראתי עכשיו את הקישור שהבאת

וזה
מבטא בדיוק את ההרגשה שקיבלתי לאחר שקראתי את הקישור שהבאת. איזה פורום חם, תומך ואוהב יש לך, איך "חולים" ו"מטורפים" עלייך שם, כל כך היה כיף לקרוא את זה. כל הודעה נוספת שקראתי, נהניתי יותר
זה רק מראה דבר אחד - שאת משהו משהו ובחורה ממש שמשקיעה את הלב והנשמה בפורום, כי אם לא היית משקיעה את כל כולך שם, לא היו אוהבים אותך ו"חולים" עלייך שם ורואים את זה בפירוש בהודעות התמיכה שלהם בך. אשלח לך עוד
כדי לתמוך בך ושתרגישי טוב. מאחלת לך איחולי החלמה ושתרגישי טוב כמה שיותר מהר

../images/Emo24.gifתודה ריגשת אותי ואת ליאתי

ב"ה אני כשותפתה לניהול הבית הזה , ומכירה אותה גם בחיים כחברה מדהימה, שהיא באמת "מישהי שכפת לה" למרות הכל תודהה ואת מוזמנת לבקר אצלנו ענבל

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif SH53 יקרה

ב"ה בשמי ובשם ליאתי על המיכה המדהימה והחשובה הזו , במיוחד הקישור עבד נפלא :) ענבל

ליאתי יקרה שלי

ב"ה כל הכבוד על השיתוף הפרטני בסיפור הכואב שלך , מההכרות אישית עמוקה שלי איתך אני יכולה וגאה להעיד עלייך שאת בחורה משקיענית מאוד , מדהימה ואכפתניקית ככנוייך כן את !!! ואני גאה ומודה לקב"ה שהכרנו ואני זוכה בזכותך למצוות עזרה לזולת , ומתפללת בכנות לה' שישלח לך ולכולנו רפואה שלמה ומהירה - אמן!!!! אוהבת ענבל

Pure SilenCe

New member
../images/Emo24.gif

הלוואי ויכולתי לתת לך אחד ממשי בינתיים האייקון העליז הזה מסמן את כל הרגשתי. רק רצון לעטוף אותך. לא יודעת למה.. פתאום שטופת דמעות. נגעת בלבי כל כך..

../images/Emo24.gifPure SilenCe יקרה../images/Emo20.gif

תודה על החיבוק החם והעוטף שמבחינתי הוא לא וירטואלי בכלל, אלא ממשי כאילו נתת לי אותו במציאות. שמחה לדעת שהתרגשת, שסיפורי נגע לליבך, ליאת.

faith2

New member
ליאת../images/Emo24.gif

תרגישי טוב יקירה
קחי לך את כל תקופת ההחלמה הנפשית שלה את זקוקה, ואני מתפללת שתחזרי אלינו חדשה וזוהרת כמו תמיד

למעלה