רפול נהרג בנמל אשדוד
W wan New member 23/11/04 #2 ממש בהלם ../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif ככה נפל לוחם...ששום שדה קרב לא יכול לו...והים ...בוגדני מתמיד.... יהי זכרו ברוך
ממש בהלם ../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif ככה נפל לוחם...ששום שדה קרב לא יכול לו...והים ...בוגדני מתמיד.... יהי זכרו ברוך
C clcl New member 23/11/04 #3 רפול העניק לי דרגה מיוחדת לכבוד יום העצמאות בקיצור פז"מ חריג בגין חוו"ד מצטיינות.
נ נירהמ1 New member 23/11/04 #4 הוא חטף כדור בראש בקרב על ../images/Emo16.gif מנזר סאן מרטין בירושלים ונשאר בחיים, כשאף אחד לא האמין שיחיה. הרבה פעמים הצליח להתחק מהמוות. לוחם אמיץ שהיה מקריב את חייו בלי להניד עפעף.
הוא חטף כדור בראש בקרב על ../images/Emo16.gif מנזר סאן מרטין בירושלים ונשאר בחיים, כשאף אחד לא האמין שיחיה. הרבה פעמים הצליח להתחק מהמוות. לוחם אמיץ שהיה מקריב את חייו בלי להניד עפעף.
E effyba New member 23/11/04 #5 ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifאיזה מוות נורא לאדם שכמותו יהי זכרו ברוך. הוא היה מלח הארץ הזו.
ג גבי קלנר 1 המקורית New member 23/11/04 #6 רפול, שכן יקר, איש נעים, אדיב, שקט. חבל שכך סיים חייו. מצטערת.
ע עדנה מ New member 23/11/04 #8 |ואני חושבת שהוא היה מרוצה לוּ ידע שכך יסיים את חייו - עדיף בהרבה מאשר באישה מוסד סיעודי במצד אלצהיימר מתקדם... מת על משמרתו, באמצע מילוי המשימה האחרונה... נאבק בקרב עם הגלים - והפסיד, אמנם - אבל כולם- אלה שהכירו אותו ואלה שלא - נזכור אותו על משמרתו, במלוא חושיו ובמלוא אונו.
|ואני חושבת שהוא היה מרוצה לוּ ידע שכך יסיים את חייו - עדיף בהרבה מאשר באישה מוסד סיעודי במצד אלצהיימר מתקדם... מת על משמרתו, באמצע מילוי המשימה האחרונה... נאבק בקרב עם הגלים - והפסיד, אמנם - אבל כולם- אלה שהכירו אותו ואלה שלא - נזכור אותו על משמרתו, במלוא חושיו ובמלוא אונו.