רק בורג קטן במערכת

get well

New member
../images/Emo7.gifרק בורג קטן במערכת../images/Emo7.gif

החלטתי לכתוב כאן בפורום מכיוון שייאשתי כבר.. למי מכם שלא מכיר אותי אני מנהלת פורום YTV המפוצץ והמדובר.. ואני כותבת פה לא בגלל הגולשים אלה דווקא מכיוון אחר לגמרי.. מאז הפרויקט הפורום שלי הפך לפורום ניסויים לכל דבר... כל דבר שאתם רק לא רוצים נוסה קודם כל בפורום שלי... אבל עם זה השלמתי.. השלמתי עם זה שמנכ"ל תפוז בכבודו ובעצמו נכנס לפורום שלי ומשגיח עליו (ועליי??) בשבע עיניים.. השלמתי עם זה שהוא האדים את עצמו בניק מסוים כדי להגיב לגולשים בלי כמובן להודיע לי.. השלמתי עם זה שהוא מחליט איזה הודעות לנעוץ מתי ולמה... וגם עם זה שההודעות מתקפלות אחרי 35!!! תגובות בלבד.. אבל עכשיו נגמר הפרויקט והובטח לי שהפורום שלי יוחזר לניהולי ולמרות כל המיילים וכל הבקשות עדיין מתעלמים ממני ועושים בפורום מה שנוח להם.. למה צריך אותי בכלל?? בשביל למחוק הודעות??? אני לא יכולה להחליט שום החלטה ניהולית בפורום שלי כי הכל גיא קובע ומחליט... אז למה אני פה?? השקעתי בפורום הזה המון והוא יקר לליבי אבל אני מרגישה שהכל עושים לי דווקא ולמרות שזה לא אמור להזיז לי זה כן מזיז ואני לוקחת את כל הנושא מאוד קשה... אני במועקה רצינית מכיוון שאני מרגישה שאני לא יכולה להתחרות עם מנכ"ל תפוז ואף אחד מהנהלת הפורומים לא יעמוד לצידי כאן... כל הפורום שלי נראה מקופל וזוועתי... הודעות ננעצות לא לפי החלטותי ובכלל לא מודיעים לי כלום בנושא... נגמר הפרויקט ובכל זאת אני לא מקבלת את הפורום בחזרה! אני רק מקווה אתם מנהלים כמוני יוכלו להבין אותי.. כי משום מה אף אחד אחר לא מבין ובמיוחד ההנהלה...
שלכם גטי

דן צ

New member
גטי, אני מבין אותך אבל.......

הפורום שלך בזמן הפרוייקט נחשף לגולשים ולצופים רבים, כבר לא היה מדובר בפורום "אינטימי" שלך ורק שלך, יש לפורום ולתפוז כנראה ספונסרים מ YTV וכך הוא היה צריך גם את התערבותו של גיא ולו רק בגלל החשיפה הגדולה, בכל מהלך הפרוייקט היו כתוביות של של תפוז שהיו מעורבים בכל הפרוייקט ולכן אני לא חושב שאת לבדך יכולת לנהל את הפורום. אני מציע לך לא להתלהם או להפגע, אני חושב כי תוך כמה ימים כל עיניין הפרוייקט ירגע והפורום שלך יחזור להיות שלך כמו שאהבת וכמו שרצית. בזמנו נהלתי את פורום "מונדיאל 2002" , פורום שאני חושב שהיה מתוקשר גם ללא ידיעתם של הנהלתה , ראיינו אותי אפילו לרדיו והפורום זרם , להגיד לך שהנהלתה או גיא התערבו? לא אבל גיא שהה במהלך כל המשחקים במונדיאל ואפילו שלח לי למייל תמונות מהמשחקים בלייב , הדבר הזה רק חיזק את הפורום לעומת כל המלעיזים ותרם רבות (וכן! קינאתי בגיא והוא יודע כמה שקינאתי בו!!!).

sh53

New member
את לא בורג קטן-את מנהלת משקיעני../images/Emo140.gif

משקיענית, ואני בטוחה שתרמת המון לפורום וכולם ראו את זה. אני בטוחה ששמו לב לנוכחותך בפורום ותרמת לו המון, אז אל תגידי שאת בורג קטן במערכת

get well

New member
אבל כבר נגמר הפרויקט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה לעזאזל כל הפורום צריך להיות מקופל.. למה בכלל יש את הסתרת התגובות אם מראש אתם כו]ים על אנשים לראות את הפורום מוסתר... גיא פשוט לא יכול להתנתק מהפורום שלי ולא נותן לי להחליט שום החלטה ניהולית.. אני רוצה לראות מנהל אחד שיגיד שהוא היה רוצה שהתגובות אצלו יתקפלו במעל 35 הודעות!!! כשכולם התלוננו ש50 זה מעט מידי!!! לי בעצמי לא כיף לראות את הפורום ככה.. אוףףףףףףףףףףףףףף אני כבר עובדת עצות ומרגישה שאין לי עם מי לדבר ושאף אחד לא יקשיב לי בכל מקרה...

בטח יקחו כמה ימים עד שהכל יחזור

לעצמו. לא פשוט להם כנראה להתנתק מהכיף שהפורום שלך גרם להם. ההתרגשות...הפירסום... אל תתקפלי כל כך מהר

get well

New member
באמת זה נראה כאילו הם לא יכולים

לעזוב את הפורום שלי בשקט... אבל בכל זאת אני המנהלת ואין לי שום החלטה ניהולית בפורום.. הכל גיא מחליט וקובע.. הוא אפילו היה אומר לנו איזה הודעות מנהלתיות לכתוב את מבינה??????? הפורום שלי כבר קיים שנה...שנה שאני ושירלי ניהלנו אותו לבד... והם כנראה מתעלמים מזה לגמרי....
...ממש בא לי לבכות כבר.. אני מרגישה כ"כ מיותרת...

ה מוזה

New member
אני יכולה להבין ..

חושבת שלכל אחד מאיתנו ..הפורום הוא "בייבי" שלו יודעת שלי ככה מרגיש שהפורום הוא בייבי ,משהו שיצרתי מתארת לעצמי שלא קל שהבייבי פתאום הופך למפלצת הודעות מקופלות , שבעצם ..הוא כבר לא הבייבי שלך ..אלא כלי בידיים אחרות אפשר בהחלט להבין את התסכול .. מקווה שגיא יקרא כאן ..ויבין שמנהל זה כמו "הורה " לילד .. משהו שהוא מהלב ..ואולי הוא יוכל להבין את הרצון שלך לקבל את בייבי פורום בחזרה .. מקווה שזה יקרה בקרוב ותכתבי לנו כאן בחיוך ענק שיש לך את הבייבי בחזרה

get well

New member
את לא יודעת כמה קלעת בול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואמרתי לגיא בידיוק את המשםט הזה שהפורום הוא כמו ה"בייבי" שלי... ואת חושבת שזה עזר? לא! לא נראה לי שהוא ילך לקראתי... ולא נראה לי שיעזוב את הפורום שלי במנוחה...
..

יוֹאב

New member
../images/Emo24.gif

בתכלס, אני אישית בטח הייתי מתקשה מאוד לשבת בשקט במקרה שכזה. מצד שני, בגלל התהילה, ובגלל החסות של YTV על הפורום שלך הייתה לגיא אליאב מחוייבות קודמת כלפי המפרסם. אחרי הכל - תפוז אנשים, תפוז אנשים אבל זו עדיין חברה מסחרית. אני לא יכול לייעץ לך מה לעשות, במיוחד כאשר אין לי מושג מה הייתי עושה, אבל אני מזדהה איתך (למרות שאני לא הצלחתי להגיע לחשיפה שכזאת - על אף שניסיתי באחד מהפורומים שלי) ומבין אותך.

yellow cheese

New member
גטי..

את לא בורג קטן במערכת. את מנהלת את הפורום הזה. אז נכון, הפורום נלקח מאיתנו לתקופה מסויימת, ההחלטות היו רוב הזמן בידיי גיא והאחים של יוסף- אבל עכשיו, בעוד מספר ימים, הפורום יחזור להיות החממה שלנו. כבר עכשיו, הפורום נרגע מבחינת מליון הודעות ביממה, כבר עכשיו, גיא בקושי נמצא בפורום. את צריכה להבין שאנחנו מנהלות את הפורום רשמי של הערוץ. הפורום קיבל חשיפה אדירה מאז תחילתו של הפרוייקט, את לא באמת ציפית שהכל ישאר בידינו, נכון? חכי, לאט לאט, אל יאוש. הכל יחזור לקדמותו. יהיה טוב. אל תרימי ידיים ואל תפחיתי מערכך. את הרבה יותר ממה שאת עושה מעצמך. אוהבת אותך, שותפתך לניהול הפורום המדובר

Drorrrrrr

New member
אני חושב שכל אחד ואחד מן המנהלים

מבין אותך, כי אני בטוח שהנהלתה מחקה או שרשרה משהו בפורום של כל אחד מאיתנו בלי ידיעתנו וכנגד רצונינו. לא מזמן, ביום העצמאות האחרון היה שרשור ענק בפורום שלי בעקבות הודעה נגד חללי צה"ל [ההודעה כמובן נמחקה, אך נותר אחריה שרשור גדול בנושא], והנהלתה החליטה למחוק אותו למרות שאני השארתי אותו בכוונה תחילה. אני יודע עד כמה זה עצבן אותי, ולכן אני יודע עד כמה את כואבת עכשיו על כך שהבייבי שלך נלקח מידייך. אני רק יכול להראות הזדהות ולקוות שהבייבי שלך יחזור לידייך.

ganooov

New member
אישית, מעולם לא קרה לי ../images/Emo13.gif

שהנהלתה התערבה בפורומים שלי, אפילו לא בפורום תמיכה בתפוז (היה מקרה אחד של סירוב להאדים, אבל זה לגיטימי לחלוטין). אני לא יודע עד כמה מה שכתוב כאן נכון, מכיוון שאני לא גולש שם ואני לא קראתי כאן תגובה של גורם רשמי. מה שאני כן יודע, זה שאם דבר דומה יקרה אצלי בפורום אני אפרוש במידה וטובת הגולשים שלי תפגע. הפורום לא שלי, אבל יש לי את כל הקרדיט על הקהילה עצמה, ואני גם יודע שהגרעין הקשה - 15 הכותבים הקבועים, יפרוש אם אני אפרוש, או אם הוא יראה שלא אני "שולט" במה שקורה בפורום.

get well

New member
מה אתה חושדב שאני ממציאה את זה?

כל מה שרשמתי הוא עובדתי ואתה יכול לבדוק את זה בעצמך אם בא לך.. למה לי להמציא את זה.. הלוואי וזה לא היה נכון..

sh53

New member
מתוקה אני לא חושבת שהמצאת את זה

ואני מאמינה לך בלב שלם. מבינה למה את נפגעת ומבינה כל כך שאת רוצה שהפורום יהיה שלך ורק שלך, אבל מצד שני תפוז הוא אתר מסחרי שבנוי על פרסומות. לא יודעת את הפרטים, אבל מניחה שיש מפרסמים שנותנים כסף עבור פרסום, נכנסים לאתר לראות שיש פרסום, רואים שיש יותר קליינטים ומבסוטים ובזה נגמר הענין, ואולי יש מפרסמים שמשלמים יותר כסף עבור יותר שירות ואולי גם יותר נודניקים. אל תקחי את זה כל כך קשה מתוקה, בשורה התחתונה תפוז הוא אתר מסחרי הבנוי על פרסומות ואני בטוחה שהמון דברים נקבעים ע"י המפרסם ואת מנהלת פורום שקשור לסדרה מסויימת ואולי שם המפרסם נתן את הטון יותר מאשר מפרסמים אחרים. אני בטוחה שגיא אליאב לא היה מנהל את כל הפורומים בתפוז בשביל כל מפרסם, ואם הוא נכנס לניהול שם, אז כנראה יש לזה סיבה.

ganooov

New member
אני פשוט זהיר ../images/Emo140.gif. ../images/Emo13.gif

לא שאני אומר שאת משקרת, פשוט לא ראיתי שום תגובה רשמית בפורום הנוכחי מאז שפורסמה ההודעה שלך, ואני לא יכול לאמת דבר כמו התלעמות. בכל מקרה - הגולשים שלך נפגעו מזה? אם כן, תפרשי מניהול הפורום. או לפחות זה מה שאני הייתי עושה
.

neta s

New member
get well

את נשמעת מאוד מתוסכלת, אולי ממורמרת. בכל זאת, אחרי כל כך הרבה זמן של ניהול הפורום וההשקעה, דווקא ברגעי השיא שלו, לוקחים את הניהול ממך בצורה שהיא יכולה להתפרש כלא נעימה ואולי אפילו אלימה. את מרגישה שמתעלמים מהנוכחות שלך, ושלמעשה התפקיד שלך מתמצה בלהיות "מנהלת" כשהתפקיד עצמו מאבד את המשמעות שלו. אני יכולה להבטיח לך שההרגשה מאוד מאוד מובנת. זה מצב מעצבן מאוד, וגם במידה רבה מאוד לא הוגן. הפורום שלך, למה לא נותנים לך לנהל אותו? בתכלס - אמרו כאן הכל פחות או יותר. גיא הוא מנהל החברה, לעיתים קרובות מתנהלים איתו ויכוחים על כל מיני דברים, לפעמים הוא צודק, לפעמים הוא טועה, אבל הוא תמיד המנכ"ל, ותמיד ההחלטה הסופית והאחרונה היא שלו. הפורום קיבל חשיפה מטורפת בימי הפרוייקט. יותר משני אנשים עבדו על הפרוייקט כל הזמן כמעט במשרה מלאה (זה המון! תחשבי שבכל זמן נתון עובד בערך מתכנת וחצי על כל הפורומים, ותביני כמה שני אנשים על הפרוייקט זה הרבה). החשיפה בטלוויזיה הביאה אלפי גולשים לפורום, והיה בלתי אפשרי להתייחס אליו כאל "פורום רגיל שיש בו הרבה אנשים". אני משערת שבהדרגה הרוחות ירגעו, השידורים החוזרים כבר לא יהיו כל כך מעניינים, ובעיקר יעלה הפרוייקט הבא, שימשוך את עיקר תשומת הלב. אני יודעת שזה לא משנה בכלום את ההרגשה הלא נעימה שאת מתארת. את מוזמנת מאוד לספר קצת יותר, גם אם לא תמיד נוכל ממש להציע פתרונות ולעזור.

get well

New member
אני מבינה את כל זה..

אבל עכשיו שנרגעו הרוחות למה אי אפשר לקבל בקשה פשוטה כמו זאת שלא יתקפלו לי שירשורים אחרי 35 תגובות בלבד.. גיא טען שהגולשים התרגלו לזה.. שלדעתי זה שטויות ואפילו לפי הסקר הנוכחי בפורום שלי רוב האנשים לא מרוצים מהקיפול ב35 הודעות...זה כמעט כמו האפשרות של הסתרת תגובות.. למה אי אפשר לפחות מינימום של התחשבות לסמוך עליי בדבר כזה שולי שאני יודעת שהוא לטובת הפורום.

למעלה