רק עכשיו קלטתי

../images/Emo7.gif רק עכשיו קלטתי ../images/Emo122.gif

תקראו לי טיפשה, תקראו לי נאיבית, תקראו לי כשלמון מכין גלידת מרשמלו ואני אבוא להתחנף... אבל אחרי יום של לחפש את 7X13 עליתי על הקטע של לבדוק את לוח השידורים ב-NBC, וקלטתי שהפרק ישודר רק בראשית מרץ. מה אני אעשה חודש ????

o n o f f

New member
טוב נו....../images/Emo201.gif

לפחות פברואר הוא החודש הכי קצר, אז לפחות אם כבר אז עדיף שיהיה פברואר. ולצערי כל סידה עוברת את הפגרות האלו מתישהו. (זאת הסיבה כביוכול שבארץ לא משדרים קרוב לפרקים של ארה"ב, כדי שבארץ לא יצטרכו לתץת לזה תירוצים....
וסתם רציתי לשתף: אתמול בערוץ 22 היה סרט (רכבת המשהו...) עם רוב לאו, (לדעתי זה הסרט שפרסם אותו. בקצור מה שהיה מגניב זה שהיה שם קובץ משלושת הסדרות האהובות עליי: רוב לאו מהביץ, השחקן שמגלם את ריצ'רד מבנות גילמור, והשחקנית שמגלמת את אמא של מולדר מתיקים...הצחיק אותי...חוץ מזה.....הסרט ממש לא מומלץ.

dweck2k

New member
כנ"ל...

היה לי יום נורא מעייף וכבר בניתי על המיץ תפוחים/חומוס/נקניק מול עוד פרק מענג. אבל כמו דביל לא שמתי לב שהורדתי כל הלילה את פרק 12 ולא את 13 #@%#%@#$!!!!! דוויק

אז מה תעשי?

א. בינתיים תפנקי את עצמך בדברים אחרים. אני מציע את העשב של השכן, פמליה ואיש משפחה (אלו סדרות, כן?). ב. הגיע הזמן שתלמדי דחיית סיפוקים.

העשב של השכן לא סיימה עונה ?

ואני *מסרבת* לדחות סיפוקים, מקסימום להתיק את הסיפוק מאובייקט אחד למשנהו...

o n o f f

New member
אח העשב של השכן....

מרי לואיז פרקר, איזו נסיכה....ואיש משפחה, פשוט פנינה! אני למזלי משלימה עכשיו פרקים ישנים, וחסרים,(כי כל הסידרה אצלי צרובה על דיסקים...) ומשלימה את העונה החמישית. אז עוד יש לי מה לעשות. עכשיו ראיי את הפרק 15X13 עם סי ג'יי והוינס...(כל העיניין עם הבגידה שלו עם סי ג'יי, אך איזו אישה, גם כשהיא לא מושלמת היא עושה את זה בכזה חן! יש מעט מאוד דמויות נשיות כמוה בטלויזיה, היא פשוט מעולה!

גם אתה צריך אובייקט להתיק אליו?../images/Emo8.gif

אני כאן בשבילך... למרות שכרגע אני במצב סמרטוט.

למעלה