רק רציתי להגיד שאני עדיין עובדת

משוש30

New member
../images/Emo7.gifרק רציתי להגיד שאני עדיין עובדת

רצוף מעשר בבוקר (אפילו בלי ארוחת צהרים) ויקח לי עוד שעתיים שלוש. מתן ישן כבר מזמן ולא ראיתי אותו כל היום. וזה כשכל החודש האחרון מתן קם בלילה כל שעה ובעלי היום אפילו לא חוזר הביתה כמה זמן אתם חושבים אפשר להמשיך ככה?
אני כבר עובדת גם ימי שישי, כלומר שישה ימים בשבוע. חזרתי היום הביתה בשמונה בערב וכאמור אני עדיין עובדת. שאבתי היום בעבודה פעם אחת כשהציצי שלי כבר התפוצץ ושני המשרדים שאני עובדת בהם לא ננעלים מבפנים אז אתם יכולים לתאר לעצמכם את הלחץ... הגבול היחיד שהצבתי לעצמי בנושא עבודה ואני לא מתכוונת לוותר עליו זה ימי שבת עם המשפחה. אבל אני רוצה להגיד לכם שלדעתי מתן כבר לא מזהה אותי כשאני רואה אותו ער הוא מחייך הרבה יותר לאמא שלי (שמטפלת בו כשאני לא נמצאת) מאלי
איך עושים את כל זה??? ושתבינו שלמרות מה שנראה לכם הוארדתי הילוך לעומת מה שהיה לפני הלידה... הצילו!!!!

עמית@

New member
הוא מתעורר כל שעה כי הוא משלים

שעות אמא
קשה כל כך וחוץ מלהזדהות ולהניד בראשי אין לי הרבה תשובות- להוריד עוד- אפשרי?

פשושולה

New member
מתוקה, החיים קשים, זה בטוח...

תנסי להוסיף לזה גם לימודים, ונראה כמה מהר את/אני נתמוטט... בלגאן. אין ברירה. מה נעשה, נברח מהבית? נברח מהעבודה?

אור67

New member
../images/Emo24.gif

להוריד עוד הילוך אפשר? כי לי זה נשמע די הכרחי....

משוש30

New member
../images/Emo41.gif עדכון באסה ../images/Emo4.gif

חשבתי שאתמול היה לי יום רע??? היום בבוקר קמתי וחשבתי איך אני מארגנת את הדברים שאוכל מחר להגיע למפגש הפורום למרות כל העיסוקים שיש לי... אז שימו לב: הלך לי המחשב הנייד עם ההרצאה שהכנתי ועוד לא הספקתי לגבות אני גרה בירושלים והשירות כמובן בפתח תקווה וזה לא ייקח פחות משבוע מההיכרות איתם (פעם אחת לקח חודש
) והלכה לי המצרעת של האוטו -1500 ש"ח. כמובן שכל הזמן הזה בעלי לא פה... עכשיו זימנתי לפה את סבתא שלי כי היום זה יום עבודה של אמא שלי כדי לשמור על מתן.הסבתא בת 90 אז בעצם יש לי שני ילדים לשמור עליהם שמח ומבדח די אני בורחת לאי בודד
טוב אני חוזרת לכל העבודות הלא נגמרות שלי סליחה על האורך והביאוס...

yaelia

New member
../images/Emo24.gif ענק

אני בטוחה שמתן מזהה אותך וחושב עלייך משהו טוב אחד או שניים. הלוואי שהיו לי עצות פרקטיות סוף השבוע בפתח, לקצת מנוחה ולתפוס שיחה עם הזאטוט לאכול אותו בנישוקים למשל.

פשושולה

New member
../images/Emo24.gif ותחזיקי מעמד. אני אתמול

הברזתי מהחלימודים כי הייתי גמורה ועדן עשתה חיסון בבוקר, אז היא הייתה עצבנית כל היום. בקרוב יהיה לך יום שתוכלי להבריז ממנו...

ציף שלי

New member
שולחת ../images/Emo24.gif לעידוד!

אפשר להצטרף לאי הבודד? אני טיפוס מאוד שקט...אני לא אפריע ו...תהיה לך בת זוג לקלפים או מטקות

משוש30

New member
יאללה פסדר...את יכולה אפילו

להביא את ישי... תגידי מה שלום אבא של בעלך?

ציף שלי

New member
עדיין במצב קשה בטיפול נמרץ...../images/Emo10.gif

אבל...הוא נושם בכוחות עצמו והוא בהכרה (חלקית) ואנחנו מקווים לטוב. ההחלמה מאוד איטית ותמשך כמה חודשים
. בעלי רוב הזמן לא בבית ובגלל שאני לא רוצה לקחת את ישי לבית חולים אני נשארת איתו בבית וככה העברנו את החג... אווףףף אני מתעלקת לך על הקיטור!
מבינה למה אי בודד קוסם לי??

dorlim

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

קחי נשימה ארוכה ועמוקה ועכשיו - אוטוטו סופ"ש בלי עבודה, בלי לימודים רק עם מתן והבעל יהיה בסדר אני בטוחה (חוץ מזה שאני יודעת איך מתחיל היום שלך מחר
)

למעלה